Canım ben de düşük yapalı 3 ay oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı benım bır arkadaş düşükten sonra 4 ay korunmadı ama 4 ay sonunda oldu yanı eger rahım temizse kürtajdan sonra hormon degısımı olabılır ozellıkle prolaktın hormonu stres hormonu yanıArkadaşlar ben ocakta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bir ay korundum rahim temiz diye. Beş aydır deniyoruz hala hamile kalamadım. Düşükten sonra hemen kalıyorlar genelde ben de çok istiyorum ama olmadı henüz maalesef. Önerisi olan var mı?
Valla ilk gebeliğimde hapı bırakır bırakmaz kalmıştım sandım ki düşükten sonra da öyle olur ama beş aydır olmadı çok kafama takıyorumCanım ben de düşük yapalı 3 ay oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı benım bır arkadaş düşükten sonra 4 ay korunmadı ama 4 ay sonunda oldu yanı eger rahım temizse kürtajdan sonra hormon degısımı olabılır ozellıkle prolaktın hormonu stres hormonu yanı
Canım stres büyük etken bir hormon tahlili ver ben de adet olursam eger ben de hormonlara baktırcam cünkü düşükten sonra cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptımValla ilk gebeliğimde hapı bırakır bırakmaz kalmıştım sandım ki düşükten sonra da öyle olur ama beş aydır olmadı çok kafama takıyorum
Aynen adet olursam baktırcam adetin 3.günü umarım olmam tabiCanım stres büyük etken bir hormon tahlili ver ben de adet olursam eger ben de hormonlara baktırcam cünkü düşükten sonra cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptım
İnşâllah canım kac gun var adetıne eger bende olursam adet 3. Gunu baktırcam hormonlarımaAynen adet olursam baktırcam adetin 3.günü umarım olmam tabi
11 gün var canım senin ne kadar varİnşâllah canım kac gun var adetıne eger bende olursam adet 3. Gunu baktırcam hormonlarıma
8 gun canım belırtım falan var mı11 gün var canım senin ne kadar var
canım bende kasımda duşuk oldu 9+6 günlükken sonra 3 ay hamile kalamadım soğan kuru kulandım içitiyim an hamile kaldım Allahın iznileArkadaşlar ben ocakta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bir ay korundum rahim temiz diye. Beş aydır deniyoruz hala hamile kalamadım. Düşükten sonra hemen kalıyorlar genelde ben de çok istiyorum ama olmadı henüz maalesef. Önerisi olan var mı?
Yok canım senin var mı8 gun canım belırtım falan var mı
Ben de denesem mi bilmiyorum rahim temiz ama bende gerek var mı acabacanım bende kasımda duşuk oldu 9+6 günlükken sonra 3 ay hamile kalamadım soğan kuru kulandım içitiyim an hamile kaldım Allahın iznile
Yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ve cok nadir batma hissediyorum bu kadar ama bu belirti mı BIlmıyorumYok canım senin var mı
Canım bende sogan kürü uyguladım bu ay acaba benımkı de tutmuş mudur cok heyecanlandımcanım bende kasımda duşuk oldu 9+6 günlükken sonra 3 ay hamile kalamadım soğan kuru kulandım içitiyim an hamile kaldım Allahın iznile
inşallah tutmuşturCanım bende sogan kürü uyguladım bu ay acaba benımkı de tutmuş mudur cok heyecanlandım
inşallah tutmuştu canım benimki gibi adetini beklerken hamile olduğunu öğrenirsin belkiCanım bende sogan kürü uyguladım bu ay acaba benımkı de tutmuş mudur cok heyecanlandım
İnşâllah canım bebeğimi kaybettikten sonra bana ilaç gibi gelir yenı bır bebek rabbım yüzümüze bakar inşallahinşallah tutmuştur
inşallah tutmuştu canım benimki gibi adetini beklerken hamile olduğunu öğrenirsin belki
dene canım şifa olur rahim temizlenir yumurtaların iyiy ölür bende yumurtlama göremedim soağn kuru iyiy geldiBen de denesem mi bilmiyorum rahim temiz ama bende gerek var mı acaba
inşallah canım ilkindede çoğu boyle bişe yaşıyormuş inşallah hayırlısı olsun sende bi soğan kuru kuru kulan içini felan temizler yumurtalıkada iyiy gelirİnşâllah canım bebeğimi kaybettikten sonra bana ilaç gibi gelir yenı bır bebek rabbım yüzümüze bakar inşallah
Bu ay kullandım zaten canım soğan kürü ama sonuc ne olur bilmiyoruminşallah canım ilkindede çoğu boyle bişe yaşıyormuş inşallah hayırlısı olsun sende bi soğan kuru kuru kulan içini felan temizler yumurtalıkada iyiy gelir
Valla belirti olabilir bunlar inşallah vardır bebiş :)Yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ve cok nadir batma hissediyorum bu kadar ama bu belirti mı BIlmıyorum
İnşâllah canım bu ay ikimizde bebiş haberını alırız inşallahValla belirti olabilir bunlar inşallah vardır bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?