Düşük

Kaç gün ara ile dr nin vardır bir bildiği canım benim 488 den 271e düştü ilacı bıraktım ama pıhtı düşmüştü zaten
2 gün ara ile değerlerim düştü muhakkak vardır bi bildiği de

Illaki canım kanama oldu mu peki kontrole ne zaman gideceksin
Kanama yeni yeni oluyor kahve ve kırmızı renkte biraz da siyahlık var kanamamda o da zaten peçeteye geliyor sanırım daha tam düşmedi yarın doktora gidecem

Aynen canım bende geçen hafta düşürdüm 4 5 gün öyle ara ara kanamam oldu pencereye geliyordu sürekli ama birden çoğaldı kasıklarıma fena ağrılar girdi sancıdan duramadim bile o gün düşürdüm ağrım kesildi 1 2 gün sonra ama aynı şekilde pıhtı attım hep bi kaç güne duser

İnşallah senin kaç haftalıktı

Kanama yeni yeni oluyor kahve ve kırmızı renkte biraz da siyahlık var kanamamda o da zaten peçeteye geliyor sanırım daha tam düşmedi yarın doktora gidecem
Düşmeye başlıyor ilacı bırakınca tam sökülür diye tahmin ediyorum

Hayırlı günler arkadaşlar bir sorum olacak HCG az artışıyla progestan kullanmama rağmen düşük yaşadım.. düşük başladığında HCG 800 idi 6 gün sonra kan testi yaptırdigimda 13 çıktı kanamam sekiz gün sonra tamamen bitti.. acaba bı daha kan testi yaptırmalı mıyım yada içimde parça kalma ihtimali var mıdır

tedbir amaçlı sıfırı görene kadar kadar yaptır düşmüyorsa parça vardır benimde en son 27 idi yarın kan verecem

Bende 10 gün önce düşük yaptım en son 17de bıraktım test yapmayı artk kan vermekten bikmistim 10gunde 5 kere kan verdim kolum delik deşik oldu artık parça kalsa sancin olur ama canım

Bende 10 gün önce düşük yaptım en son 17de bıraktım test yapmayı artk kan vermekten bikmistim 10gunde 5 kere kan verdim kolum delik deşik oldu artık parça kalsa sancin olur ama canım
Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşaallah zor bir durum gerçekten.. bende kanamanın devam edeceğini ve sancı olduğunu duymuştum parça kaldıysa.. kanamam biteli 6 gün oldu lekelenme bile olmadi ama içimin rahat etmesi için yarın tekrar HCG baktircam..bide hemen Bebek düşünüyorum doğru mu yapiyorum onuda bilmiyorum

tedbir amaçlı sıfırı görene kadar kadar yaptır düşmüyorsa parça vardır benimde en son 27 idi yarın kan verecem
Allah bir daha yasatmasin inşaallah canım benimde içim rahat etmicek yarın bir daha yaptırıcam sanırım..Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..İlk düşüğün mu acaba nedeni ne düşüğünun ve benim gibi hemen Bebek düşünüyor musun yoksa ben hata mı yapıyorum üst üste denemekle

AMİN ... bu ay korunmaycam aşılama ile olmuştu zaten ... 2 adet sonra tekrar tedaviye gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…