- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.731
- 133
- Konu Sahibi elfsltn2525
-
Yargılamak istemem asla ama dedikleriniz bana garip geldi.bu kişi ben değilim O yüzden dolayı da çok ayrıntıya giremem. Buraya üye olduğum için ben sordum. Evet yıllarca bebek bekledi yıllarca olmadı şu anda oldu ama çok kötü bir şey oldu hatta şu anda bebeğinin kıyafeti yatağı hepsinin programı planı yapılmıştı Ama şu anda bebeğin aldırılması gerekiyor o da istemiyor o da ağlıyor ama başka bir çözüm yok. Sabahı zor bekledik Bugün doktor ile görüşecek Yoksa da yapacak bir şey yok. Ben de buradan Başka ne tarz yöntemler var onları sormak istedim. yargılayanlara olmuş Yok kuzenidir yok kendisidir yok bilmem kimdir diye yorum yapanlara olmuş İnanın ki hayat çok acımasız dua edin bu yargıladığınız şey başınıza gelmesin. Hayal bile edemeyeceği şeyler başına geldi. Bir annenin ağlayarak bebeğini aldırmak istemesinden daha kötü ne olabilir? Çok ciddi bir şey olması lazım.
Siz yargı görmemişsiniz. Şükredin burdaki yorumlara. Konu basit değil öyle yada böyle cana kıyılmaktan bahsediliyor. Hemde 3-4 haftalık hamilelik değil kocaman bir bebek. Bağrı yanan annelik duygusunu tatmak isteyen kadınlar illaki gelip yazacaklardır siz şanslısınız çok yargı yok burda, diğer kürtaj konularında neler neler yazılıyor ki hepsine de hak veriyorum.bu kişi ben değilim O yüzden dolayı da çok ayrıntıya giremem. Buraya üye olduğum için ben sordum. Evet yıllarca bebek bekledi yıllarca olmadı şu anda oldu ama çok kötü bir şey oldu hatta şu anda bebeğinin kıyafeti yatağı hepsinin programı planı yapılmıştı Ama şu anda bebeğin aldırılması gerekiyor o da istemiyor o da ağlıyor ama başka bir çözüm yok. Sabahı zor bekledik Bugün doktor ile görüşecek Yoksa da yapacak bir şey yok. Ben de buradan Başka ne tarz yöntemler var onları sormak istedim. yargılayanlara olmuş Yok kuzenidir yok kendisidir yok bilmem kimdir diye yorum yapanlara olmuş İnanın ki hayat çok acımasız dua edin bu yargıladığınız şey başınıza gelmesin. Hayal bile edemeyeceği şeyler başına geldi. Bir annenin ağlayarak bebeğini aldırmak istemesinden daha kötü ne olabilir? Çok ciddi bir şey olması lazım.
Yıllarca beklediyse neden kürtaj istiyor arkadaşınız evli mi burdan başka bir şey var derkenO kişide yıllardır bebek bekledi. Ama farklı bir şey oldu.
GalibaBebek başkasından mı?
bu kişi ben değilim O yüzden dolayı da çok ayrıntıya giremem. Buraya üye olduğum için ben sordum. Evet yıllarca bebek bekledi yıllarca olmadı şu anda oldu ama çok kötü bir şey oldu hatta şu anda bebeğinin kıyafeti yatağı hepsinin programı planı yapılmıştı Ama şu anda bebeğin aldırılması gerekiyor o da istemiyor o da ağlıyor ama başka bir çözüm yok. Sabahı zor bekledik Bugün doktor ile görüşecek Yoksa da yapacak bir şey yok. Ben de buradan Başka ne tarz yöntemler var onları sormak istedim. yargılayanlara olmuş Yok kuzenidir yok kendisidir yok bilmem kimdir diye yorum yapanlara olmuş İnanın ki hayat çok acımasız dua edin bu yargıladığınız şey başınıza gelmesin. Hayal bile edemeyeceği şeyler başına geldi. Bir annenin ağlayarak bebeğini aldırmak istemesinden daha kötü ne olabilir? Çok ciddi bir şey olması lazım.
