Caldion78 valla beni de gülümsettin şöyle bi konuda bile

Allah da seni güldürsün 3 vakte kadar.
Konu sahibesi, sana gelirsek, o kadar benzer şeyler yaşanıyor ki birçok evlilikte, kendiminkinde onunkinde bununkinde ve seninkinde bir kez daha gördüm. Ben kendi evliliğimiz adına tespitler yaptığımda en önemli çatışma sebebinin yalnızlık olduğunu farkettim. Bilmiyorum sizde durum ne? Bir de bu açıdan bak olaya istersen. Biz aldığı eğitim, yaşam şekli ve olaylara bakışı açısından ailesinden, hatta sülalesinden farklı insanlarız. Eşimin ailesi faizli bankacılıktan kredi bile çekmezken ben faizli bankacıyım düşün

Yani konuşacak paylaşacak o kadar az şeyimiz var ki. Yanlış anlaşılmasın, küçümse aşağılama değil bu, FARKLILIK. Bir kaç ortak arkadaşımızın dışında bizbizeyiz hep, yalnızız. Dikkatimizi dağıtacak, ya da içinde kendimizi rahat hissedip beraberlik duygusunu hissedebileceğimiz ortamlarımız yok.
Bir de birbinizi fiziksel olarak beğeniyor musunuz ? Emin ol o kadar önemli ki, ben çoğu zaman kafamda kurup kurup kocama dalmaya hazırlandığım bi konuyu, adam o an gözüme yakışıklı ve hoş göründüğü için gidip öperek vazgeçiyorum dalmaktan. Ama bazen de ortalıkta hiçbir şey yokken bi bakıyorum kafasında kepek, gözünde çapak, atleti çıkmış, pantolonu düşmüş, saldırıyorum. İstemsiz oluyor bu, napiyim

Eşinde de sende de belki dış görünüşte revizyonlara gitmek işe yarar...
Üçüncü olarak da sürekli hareket halinde olun. Mümkünse evde durmayın, her akşam dışarı çıkmaya çalışın. Çıkın yürüyün, markete gidin, bi arkadaşınıza gidin ayrı ayrı da olsa vs.vs. Sabit hayat insana göre değil, insan eklemleri ve beyni hareket ve değişim için yaratılmış sanki. Hoş, ben bunca hareket sever insanken benim boğa burcu ekstra sabit koca bu yüzden de beni çıldırtmıyor değil
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Daha fazla mantıklı yorum yapabilmek isterdim ama kelin ilacı olsa misali

Ben de bu konu vesilesiyle aklı başında ablalarımızın yorumlarını merakla bekliyorum