Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin nedeni bunlardır diyemeyiz canım 9 ay tarlada calisipta doğuranda var Allah yardımcıları olsun.. kalitesiz yumurta yada sperm morfoloji bozukluğu genelde düşüğe neden oluyor.. bu durumlar koromozom bozukluğu meydana getiriyor gelismeye çalışan bebekte ve gelisemeyip düşüyor..Aslında ben temizlik yaptıktan sonra karnım ağırmaya başladı akşam yanma oldu sabah leke geldi öncesindende majezik almıştım gebe olduğumu bilmeden
Haklısın canım sağlıklı olsaydı zaten tutunurdu hayırlısı bakalım zaman ne gösterecekKesin nedeni bunlardır diyemeyiz canım 9 ay tarlada calisipta doğuranda var Allah yardımcıları olsun.. kalitesiz yumurta yada sperm morfoloji bozukluğu genelde düşüğe neden oluyor.. bu durumlar koromozom bozukluğu meydana getiriyor gelismeye çalışan bebekte ve gelisemeyip düşüyor..
Çok sevindim çok şükür canım gözün aydın Allah sana bağışlasın benim hiçbir belirtin yok amaVerdim canım HCG 900 cikti.. çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam ederbenimde düşüğün 30. Gününde idrar testinde silik çıktı canım bence bı yap
düşükten sonra geç yumurtlama oluyormuş canım o yüzden biraz geç çıkıyor idrarda
Göğüslerim şişmişti sızı yapıyordu belim ağırıyordu sol tarafım ağırıyordu şu an hiçbiri yokVerdim canım HCG 900 cikti.. çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam ederbenimde düşüğün 30. Gününde idrar testinde silik çıktı canım bence bı yap
düşükten sonra geç yumurtlama oluyormuş canım o yüzden biraz geç çıkıyor idrarda
Benim ilk gebeligimde belirtisizdi canım bence idrar testi yapmalisinGöğüslerim şişmişti sızı yapıyordu belim ağırıyordu sol tarafım ağırıyordu şu an hiçbiri yok
Sanki yok gibi bilmiyorum sürekli sana sormamın sebebi de durumumuzun düşk zamanlarımızın aynı olması canım çok soru soruyorum biliyorumBenim ilk gebeligimde belirtisizdi canım bence idrar testi yapmalisin
Sor tabi canım estağfurullah.. aynı psikolojiyi yaşadık sonuçta çok zor biliyorum.. inşallah Rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü.. yumurtlama gününü degerlendirdin mi canımSanki yok gibi bilmiyorum sürekli sana sormamın sebebi de durumumuzun düşk zamanlarımızın aynı olması canım çok soru soruyorum biliyorumeşimden test istedim müsaitse alır bakalım artık umudum yok ama çünkü sıfır belirti
Canım yumurtlamayı pek ayırt edemiyorum ama tahmini olarak akıntı şeklinden ve kasık ağrısından yola çıkarak değerlendirmeye çalıştım da bakalım artık hiçbir belirti yok ama bakalım testim gelmez bu akşam yarın artık yaparım bulunduğum yerde eczane yokSor tabi canım estağfurullah.. aynı psikolojiyi yaşadık sonuçta çok zor biliyorum.. inşallah Rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü.. yumurtlama gününü degerlendirdin mi canım
Anladim canım hayırlısı olsun.. bu ay olmazsa dediğim gibi ovulasyon testi kullan mutlaka.. yumurtlama zamanını yakalamak çok önemli.. belirtilerede takılma çok fazla herkeste olacak diye bir şey yokCanım yumurtlamayı pek ayırt edemiyorum ama tahmini olarak akıntı şeklinden ve kasık ağrısından yola çıkarak değerlendirmeye çalıştım da bakalım artık hiçbir belirti yok ama bakalım testim gelmez bu akşam yarın artık yaparım bulunduğum yerde eczane yok
Bakalım haklısın belirtiler sende bile farklılık göstermiş gebe ilk gebeliğimden bu yana idrar düzelmedi hala 10 15 dk bir idrara çıkarımAnladim canım hayırlısı olsun.. bu ay olmazsa dediğim gibi ovulasyon testi kullan mutlaka.. yumurtlama zamanını yakalamak çok önemli.. belirtilerede takılma çok fazla herkeste olacak diye bir şey yok
Hiç belirti yok bakalım 4 gün sonra yaparım tekrarDüşükten sonra genelde geç yumurtlama oluyor diye okumuştum canım.. adeti gecikirmis çünkü genelinin.. adetin gelmezse 4 gün sonra tekrar yap bence
Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınız ilk düştüğün sebebi neydi doktor birşey söylemiş miydi ben de düşük yaptım ama herkes sakin ilk aydan deneme hamile kalma diyor malum bizde herkes bi çeşit konuşurVerdim canım HCG 900 cikti.. çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam ederbenimde düşüğün 30. Gününde idrar testinde silik çıktı canım bence bı yap