Ben farklı birsey söyleyeceğim, asla yanlış yönlendirmek istemem ama ben de benzer şeyler yaşadım, amh 0.8 çıktı ve hacettepede doktor amh indan da kötü yumurtalarin dedi
tüp bebek dedi, 5 doktor gezdim hep tüp bebek,ocakta 5 yumurta var, martta 2 yumurta oluşmuş sadece dendi, cok denemedim bana süre verin dedim ,hoca 3 ay verdi, ocakta teşhis kondu martta baslayacaktim bazı sıkıntılar oldu tüp bebeğe başlayamadım, temmuz başı doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim, suan 12 haftalık, demem o ki bilime ilme asla karşı değilim Allah basimizdan eksik etmesin ama doktorlar sanki amh birden 0 olacak gibi davranıyorlar, hep dedim ki bana süre verin yok vaktin yok dediler 3 ay en fazla demisti doktor ama bu amhler bu yumurtalar hemen kaybolmuyor ki doktorlar garantici olduklarından ve sonrasında gec kaldım senin yüzünden demeyelim diye tüp bebek diyorlar, o günler ben de hemen başlamam gerektiğini yoksa hiç çocuğum olmayacağını düşündum doktorlar boyle deyince hatta annemle tartıştım annem acele etme dedi ve çok sürmeden hamile kaldım çok şükür, ben en az 1 yıl denemeden şimdi ki aklım olsa doktora dahi gitmezdim tabi adetiniz düzenliyse, benim düzenliydi