- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Hamile misin seninle konuşmuştuk sanırım kan verdin mi peki ... belirti adına bir şey var mı?Bende bir ay önce düşük yaptım canim bir gün geçmişti adetim normaldir diye düşündüm fakat rahatsız edici bir kasık ağrım vardı.. bende idrar testi yaptım ve silik çizgi cikti..sende yap bence
Perşembe günü ya da cuma kan vermeyi düşünüyorum.... senin ne zaman bat pekiTest yap bize de haber ver
Benim belli değil düşük tarihinden hesaplarsam 16-17 kasım gibi ama düşükten sonra adet düzeni bozuluyor ya bende 17 si gibi olmazsam test yapacam senin belirtin var mı hiç. Şimdiden belirti arıyorum ama bi şey bulamıyorum halbuki daha adete çok varPerşembe günü ya da cuma kan vermeyi düşünüyorum.... senin ne zaman bat peki
İdrar testi yapsana evdePerşembe günü ya da cuma kan vermeyi düşünüyorum.... senin ne zaman bat peki
Daha bugün test yaptım canim yarın tekrarlicam ve yine çıkarsa kana gidicem.. belirtiler var canım özellikle rahatsız edicek şekilde kasık ağrısı (normalde agrimaz benim kasıklarim o yüzden belirti dedim) göğus uçlarında hassasiyet.. bide arada adet olacakmış gibi karın ağrısı var 3 gündür falanHamile misin seninle konuşmuştuk sanırım kan verdin mi peki ... belirti adına bir şey var mı?
Sen yeni mi düşük yapmıştın canımDaha bugün test yaptım canim yarın tekrarlicam ve yine çıkarsa kana gidicem.. belirtiler var canım özellikle rahatsız edicek şekilde kasık ağrısı (normalde agrimaz benim kasıklarim o yüzden belirti dedim) göğus uçlarında hassasiyet.. bide arada adet olacakmış gibi karın ağrısı var 3 gündür falan
Hamileyken yaptigimda idrarda çıkmamıştı kan veririm bu hafta olmazsamİdrar testi yapsana evde
Hadi inşallah canım... bende hafif baş dönmesi oluyor yumurtalık bölümünde ağrı vardı bugün başka belirtim de yok tek taraflı kasık ağrı sı var ama bilemiyorum tecrübe ettim geçen ay ama ayırt etmek çok zor sende kanı geciktirme ki erkenden ilaca baslayabilesin pregestan gibiDaha bugün test yaptım canim yarın tekrarlicam ve yine çıkarsa kana gidicem.. belirtiler var canım özellikle rahatsız edicek şekilde kasık ağrısı (normalde agrimaz benim kasıklarim o yüzden belirti dedim) göğus uçlarında hassasiyet.. bide arada adet olacakmış gibi karın ağrısı var 3 gündür falan
Kızlar bu progestanı n gerçekten faydası var mı bende gebelikten şüpelendiğim gibi kullansam mı acaba geçen gebeliğimde doktor verdi ama düşükle sonuçlandıHamileyken yaptigimda idrarda çıkmamıştı kan veririm bu hafta olmazsam
Hadi inşallah canım... bende hafif baş dönmesi oluyor yumurtalık bölümünde ağrı vardı bugün başka belirtim de yok tek taraflı kasık ağrı sı var ama bilemiyorum tecrübe ettim geçen ay ama ayırt etmek çok zor sende kanı geciktirme ki erkenden ilaca baslayabilesin pregestan gibi
Evet canım 7 Ekim'de baslamisti düşük kanamamSen yeni mi düşük yapmıştın canım
Bende bunu düşünüyorum ya acaba içmeye başlasam mı doktor kontrolüne kadarKızlar bu progestanı n gerçekten faydası var mı bende gebelikten şüpelendiğim gibi kullansam mı acaba geçen gebeliğimde doktor verdi ama düşükle sonuçlandı
Benden önce başlamış en yüksek değerin kaçtıEvet canım 7 Ekim'de baslamisti düşük kanamam
Bende bunu içerken düşük yaptım aslında bu yüzden pekte güvenmiyorumBende bunu düşünüyorum ya acaba içmeye başlasam mı doktor kontrolüne kadar
800 du canım HCG iki günde bir iki kat artmiyordu benimBenden önce başlamış en yüksek değerin kaçtı
Düşeceği varsa düşer kuzum ya bende kullanırken düştü birde dinlenmek gerekiyor bunu atlamamak gerekliBende bunu içerken düşük yaptım aslında bu yüzden pekte güvenmiyorum
Benim en yüksek 488 di düzenli artıyordu ama işte kısmet800 du canım HCG iki günde bir iki kat artmiyordu benim
Ben hep yattım canım ya o kadar dikkat ettim ki yüksek mg li progestan kullanıyorum günde kaç kere.. ama rabbim ömür vermeyince olmuyor işte ne yaparsan yapDüşeceği varsa düşer kuzum ya bende kullanırken düştü birde dinlenmek gerekiyor bunu atlamamak gerekli
Düzenli arttığına göre senin küçükmüş o zaman haftan benim 6 haftalık 800 du 3 günde bir anca katlanıyordu degerimBenim en yüksek 488 di düzenli artıyordu ama işte kısmet
Evet aslında yicek ekmeği yoksa ne yaparsan yap olmuyorBen hep yattım canım ya o kadar dikkat ettim ki yüksek mg li progestan kullanıyorum günde kaç kere.. ama rabbim ömür vermeyince olmuyor işte ne yaparsan yap
Küçüktü evet aşılama ile hamile.kalmıştım ben hiç dinlenmedim nasip dedim tabi şimdi pişmanlık var keşkeler ile boğuluyorumDüzenli arttığına göre senin küçükmüş o zaman haftan benim 6 haftalık 800 du 3 günde bir anca katlanıyordu degerim
Evet aslında yicek ekmeği yoksa ne yaparsan yap olmuyorBen hep yattım canım ya o kadar dikkat ettim ki yüksek mg li progestan kullanıyorum günde kaç kere.. ama rabbim ömür vermeyince olmuyor işte ne yaparsan yap
Küçüktü evet aşılama ile hamile.kalmıştım ben hiç dinlenmedim nasip dedim tabi şimdi pişmanlık var keşkeler ile boğuluyorumDüzenli arttığına göre senin küçükmüş o zaman haftan benim 6 haftalık 800 du 3 günde bir anca katlanıyordu degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?