Düşük

Bende bir ay önce düşük yaptım canim bir gün geçmişti adetim normaldir diye düşündüm fakat rahatsız edici bir kasık ağrım vardı.. bende idrar testi yaptım ve silik çizgi cikti..sende yap bence
Hamile misin seninle konuşmuştuk sanırım kan verdin mi peki ... belirti adına bir şey var mı?

Perşembe günü ya da cuma kan vermeyi düşünüyorum.... senin ne zaman bat peki
Benim belli değil düşük tarihinden hesaplarsam 16-17 kasım gibi ama düşükten sonra adet düzeni bozuluyor ya bende 17 si gibi olmazsam test yapacam senin belirtin var mı hiç. Şimdiden belirti arıyorum ama bi şey bulamıyorum halbuki daha adete çok var

Hamile misin seninle konuşmuştuk sanırım kan verdin mi peki ... belirti adına bir şey var mı?
Daha bugün test yaptım canim yarın tekrarlicam ve yine çıkarsa kana gidicem.. belirtiler var canım özellikle rahatsız edicek şekilde kasık ağrısı (normalde agrimaz benim kasıklarim o yüzden belirti dedim) göğus uçlarında hassasiyet.. bide arada adet olacakmış gibi karın ağrısı var 3 gündür falan

Sen yeni mi düşük yapmıştın canım

İdrar testi yapsana evde
Hamileyken yaptigimda idrarda çıkmamıştı kan veririm bu hafta olmazsam

Hadi inşallah canım... bende hafif baş dönmesi oluyor yumurtalık bölümünde ağrı vardı bugün başka belirtim de yok tek taraflı kasık ağrı sı var ama bilemiyorum tecrübe ettim geçen ay ama ayırt etmek çok zor sende kanı geciktirme ki erkenden ilaca baslayabilesin pregestan gibi

Kızlar bu progestanı n gerçekten faydası var mı bende gebelikten şüpelendiğim gibi kullansam mı acaba geçen gebeliğimde doktor verdi ama düşükle sonuçlandı

Kızlar doktor kontrolünde başlamak daha iyi kendi başımıza başlamamak daha mantıklı

Düşeceği varsa düşer kuzum ya bende kullanırken düştü birde dinlenmek gerekiyor bunu atlamamak gerekli
Ben hep yattım canım ya o kadar dikkat ettim ki yüksek mg li progestan kullanıyorum günde kaç kere.. ama rabbim ömür vermeyince olmuyor işte ne yaparsan yap

Ben hep yattım canım ya o kadar dikkat ettim ki yüksek mg li progestan kullanıyorum günde kaç kere.. ama rabbim ömür vermeyince olmuyor işte ne yaparsan yap
Evet aslında yicek ekmeği yoksa ne yaparsan yap olmuyor

Düzenli arttığına göre senin küçükmüş o zaman haftan benim 6 haftalık 800 du 3 günde bir anca katlanıyordu degerim
Küçüktü evet aşılama ile hamile.kalmıştım ben hiç dinlenmedim nasip dedim tabi şimdi pişmanlık var keşkeler ile boğuluyorum

Evet aslında yicek ekmeği yoksa ne yaparsan yap olmuyor

Düzenli arttığına göre senin küçükmüş o zaman haftan benim 6 haftalık 800 du 3 günde bir anca katlanıyordu degerim
Küçüktü evet aşılama ile hamile.kalmıştım ben hiç dinlenmedim nasip dedim tabi şimdi pişmanlık var keşkeler ile boğuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…