Düşük

Bu ayda belirti yok da içimde umut var yine de anlamadım pazartesi 29. Gün oluyor idrar testi yaparım bakalım belirti yok yinede test yapacam

Aslında ben temizlik yaptıktan sonra karnım ağırmaya başladı akşam yanma oldu sabah leke geldi öncesindende majezik almıştım gebe olduğumu bilmeden
Kesin nedeni bunlardır diyemeyiz canım 9 ay tarlada calisipta doğuranda var Allah yardımcıları olsun.. kalitesiz yumurta yada sperm morfoloji bozukluğu genelde düşüğe neden oluyor.. bu durumlar koromozom bozukluğu meydana getiriyor gelismeye çalışan bebekte ve gelisemeyip düşüyor..

Kesin nedeni bunlardır diyemeyiz canım 9 ay tarlada calisipta doğuranda var Allah yardımcıları olsun.. kalitesiz yumurta yada sperm morfoloji bozukluğu genelde düşüğe neden oluyor.. bu durumlar koromozom bozukluğu meydana getiriyor gelismeye çalışan bebekte ve gelisemeyip düşüyor..
Haklısın canım sağlıklı olsaydı zaten tutunurdu hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek

Verdim canım HCG 900 cikti.. çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder:dua: benimde düşüğün 30. Gününde idrar testinde silik çıktı canım bence bı yap :KK39: düşükten sonra geç yumurtlama oluyormuş canım o yüzden biraz geç çıkıyor idrarda

Verdim canım HCG 900 cikti.. çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder:dua: benimde düşüğün 30. Gününde idrar testinde silik çıktı canım bence bı yap :KK39: düşükten sonra geç yumurtlama oluyormuş canım o yüzden biraz geç çıkıyor idrarda
Çok sevindim çok şükür canım gözün aydın Allah sana bağışlasın benim hiçbir belirtin yok ama

Göğüslerim şişmişti sızı yapıyordu belim ağırıyordu sol tarafım ağırıyordu şu an hiçbiri yok

Benim ilk gebeligimde belirtisizdi canım bence idrar testi yapmalisin
Sanki yok gibi bilmiyorum sürekli sana sormamın sebebi de durumumuzun düşk zamanlarımızın aynı olması canım çok soru soruyorum biliyorum :KK16: eşimden test istedim müsaitse alır bakalım artık umudum yok ama çünkü sıfır belirti

Sanki yok gibi bilmiyorum sürekli sana sormamın sebebi de durumumuzun düşk zamanlarımızın aynı olması canım çok soru soruyorum biliyorum :KK16: eşimden test istedim müsaitse alır bakalım artık umudum yok ama çünkü sıfır belirti
Sor tabi canım estağfurullah.. aynı psikolojiyi yaşadık sonuçta çok zor biliyorum.. inşallah Rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü.. yumurtlama gününü degerlendirdin mi canım

Sor tabi canım estağfurullah.. aynı psikolojiyi yaşadık sonuçta çok zor biliyorum.. inşallah Rabbim en kısa zamanda güldürür yüzünü.. yumurtlama gününü degerlendirdin mi canım
Canım yumurtlamayı pek ayırt edemiyorum ama tahmini olarak akıntı şeklinden ve kasık ağrısından yola çıkarak değerlendirmeye çalıştım da bakalım artık hiçbir belirti yok ama bakalım testim gelmez bu akşam yarın artık yaparım bulunduğum yerde eczane yok

Canım yumurtlamayı pek ayırt edemiyorum ama tahmini olarak akıntı şeklinden ve kasık ağrısından yola çıkarak değerlendirmeye çalıştım da bakalım artık hiçbir belirti yok ama bakalım testim gelmez bu akşam yarın artık yaparım bulunduğum yerde eczane yok
Anladim canım hayırlısı olsun.. bu ay olmazsa dediğim gibi ovulasyon testi kullan mutlaka.. yumurtlama zamanını yakalamak çok önemli.. belirtilerede takılma çok fazla herkeste olacak diye bir şey yok

Anladim canım hayırlısı olsun.. bu ay olmazsa dediğim gibi ovulasyon testi kullan mutlaka.. yumurtlama zamanını yakalamak çok önemli.. belirtilerede takılma çok fazla herkeste olacak diye bir şey yok
Bakalım haklısın belirtiler sende bile farklılık göstermiş gebe ilk gebeliğimden bu yana idrar düzelmedi hala 10 15 dk bir idrara çıkarım

Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınız ilk düştüğün sebebi neydi doktor birşey söylemiş miydi ben de düşük yaptım ama herkes sakin ilk aydan deneme hamile kalma diyor malum bizde herkes bi çeşit konuşur

Kızlar merhaba acil desteğinize ihtiyacım var cuma günü gittim dr a. Belimde ve karnımda ağrı vardı. Hcg 5800 falandı 5. Haftaya yeni girdik o gün. Dr. Kese arkasınd kanama var dedi düşük tehdidide iğne ve progestn fitil verdi. Birde idrar yolu enfeksiyon varmış. Onun içinde bişe.ve
rdi. Yani şimdi ağrım azaldı ama var. En basından beride kanamam hiç olmadı. Kanama olmaması iyş bişe mi?

Back