- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.731
- 133
- Konu Sahibi elfsltn2525
Yargılamak istemem asla ama dedikleriniz bana garip geldi.bu kişi ben değilim O yüzden dolayı da çok ayrıntıya giremem. Buraya üye olduğum için ben sordum. Evet yıllarca bebek bekledi yıllarca olmadı şu anda oldu ama çok kötü bir şey oldu hatta şu anda bebeğinin kıyafeti yatağı hepsinin programı planı yapılmıştı Ama şu anda bebeğin aldırılması gerekiyor o da istemiyor o da ağlıyor ama başka bir çözüm yok. Sabahı zor bekledik Bugün doktor ile görüşecek Yoksa da yapacak bir şey yok. Ben de buradan Başka ne tarz yöntemler var onları sormak istedim. yargılayanlara olmuş Yok kuzenidir yok kendisidir yok bilmem kimdir diye yorum yapanlara olmuş İnanın ki hayat çok acımasız dua edin bu yargıladığınız şey başınıza gelmesin. Hayal bile edemeyeceği şeyler başına geldi. Bir annenin ağlayarak bebeğini aldırmak istemesinden daha kötü ne olabilir? Çok ciddi bir şey olması lazım.
Çocuğu istemez aldırır ben bunu anlarım ama ağlaya ağlaya aldırmasını anlayamam.
Bir kadın kocasına veya sevgilisine güvenip çocuk yapmaz kendine güvenip yapmalı girer bi işe doğurur bakar demesi kolay demeyin isteyen insan yapar başkaları için kendi canını aldırmaktansa herşeye göğüs gerip mücadele etmek daha mantıklıdır.
Bebeği istemiyosa okey ama bu kadar üzülüp ağlaya ağlaya aldırması anlamsız.
Kocası için mi hamile kalmış ailesi için mi hamile kalmış ?