Düşük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annemin arkadasi yasindan dolayi (45) bakamayacagini dusunup bebegini istememisti tanidigimiz kadin dogum klinigi olan bir dodktorumuz vardi bizim ailecek surekli gittiimiz annem oradaki doktora anlatti durumu esinden imza falan almdan bebegi aldılar kurtaj ile. Tabi tanidik vasıtası ile oldu kurtaji o yuzden prosudur uygulanmadi. Ama yinede bebegin babasindan gizli boyle birsey yapilmasi cok yanlis. Cocuk sadece annenin degil babaninda bilmeye,karar vermeye hakki var oldugunu dusunuyorum. Gizli sakli is yapmak dogru gelmiyor bana

O kışı çok kötü bir durumda maddi olarak lbakmasi imkansız zaten. Bir sürü sebep var. Nikâh meselesi babası burada değil bir çok sebep var. Ben sadece kurtajdan başka yol var mı merak ediyorum

O kışı çok kötü bir durumda maddi olarak lbakmasi imkansız zaten. Bir sürü sebep var. Nikâh meselesi babası burada değil bir çok sebep var. Ben sadece kurtajdan başka yol var mı merak ediyorum
Maalesef düşük için başka yol yok
Başka yollara başvurursa da bu annenin de canını tehlikeye atar

Başka hiçbir çözümü yok yok.yani.gece gece ayar oldum bu konuya burda onlarca yüzlerce insan var cocuk.sahibi olmak.icin bekleyen hemde yıllarca rabbim böyle insanlara evlat nasip etmesin inşallah ayrıca yok maddi vs vs için kims çocuğu aldırmak istemez eşi varsa hele ki kusura bakmayın ama sizde ayrıntı paylaşarak konu açmamışsınız bence ama şunu unutmayın siz veya arkadaşınız akrabaniz artık hangisi aldırmak istiyorsa cinayet bu başka bişey değil bi cana kıymak bu kadar kolay olmamalı ha doğmuş öldürmüş ha doğmamış öldürmüş ikisi de benim.icin aynı

O kişide yıllardır bebek bekledi. Ama farklı bir şey oldu.

Böyle konular açmak serbest mi yasal olmayan gebelik sonlandirmasi soruluyor. Madem istenmeyen bir gebelik niye bu zamana kadar bekleniyor bu sorduğunuz şey annenin de ölümüne neden olabilir çok tehlikeli burada kimse size böyle bir yöntem anlatmaz zaten çünkü yok

O kişide yıllardır bebek bekledi. Ama farklı bir şey oldu.
Yardım istiyorsanız anlatacaksınız. Öyle olmadı, yok farklı şey oldu, yok durumlar farklı falan filanla niye geçiştiriyorsunuz?
Yıllarca bebek bekleyen biri, şimdi hamileyken ve bebeği kocaman olmuşken nasıl kıymak ister bebeğinin canına???

Şimdi bir diyorsunuz ki yasal son hafta kürtaja eşi izin vermez. Sonraki cevabınızda nikah meselesi diyorsunuz. Yıllardır çocuk bekliyordu diyorsunuz ben anlamadım hiçbirşey. Yıllardır çocuk bekleyen bunu yapmaz.
Bu kişi evli mi değil mi?
Gerçi bunların cevabı olsa ne olmasa ne..
Bana göre kesinlikle kürtaj olunmamalı.. Canı kendileri vermedi ki alsınlar...
Neyse siz bunu da sormuyorsunuz..
Sorunuzun cevabı kısa ve öz kürtaj dışında herhangi bir yol yok!!!!!!!!!!!

Nikah meselesi yazılmış..
İmam nikahlıysa zaten babası kim diye bile sormuyolar boşuna bu kadar telaş yapmanıza gerek yok gidip direk aldırabilir.
Eğer resmi nikahsa baba imzasız yasal olarak asla olmaz ama özeller kesin babasının imzası olmadan da yapıyodur hemen bir özel polikliniğe başvurun aldırmak istiyorum diye bilgi alın.
Şunu demeden geçemicem bebek büyüdükce annenin riski kürtaj da artar (sağlıklı gebelikte) eğer durum vahim değilse riske atmayın derim vahimse illa aldırcaksanız merdiven altı bi yere SAKIN gitmeyin..

bu kişi ben değilim O yüzden dolayı da çok ayrıntıya giremem. Buraya üye olduğum için ben sordum. Evet yıllarca bebek bekledi yıllarca olmadı şu anda oldu ama çok kötü bir şey oldu hatta şu anda bebeğinin kıyafeti yatağı hepsinin programı planı yapılmıştı Ama şu anda bebeğin aldırılması gerekiyor o da istemiyor o da ağlıyor ama başka bir çözüm yok. Sabahı zor bekledik Bugün doktor ile görüşecek Yoksa da yapacak bir şey yok. Ben de buradan Başka ne tarz yöntemler var onları sormak istedim. yargılayanlara olmuş Yok kuzenidir yok kendisidir yok bilmem kimdir diye yorum yapanlara olmuş İnanın ki hayat çok acımasız dua edin bu yargıladığınız şey başınıza gelmesin. Hayal bile edemeyeceği şeyler başına geldi. Bir annenin ağlayarak bebeğini aldırmak istemesinden daha kötü ne olabilir? Çok ciddi bir şey olması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…