• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamile kalamayanlar

Benim Sol kasığım çok ağrımaya başladı bugün adete 6 ya da 4 gün var kızlar test yaptım negatif çıktı bu ay da olmadı :KK43:

Ahh kızlar başlığı okuyunca resmen benimsedim:KK42:2014 ocakta düşük yaptım 5 yıl oldu hala olmadı,olmuyor malesef,bu ay tüp bebeğe başlıyoruz biz artık nasipse:KK14:insallah sizler bu ay kavuşursunuz meleklerinize
benimde olmuyor düşükten sonra tüpbebek bile denedim olmadi oysaki kendiligimden hamile kalmistim

Merhabalar bende mayis 20 de düşük yaptim 21 inde de kürtaj oldum. Temmuzun 5 inden itibaren korunmuyoruz. Hamile kalamadim. Ama iki ay cok yogun adet gormeme ragmen bu ay cok az ve siyaha yakin sekilde adet gördüm göğüslerim de cok aciyor bugun bas dönmesi felan da oldu sizce gebelik olabilir mi baktim üstüne gorme diye bisey varmis kan koyurenk yada siyah oluyormus test yaptim 2 gün once negatifti ama bugun basdonmesi felan da var sizce psikolojik mi ☹

Back