Düşük

Canım bende senin gibiyim kanamam bitti sanırım pazartesi doktora gidecem parça var mı yok mu diye bence sende git

S solisss Gecmiş olsun canım insallah tez zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlarınız olur

kan mı vereceksin muayne mi olacaksın
Doktor isterse kan veririm de muayene için gidecem parça var mı yok mu rahimin durumu nasıl benim sol yumurtalığım hala ara ara ağırıyor onu soracam bi de ben korunmak istemiyorum doktor ne diyecek bakalım

Doktor isterse kan veririm de muayene için gidecem parça var mı yok mu rahimin durumu nasıl benim sol yumurtalığım hala ara ara ağırıyor onu soracam bi de ben korunmak istemiyorum doktor ne diyecek bakalım
bende de ağrı oluyor rahim ağrıyor özellikle bende kan verdim sıfırlandı ise gidecem muayneye sıfırlanmadan bakmıyorlar

Benim ağrım rahimde değil sol tarafta anlamadım ki
üşütmüş olma ihtimalin var mı ? birde kanaman nasıl oldu parça düştü mü adet boyunca kafan rahat etmesi için git bencede rahim ağrısı normal geldi bana sonuçta büyüyordu işlemde görmüştü

5 ayrı parça geldi klozete düştü ikisini gördüm deri gibi et parçası düştü diye düşünüyorum çünkü kanamam da o gün fazlaydı sonra azaldı şu an yok giderim kan isterse veririm bakalım çok küçüktü inşallah bi sorun çıkmaz korunmaya gerek kalmaz da hemen olur bebiş pkoluyum zaten o beni endişelendiriyor

temizlenmiştir inşallah rahmin en son kaçtaydı değer

bende de ağrı oluyor rahim ağrıyor özellikle bende kan verdim sıfırlandı ise gidecem muayneye sıfırlanmadan bakmıyorlar
Sifirlandiginda gebelik tamamen sona ermiş olmuyor mu yani yinede parça kalma ihtimali var mıdır.. benim bugünkü testimde 0.8 çıktı ve kanamamda kesildiği için 6 gündür temizim parça kalmadığını düşünmüştüm..

Benim bildiğim parça da kalmıyor sıfırlandığı zaman doktor öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam

kızlar adetim bitti zamanında ama dün akıntı içinde kırmızı damar gibi kan vardı sonra yavaş yavaş pembeye dönmeye başladı akıntı böyle olan var mı ?

kızlar adetim bitti zamanında ama dün akıntı içinde kırmızı damar gibi kan vardı sonra yavaş yavaş pembeye dönmeye başladı akıntı böyle olan var mı ?
Ne zaman bitti adetin

Kızlar düşükten sonra reglim geçti 2 gün normal mi bu sizce

Kızlar düşükten sonra reglim geçti 2 gün normal mi bu sizce
Bende bir ay önce düşük yaptım canim bir gün geçmişti adetim normaldir diye düşündüm fakat rahatsız edici bir kasık ağrım vardı.. bende idrar testi yaptım ve silik çizgi cikti..sende yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…