- 17 Nisan 2020
- 101
- 25
- 13
- Konu Sahibi elfsltn2525
-
Di mi yani? Sanki komsu icin acilmis konu? Eger oyleyse size ne? Degilse, yaptiginiz sucKimden bahsediyorsunuz?
Hangi anne ister aldırmak? Hiç kimse ama cok korkunç bir şey var demek ki başka çözümü olmayan birşey belki. Kim kıyar kıymak isterHikayeniz ne bilmiyorum ama olduktan sonra hicbir hak o canı katletmenizi gerektirmez. suç bu.
O kışı çok kötü bir durumda maddi olarak lbakmasi imkansız zaten. Bir sürü sebep var. Nikâh meselesi babası burada değil bir çok sebep var. Ben sadece kurtajdan başka yol var mı merak ediyorumBenim annemin arkadasi yasindan dolayi (45) bakamayacagini dusunup bebegini istememistitanidigimiz kadin dogum klinigi olan bir dodktorumuz vardi bizim ailecek surekli gittiimiz annem oradaki doktora anlatti durumu esinden imza falan almdan bebegi aldılar kurtaj ile. Tabi tanidik vasıtası ile oldu kurtaji o yuzden prosudur uygulanmadi. Ama yinede bebegin babasindan gizli boyle birsey yapilmasi cok yanlis. Cocuk sadece annenin degil babaninda bilmeye,karar vermeye hakki var oldugunu dusunuyorum. Gizli sakli is yapmak dogru gelmiyor bana
Maalesef düşük için başka yol yokO kışı çok kötü bir durumda maddi olarak lbakmasi imkansız zaten. Bir sürü sebep var. Nikâh meselesi babası burada değil bir çok sebep var. Ben sadece kurtajdan başka yol var mı merak ediyorum
Başka hiçbir çözümü yok yok.yani.gece gece ayar oldum bu konuya burda onlarca yüzlerce insan var cocuk.sahibi olmak.icin bekleyen hemde yıllarca rabbim böyle insanlara evlat nasip etmesin inşallah ayrıca yok maddi vs vs için kims çocuğu aldırmak istemez eşi varsa hele ki kusura bakmayın ama sizde ayrıntı paylaşarak konu açmamışsınız bence ama şunu unutmayın siz veya arkadaşınız akrabaniz artık hangisi aldırmak istiyorsa cinayet bu başka bişey değil bi cana kıymak bu kadar kolay olmamalı ha doğmuş öldürmüş ha doğmamış öldürmüş ikisi de benim.icin aynıO kışı çok kötü bir durumda maddi olarak lbakmasi imkansız zaten. Bir sürü sebep var. Nikâh meselesi babası burada değil bir çok sebep var. Ben sadece kurtajdan başka yol var mı merak ediyorum
Başka hiçbir çözümü yok yok.yani.gece gece ayar oldum bu konuya burda onlarca yüzlerce insan var cocuk.sahibi olmak.icin bekleyen hemde yıllarca rabbim böyle insanlara evlat nasip etmesin inşallah ayrıca yok maddi vs vs için kims çocuğu aldırmak istemez eşi varsa hele ki kusura bakmayın ama sizde ayrıntı paylaşarak konu açmamışsınız bence ama şunu unutmayın siz veya arkadaşınız akrabaniz artık hangisi aldırmak istiyorsa cinayet bu başka bişey değil bi cana kıymak bu kadar kolay olmamalı ha doğmuş öldürmüş ha doğmamış öldürmüş ikisi de benim.icin aynı
TeşekkürlrMaalesef düşük için başka yol yok
Başka yollara başvurursa da bu annenin de canını tehlikeye atar
Bence kendisi gibi geldi banaDi mi yani? Sanki komsu icin acilmis konu? Eger oyleyse size ne? Degilse, yaptiginiz suc
Yardım istiyorsanız anlatacaksınız. Öyle olmadı, yok farklı şey oldu, yok durumlar farklı falan filanla niye geçiştiriyorsunuz?O kişide yıllardır bebek bekledi. Ama farklı bir şey oldu.
Yardım istiyorsanız anlatacaksınız. Öyle olmadı, yok farklı şey oldu, yok durumlar farklı falan filanla niye geçiştiriyorsunuz?
Yıllarca bebek bekleyen biri, şimdi hamileyken ve bebeği kocaman olmuşken nasıl kıymak ister bebeğinin canına???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?