• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamile kalamayanlar

Yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım yükseldi hafif hafif arada göğüs agrım var ve cok nadir batma hissediyorum bu kadar ama bu belirti mı BIlmıyorum
İnşallah canım :)

Arkadaşlar ben ocakta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bir ay korundum rahim temiz diye. Beş aydır deniyoruz hala hamile kalamadım. Düşükten sonra hemen kalıyorlar genelde ben de çok istiyorum ama olmadı henüz maalesef. Önerisi olan var mı?
Öncellikle geçmiş olsun canm Bnde ocak ayında kendiliğinden düşük yaptım martta en son doktora gittiğimde rahim temiz kist falan yok istediğin zaman kalabilirsin dedi bu ay bizimde ucuncu deneme oldu bende kalamadim üzülüyorum gercekten

Öncellikle geçmiş olsun canm Bnde ocak ayında kendiliğinden düşük yaptım martta en son doktora gittiğimde rahim temiz kist falan yok istediğin zaman kalabilirsin dedi bu ay bizimde ucuncu deneme oldu bende kalamadim üzülüyorum gercekten
Aynı zamanda düşük yapmışız. Kaç haftalıktı senin

5 haftalikti benim o sıralar çok şehir dışına çıktım kayağa falan gittim hamile olduğunu bilmiyordum kanamam çok oldu düştü sonra senin nasıl oldu
Geçmiş olsun canım. Benim de 6 7 haftalıktı. Ben erken öğrendim adete beş gün vardı artışı takip ediyordum az az arttı hep sağlıksız olduğunu tahmin etmiştim en sonda da düştü zaten. 6 ay oldu hala hamile kalamadım bu ay ovulasyon denedim ama yine olmadı sanırım. Adete 5 ya da 7 gün var. Senin ne kadar var

Ovülasyon testi aldim 3 aydır yapıyorum da ise yaramadi çok kafaya takıyorum ben ondan mi bilmiyorum Insallah sorun yoktur
Ben de çok kafama takıyorum her ay ağlıyorum resmen ya hiç olmazsa diye :(

Geçmiş olsun canım. Benim de 6 7 haftalıktı. Ben erken öğrendim adete beş gün vardı artışı takip ediyordum az az arttı hep sağlıksız olduğunu tahmin etmiştim en sonda da düştü zaten. 6 ay oldu hala hamile kalamadım bu ay ovulasyon denedim ama yine olmadı sanırım. Adete 5 ya da 7 gün var. Senin ne kadar var
Ben hamile olduğumu bilmiyordum belirti falan da yoktu farketmedim acimcasi tecrübesizlik diyelim benim adete 3 gun var ama belirti hissetmiyorum test yapmadim yine negatif olcak diye yapasım yok

Ben ovulasyon testi yaptım hamilelik varsa adete yakın pozitif çıkınuşmuş galiba bende negatif çıktı bu ay da olmadı :KK43:
Ben denemedim bile belki son bir iki gün kala yaparim almadım daha test zaten bu ay da olmaz çünkü şehir dışında olcaz bakalm artik kismet

Ben denemedim bile belki son bir iki gün kala yaparim almadım daha test zaten bu ay da olmaz çünkü şehir dışında olcaz bakalm artik kismet
Önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum hsg çeker belki tüp tıkanmış olabilir düşükten sonra

Git canm hayirlisiyla en kısa zamanda olsun ben bu yılın sonuna kadar deniycem daha evleneli bir yıl olmadı bakalm artik nasip
Bizim de 10 ay falan oldu evleneli en azından çevre baskısı yok ama ben çok istiyorum inşallah kavuşuruz bebişlere

Benim de 10 ay oldu 22 eylül de bir yıl olcak evet benden düşükten sonra çok istiyorum olsun diyr acele etme dene biraz daha
İnşallah canım test yaparsan haber ver inşallah bebiş seninledir

Kızlar belirti aramamak lazım ben de 3ay önce bır düşüğüm var ve bu ay tekrardan hamıleyım adete 3 gun var ve hıc belırtım yoktu test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik dun kan verdım 80 cıktı deger 2 gun arayla kan vercem bakalım nolcak su an bıle net bir belirti yok

Arkadaşlar ben ocakta düşük yaptım kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Bir ay korundum rahim temiz diye. Beş aydır deniyoruz hala hamile kalamadım. Düşükten sonra hemen kalıyorlar genelde ben de çok istiyorum ama olmadı henüz maalesef. Önerisi olan var mı?
Abimin eşi de aynısını yaşadı. Çok şükür erkek bebişleri var. Sıkıntı etme seninde olur.

Back