Yasal süresi geçmedi yazmıştım yukarıda. 1 hafta daha süresi var. Benim asıl sorum baba imzasız kürtaj yada başka bir yöntem var mı?Sorun kurtaj değil belli bir aya gelmiş yasal süreci geçmiş bir bebeği yasal olmayan yollarla öldürme girişimi için buradan yardım istiyorsunuz kürtaj dışında ne gibi çözümler var diyorsunuz ne dem emizi bekliyorsunuz diyoruz ki anne de hayatını kaybedebilir böyle bir durumda sizin bu konunuz sanırım bu sayfaya ve yasalara uygun degil
Şuna emin olun ki o çocuk dünyaya gelse yemin ediyorum diyecek ki Keşke beni doğurmasaydın. bu sebepleri bilecek öğrenecek mecbur öğrenecek Çünkü kaçınılmaz bir şey O çocuğun hayatını mahvedecek bir şey Kendimi o doğacak çocuğun yerine koyuyorum Gerçekten dünyaya gelmemesi Onun için en doğrusu. Bu kötü olay bir gün içerisinde oldu kimsenin tahmin edemeyeceği tahammül edemeyeceği hayal bile edemeyeceği bir şey buna emin olunBoşanıyor mu? Ki bu bile gerekçe olamaz da gelmişsiniz cinayet için yöntem soruyorsunuz, bilgi de vermiyorsunuz, sadece insanların sinirlerini zıplatmaya gelmişsiniz.
Ne olursa olsun başka yöntemleri deneyemezsiniz ve bunu burada bizlere soramazsiniz ne dememiz bekliyorsunuz şu otu içsin şu ilacı alsın dememiz mi doktoruna girltein durumu anlatıp bir şekilde çaresine baksın yasal yollarla diğer türlü daha kötü şeyler olurYasal süresi geçmedi yazmıştım yukarıda. 1 hafta daha süresi var. Benim asıl sorum baba imzasız kürtaj yada başka bir yöntem var mı?
ben ilk aldırmak istediğini duyduğum zaman söylediği zaman şok olduğum çok üzüldüm ve Yani asla böyle bir şey yapmaması gerektiğini söyledim Sebep ne olursa olsun ayrılsa da bunun bir cinayet olduğunu söyledim ama sebebini gerçekten bilseydiniz eminim ki buradaki herkes onay verecekti o kadar uzun o kadar uzun bir mesele ki Ben hangisini anlatayım bilemem. ki zaten mesele benim olmadığı için anlatmak da istemem
Baskasindan mi hamile kaldi nedir yani farkli olanO kişide yıllardır bebek bekledi. Ama farklı bir şey oldu.
Ama iyice meraklandırıyorsuz insanları. Konu benim değil anlatamam diyorsunuz ama gelip burda başkası için konu açıyorsunuz, bunları da anlatmalısınız.Şuna emin olun ki o çocuk dünyaya gelse yemin ediyorum diyecek ki Keşke beni doğurmasaydın. bu sebepleri bilecek öğrenecek mecbur öğrenecek Çünkü kaçınılmaz bir şey O çocuğun hayatını mahvedecek bir şey Kendimi o doğacak çocuğun yerine koyuyorum Gerçekten dünyaya gelmemesi Onun için en doğrusu. Bu kötü olay bir gün içerisinde oldu kimsenin tahmin edemeyeceği tahammül edemeyeceği hayal bile edemeyeceği bir şey buna emin olun
Ya onu ben de düşündüm de bebekten ne istiyor ki. Aksine bebeğe tutunsun iyiceTecavüze mi uğraşmış bahsettiğiniz şahıs ?
Eşinede bu durumu anlatamıyor mu yakını falan mı yapmış bunu ?
Şuna emin olun ki o çocuk dünyaya gelse yemin ediyorum diyecek ki Keşke beni doğurmasaydın. bu sebepleri bilecek öğrenecek mecbur öğrenecek Çünkü kaçınılmaz bir şey O çocuğun hayatını mahvedecek bir şey Kendimi o doğacak çocuğun yerine koyuyorum Gerçekten dünyaya gelmemesi Onun için en doğrusu. Bu kötü olay bir gün içerisinde oldu kimsenin tahmin edemeyeceği tahammül edemeyeceği hayal bile edemeyeceği bir şey buna emin olun
1.size ne bundan kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama kendi yediği b.k karnındaki canlamı temizliycek bu vebalin altından kalkamazsınız 2. burda yöntem arıycağına karışma uzak durIstenmeyen bir gebelik var. Kurtajda yasal son hafta. Eşi izin vermez asla imza vermez. Bir yöntem var mı acillllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?