Canım bende senin gibiyim kanamam bitti sanırım pazartesi doktora gidecem parça var mı yok mu diye bence sende gitHayırlı günler arkadaşlar bir sorum olacak HCG az artışıyla progestan kullanmama rağmen düşük yaşadım.. düşük başladığında HCG 800 idi 6 gün sonra kan testi yaptırdigimda 13 çıktı kanamam sekiz gün sonra tamamen bitti.. acaba bı daha kan testi yaptırmalı mıyım yada içimde parça kalma ihtimali var mıdır
kan mı vereceksin muayne mi olacaksınCanım bende senin gibiyim kanamam bitti sanırım pazartesi doktora gidecem parça var mı yok mu diye bence sende git
Doktor isterse kan veririm de muayene için gidecem parça var mı yok mu rahimin durumu nasıl benim sol yumurtalığım hala ara ara ağırıyor onu soracam bi de ben korunmak istemiyorum doktor ne diyecek bakalımkan mı vereceksin muayne mi olacaksın
bende de ağrı oluyor rahim ağrıyor özellikle bende kan verdim sıfırlandı ise gidecem muayneye sıfırlanmadan bakmıyorlarDoktor isterse kan veririm de muayene için gidecem parça var mı yok mu rahimin durumu nasıl benim sol yumurtalığım hala ara ara ağırıyor onu soracam bi de ben korunmak istemiyorum doktor ne diyecek bakalım
Benim ağrım rahimde değil sol tarafta anlamadım kibende de ağrı oluyor rahim ağrıyor özellikle bende kan verdim sıfırlandı ise gidecem muayneye sıfırlanmadan bakmıyorlar
üşütmüş olma ihtimalin var mı ? birde kanaman nasıl oldu parça düştü mü adet boyunca kafan rahat etmesi için git bencede rahim ağrısı normal geldi bana sonuçta büyüyordu işlemde görmüştüBenim ağrım rahimde değil sol tarafta anlamadım ki
temizlenmiştir inşallah rahmin en son kaçtaydı değer5 ayrı parça geldi klozete düştü ikisini gördüm deri gibi et parçası düştü diye düşünüyorum çünkü kanamam da o gün fazlaydı sonra azaldı şu an yok giderim kan isterse veririm bakalım çok küçüktü inşallah bi sorun çıkmaz korunmaya gerek kalmaz da hemen olur bebiş pkoluyum zaten o beni endişelendiriyor
Sifirlandiginda gebelik tamamen sona ermiş olmuyor mu yani yinede parça kalma ihtimali var mıdır.. benim bugünkü testimde 0.8 çıktı ve kanamamda kesildiği için 6 gündür temizim parça kalmadığını düşünmüştüm..bende de ağrı oluyor rahim ağrıyor özellikle bende kan verdim sıfırlandı ise gidecem muayneye sıfırlanmadan bakmıyorlar
Benim bildiğim parça da kalmıyor sıfırlandığı zaman doktor öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsamSifirlandiginda gebelik tamamen sona ermiş olmuyor mu yani yinede parça kalma ihtimali var mıdır.. benim bugünkü testimde 0.8 çıktı ve kanamamda kesildiği için 6 gündür temizim parça kalmadığını düşünmüştüm..
Bende korkuyorum parça kalır diyeBenim bildiğim parça da kalmıyor sıfırlandığı zaman doktor öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam
Ne zaman bitti adetinkızlar adetim bitti zamanında ama dün akıntı içinde kırmızı damar gibi kan vardı sonra yavaş yavaş pembeye dönmeye başladı akıntı böyle olan var mı ?
Geçen hafta perşembe günü.... yine adet olacam sanırım öyle görünüyorNe zaman bitti adetin
Bende bir ay önce düşük yaptım canim bir gün geçmişti adetim normaldir diye düşündüm fakat rahatsız edici bir kasık ağrım vardı.. bende idrar testi yaptım ve silik çizgi cikti..sende yap benceKızlar düşükten sonra reglim geçti 2 gün normal mi bu sizce
Bence normal ama test yap ne olur ne olmazKızlar düşükten sonra reglim geçti 2 gün normal mi bu sizce
Test yap bize de haber verKızlar düşükten sonra reglim geçti 2 gün normal mi bu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?