Peki düşük sürecinde kullandın mıBen iki gebelik geçirdim canım ilkinde tedbir amaçlı kullandık ama 6 haftalık kalbi durdu.ikinci gebeliğimde kullnmaya casladiktan 2 3 gün sonra düşük yaptım gerçi başladığimda kanamam vardı
Pkolu musun niye iki gebeliğinde düşükle sonuçlandıBen iki gebelik geçirdim canım ilkinde tedbir amaçlı kullandık ama 6 haftalık kalbi durdu.ikinci gebeliğimde kullnmaya casladiktan 2 3 gün sonra düşük yaptım gerçi başladığimda kanamam vardı
Bende o sebepten korkuyorum ya Allah yar ve yardımcımız olsunEvet canım pkoyum ikincisi kimyasal gebelik oldu geçen ay .bu ayda arastircaz sebeplerini ama pko olmak yeterli heralde
Haklısın İnşallah olacak ikimizinde ben inanıyorumAynen canım ama pko olup doğuran da çok var kafana takma
Benim arkadaşım aşılama ile ikizlere hamile kaldı o da pkoluydu ilk öğrendiğinden ilaca başladı 1 bebegini kaybetti karnında öldü ama diğerini kasım da doğuracakEvet canım pkoyum ikincisi kimyasal gebelik oldu geçen ay .bu ayda arastircaz sebeplerini ama pko olmak yeterli heralde
Allah sabır versin çok zor bende progestan kullandım zaten sevincimi 2 gün yaşayabildimBende yeni düşük yaptım. Aşılama ile hamile kalmıştım lekelenmem oluyordu pembe pembe pozitif çıkınca progestan 200 mg sabah akşam kullandım ama yine de kaybettim bebeğimi sen dikkat et yorma kendini fazla ilaçlarının saatlerini geçirme
Sana da canım..Allah sabır versin çok zor bende progestan kullandım zaten sevincimi 2 gün yaşayabildim
Ben dusuk riskim varken kullanmistim. Kanamam olunca.3. Ay dolana kadar kullandim sonra biraktim. Simdidr erken dogum riskim var diye kullaniyorum.Kızlar düşük yapıyorum bu aşamada progestan kullan dedi doktorum düşük sürecinde progestan kullanan var mı
Bebeğin daha çok küçük yatıyor musun evde normal hayatına devam mı ediyorsunBen dusuk riskim varken kullanmistim. Kanamam olunca.3. Ay dolana kadar kullandim sonra biraktim. Simdidr erken dogum riskim var diye kullaniyorum.
O ilac dusugu onlemek icin kullanıliyor.
Normal hayatima devam ediyorum. Haftada bir kontrole gidiyorum. Suan icin risk cok fazla değil.o yuzdrn ilac kullaniyorum. Eger risk artarsa yatisa devam.Bebeğin daha çok küçük yatıyor musun evde normal hayatına devam mı ediyorsun
Doktorum devam et diyince şaştım kaldım zaten değerim çok düşmüş düşüyor dedi anlamadımBen dusuk riskim varken kullanmistim. Kanamam olunca.3. Ay dolana kadar kullandim sonra biraktim. Simdidr erken dogum riskim var diye kullaniyorum.
O ilac dusugu onlemek icin kullanıliyor.
sadece progestan mı kullanıyorsun haftalık iğne falan vermedimi?Doktorum devam et diyince şaştım kaldım zaten değerim çok düşmüş düşüyor dedi anlamadım
hayır vermedi çok yeniydi gebe olduğumu öğrendikten iki gün sonra düştüğünü öğrendimsadece progestan mı kullanıyorsun haftalık iğne falan vermedimi?
olabilir pazartesi gidip kan verecem ona göre hareket edecezvalla doktorun daha iyi bilir tabi ne nedir ama progestan düşük önlemek için kullanılan bir ilaç. sana neden verdi bilmiyorum. belki toparlar diye düşünmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?