• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Yumurta Rezervi ve Tüp Bebek

benim de amh 0.4 yumurta rezervim her defasınad 3-4 arasında idi. Ankara Başkent üni Mehmet Göğşende olduk sonuç olumlu şuan çocuğumuz bir yaşında. ilk denemede olumsuzdu ikincisini Göğşen beyde yaptık.
3-4 yumurta ile tedaviye başlaniyor mu ?

Benim amh 0,14 ve 2 yumurta toplandı 1 embriyo oldu, o da kızım olarak kucağıma geldi🥰 doktorum bana hep 1 olsun bizim olsun demişti. Amh sadece bir rakam aslında. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 😊

Benim amh 0,14 ve 2 yumurta toplandı 1 embriyo oldu, o da kızım olarak kucağıma geldi🥰 doktorum bana hep 1 olsun bizim olsun demişti. Amh sadece bir rakam aslında. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah 😊
Ay maşallah ne kadar güzel 🥰🥰🥰 Çok sevindim sizin adınıza. Bana da umut oldunuz. Transfer öncesinde nelere dikkat ettiniz tavsiyeniz varsa çok sevinirim

Ay maşallah ne kadar güzel 🥰🥰🥰 Çok sevindim sizin adınıza. Bana da umut oldunuz. Transfer öncesinde nelere dikkat ettiniz tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim,Allah gönlünüze göre versin. Benim tüp bebek öncesi 4 düşüğüm var maalesef. Aynı şeyi tekrar yaşamamak için tüp bebeğe başvurdum. Tahlillerimizde hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen yaşadım bunları. Yumurta kalitem aslında hiç iyi olmadı. Tedavi öncesi ekstra bir şey yapmadım ama uzun süre Arı sütü içtim,kuru incir yedim, çok vitamin kullandım dhea falan, Arı sütü bal polen propolis yedim. Bunları dönem dönem kullandım. En önemlisi ama doktoruma çok güvendim. En kısa zamanda darısı size🥰

Herkese merhaba, benim de amh 0,30 çıktı sonra bi daha yaptırdım 0,95 çıktı ama değerden çok yumurtalara bakılması önemli ben de 3 yumurta görüldü yani bu 0,30 doğru dedi doktorlar maalesef o 3 yumurta ile tedaviye başladık biri alınana kadar çatlamış diğerleri kalitesizmiş yani olmadı. Bu ay tekrar gittiğinde ise hiç yumurta gözükmedi doktor olabilir bazen olmaz diğer ay önemli dedi. Yani rezerviniz azsa çok oyalanmayın. Ben şimdi keşke 6 ay önce başladaydım diyorum.
Benimde aynı sizin gibi durumum. 2 yumurta görünüyordu toplandı boş çıktı. Bu ay gittiğimdede hiç yumurta görünmedi. Siz neler yapıyorsunuz kullandığınız ilaç vs var mı

Ben eylül ayında başladım tedaviye. Embriyolar donduktan sonra rahim filmimde sol tüpümün tıkalı olduğu ve ameliyat olmam gerektiğini öğrendim. Şuan operasyonu bekliyorum. 🙏🏻🤍
Geçmiş olsun kuzum , ❤️
Acil sifalar olsun sonrasında ilk seferde yavruna kavuş inşallah

Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah. Aynen öyle bir olsun bizim olsun. 🥰

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ilk amh ölçümüm 0,42 idi bir doktor düzen laboratuvarlarında tekrar ölçtür dedi yaptırdım tekrar 0.94 çıktı .Adetli iken ölçülen değerlerim ise prolaktin 9.36 estradiol 42 lh 3.37 fsh 6.68 tsh 1.1 Progestron 0.5 şeklinde .Bir doktor 6 ay normal dene derken biri hemen tüp bebek diyor başından geçmiş insanlar olarak bana bilgi verir misiniz lütfen bu arada rahim filmim de temiz çıktı

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ilk amh ölçümüm 0,42 idi bir doktor düzen laboratuvarlarında tekrar ölçtür dedi yaptırdım tekrar 0.94 çıktı .Adetli iken ölçülen değerlerim ise prolaktin 9.36 estradiol 42 lh 3.37 fsh 6.68 tsh 1.1 Progestron 0.5 şeklinde .Bir doktor 6 ay normal dene derken biri hemen tüp bebek diyor başından geçmiş insanlar olarak bana bilgi verir misiniz lütfen bu arada rahim filmim de temiz çıktı
Direk tüp bebek denemelisin bence benim amh 0,9 cıktı ikinci yaptırdıgım 1,68 Tüp bebek tedavisine basladım hemen 3. Transferimi olacagım allah nasip ederse tüp bebekle bile hemen olmuyor maalesef tabiki olanda var ama benim olmadı eger yaşın varsa vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başla derim benim yaşım 33 32 yasında basladım tüp bebek tedavisine bu tedavi uzun ve zor bir süreç

Amh her ay farklı cıkarmıs doktorum öyle demişti yumurtalarına bakan doktor zaten hangisi ile uyumlu oldugunu söylüyor bana 0,9 ile uyumlu hemen tüp bebege basla demişti

Ayrıca amh öğrendikten hemen sonra baslamadım ben tedaviye bir sene denedim ondan sonra başladım o bir sene zaman kaybı oldu bende keske daha erken baslasaydım dedim

Direk tüp bebek denemelisin bence benim amh 0,9 cıktı ikinci yaptırdıgım 1,68 Tüp bebek tedavisine basladım hemen 3. Transferimi olacagım allah nasip ederse tüp bebekle bile hemen olmuyor maalesef tabiki olanda var ama benim olmadı eger yaşın varsa vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başla derim benim yaşım 33 32 yasında basladım tüp bebek tedavisine bu tedavi uzun ve zor bir süreç
Ben de 33 yaşında
Amh her ay farklı cıkarmıs doktorum öyle demişti yumurtalarına bakan doktor zaten hangisi ile uyumlu oldugunu söylüyor bana 0,9 ile uyumlu hemen tüp bebege basla demişti
Ama
Ayrıca amh öğrendikten hemen sonra baslamadım ben tedaviye bir sene denedim ondan sonra başladım o bir sene zaman kaybı oldu bende keske daha erken baslasaydım dedim

Back