Düşükten sonra hamile kalamayanlar

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Arkadaşlar ben ocakta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bir ay korundum rahim temiz diye. Beş aydır deniyoruz hala hamile kalamadım. Düşükten sonra hemen kalıyorlar genelde ben de çok istiyorum ama olmadı henüz maalesef. Önerisi olan var mı?

Canım ben de düşük yapalı 3 ay oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı benım bır arkadaş düşükten sonra 4 ay korunmadı ama 4 ay sonunda oldu yanı eger rahım temizse kürtajdan sonra hormon degısımı olabılır ozellıkle prolaktın hormonu stres hormonu yanı

Valla ilk gebeliğimde hapı bırakır bırakmaz kalmıştım sandım ki düşükten sonra da öyle olur ama beş aydır olmadı çok kafama takıyorum

Valla ilk gebeliğimde hapı bırakır bırakmaz kalmıştım sandım ki düşükten sonra da öyle olur ama beş aydır olmadı çok kafama takıyorum
Canım stres büyük etken bir hormon tahlili ver ben de adet olursam eger ben de hormonlara baktırcam cünkü düşükten sonra cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptım

Canım stres büyük etken bir hormon tahlili ver ben de adet olursam eger ben de hormonlara baktırcam cünkü düşükten sonra cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptım
Aynen adet olursam baktırcam adetin 3.günü umarım olmam tabi

canım bende kasımda duşuk oldu 9+6 günlükken sonra 3 ay hamile kalamadım soğan kuru kulandım içitiyim an hamile kaldım Allahın iznile

Yok canım senin var mı
Yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ve cok nadir batma hissediyorum bu kadar ama bu belirti mı BIlmıyorum

canım bende kasımda duşuk oldu 9+6 günlükken sonra 3 ay hamile kalamadım soğan kuru kulandım içitiyim an hamile kaldım Allahın iznile
Canım bende sogan kürü uyguladım bu ay acaba benımkı de tutmuş mudur cok heyecanlandım

Canım bende sogan kürü uyguladım bu ay acaba benımkı de tutmuş mudur cok heyecanlandım
inşallah tutmuştur
inşallah tutmuştu canım benimki gibi adetini beklerken hamile olduğunu öğrenirsin belki

inşallah tutmuştur

inşallah tutmuştu canım benimki gibi adetini beklerken hamile olduğunu öğrenirsin belki
İnşâllah canım bebeğimi kaybettikten sonra bana ilaç gibi gelir yenı bır bebek rabbım yüzümüze bakar inşallah

İnşâllah canım bebeğimi kaybettikten sonra bana ilaç gibi gelir yenı bır bebek rabbım yüzümüze bakar inşallah
inşallah canım ilkindede çoğu boyle bişe yaşıyormuş inşallah hayırlısı olsun sende bi soğan kuru kuru kulan içini felan temizler yumurtalıkada iyiy gelir

inşallah canım ilkindede çoğu boyle bişe yaşıyormuş inşallah hayırlısı olsun sende bi soğan kuru kuru kulan içini felan temizler yumurtalıkada iyiy gelir
Bu ay kullandım zaten canım soğan kürü ama sonuc ne olur bilmiyorum

Valla belirti olabilir bunlar inşallah vardır bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…