""Düşük'ten sonra ne zaman hamile kaldınız?""

mayıs 2009 da kürtaj oldum sonrasında yapılan testlerde kanımda pıhtılaşma ile ilgili bi problem olduğu ortaya çıktı. aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen gittiğim doktor çoçuk olamama gibi bi ihtimalin üzerinde durmadı. şuan corasprin kullanıyorum. herhangi bir gebelikte de iğne olacağım. ben de kocişimin kollarına bebişimizi vermek istiyorum ama allahım da hayırlısını istiyorum kendim ve hepimiz için....

mayıs 2009 da kürtaj oldum sonrasında yapılan testlerde kanımda pıhtılaşma ile ilgili bi problem olduğu ortaya çıktı. aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen gittiğim doktor çoçuk olamama gibi bi ihtimalin üzerinde durmadı. şuan corasprin kullanıyorum. herhangi bir gebelikte de iğne olacağım. ben de kocişimin kollarına bebişimizi vermek istiyorum ama allahım da hayırlısını istiyorum kendim ve hepimiz için....

inşaAllah mevlam bekletmeden hayırlı sağlıklı evlat nasib eder arkadaşım..

bende coraspin ve progestan kullanıyorum.. 7 ay geçti henüz kısmet olmadı :çok üzgünüm:

11 haftalıkken bebeğimin gelişim geriliği nedeniyle kürtaj oldum Ekim 2008 de. Mart 2010 da hamile kaldım. Hem eşimde problem çıktı arkadaşlar. Hem de benim tüplerde problem oluşmuş artık kürtajdan mı yoksa enfeksiyon mu geçirdim bilmiyorum ama. Ocak ayında HSG çekildi Zeynep Kamilde. Laparoskopi oldum. Ondan sonra çok şükür ilk ay hamile kaldım. Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

merak etme canım ama muhakkak 3 ay korun derim çünkü rahim tam toparlanmadan hamile kalırsan allah korusun tekrar düşükle sonuçlanma olasılığı artıyor bende malesef böle bişey yaşadım 9 haftalıkken karnımda öldü meleğimm kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay sabrettik hiç üzmeden geldi meleğim kardeşini yolladı bize inanın yeter allah bu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn inş herkes zamanı dolunca hemen hamile kalırr... bol bol dua edinn...

bende 2 hafta önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi ve gelişimi durmuştu.3. ayda normal kontrole gittiğimde ortaya çoktı 8 haftalık kalmıştı.dün kontrole gittim rahim normal görünüyordu şimdi de adet olmayı bekliyorum tekrar tedaviye başlamak için çok beklemeye gerek yok dedi doktorum.İlk hamileliğim de 1 yıllık folikül takibi sonrası olmuştu.Yine takibe başlıycam git geller başlayacağı için biraz strese girdim daha şimdiden. Çok yıpratıcı bir süreç inşallah bebişimiz ilki gibi çok bekletmeden hemen ve tabii ki en önemlisi sağlıkla gelir inşallah.Allah isteyen herkese en kısa sürede hamile kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

ben de 6 haftalıkken bir düşük yaşamıştım. kendiliğinden düşük oldu kürtaja gerek kalmadı. 2 ay sonra hamile kaldım şimdi bebeğimi beliyorum son 10 gün insallah.

ben de 6 haftalıkken bir düşük yaşamıştım. kendiliğinden düşük oldu kürtaja gerek kalmadı. 2 ay sonra hamile kaldım şimdi bebeğimi beliyorum son 10 gün insallah.

ne kadar güzel inşallah allah bizede nasip eder kısa zamanda beklenmeden yeniden ama bu sefer saglıklı hamilelik ve bebek. inşallah sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın

benimde düşükten itibaren artık 9 ay geçmiş oldu..... Rabbim hayırlısıyla geciktirmeden versin hepimize...

ben haziranda düşük yaptım.. kendiliğinden düştü ve o ay tekrar hamile kaldım :) hiç regl olmadım.. şimdi bir oğlumuz olacak inşallah.. Allah hepinizin göbişlerine bu mucizeyi kondursun kızlarr :)))
Nasıl yani hiç lohus olmadın mı kanaman olmadı mı kaç haftalıkti maşallah Allah kucağına aldırsin

Back
X