Düşük Yumurta Rezervi ve Tüp Bebek

0,4 ile 0,42 aynı değil mi
Bende şuan tam o süreçteyim doktor hemen bu ay dedi ama ben bu olayı yeni öğrendim ve doktora değerlerime baktırmak için gitmiştim bunu duyar duymaz çocuk düşündük biz şuan 1 buçuk ay oldu .adet düzeninden kastınız ne ben her ay düzenli adet görüyorum ama günlerim kısalıyor uzuyor denge yok ve bende az bir zaman oldun denemek istiyorum hep bir korku ya geç kalırsam ya sonunu tüketmiş olursam modundayım sizin ki kadar değil ama benim amh sizin nerdeyse yarınız kadar

Ya canim öyle bir konu ki insan yanlış birsey söylemekten de korkuyor, benim amh aslında sana göre iyi gibi duruyor ama şöyle birsey yaşadım bir doktorla , fsh amh fln baktı dedi ki ne kadar denedin daha yeni dedim bana dedi ki ee ne acele ettin geldin vs. Hocam dedim tüp bebek diyorlar bu değerlerle en az 1 yil dene dedi sonra gelmişken bi bakayim yumurtalarina dedi, bi baktı yumurtalara yüzü değişti, dedi yumurtalarin zayıf ve sadece 5 tane 7 nin altı azalmış rezerv hic vaktin yok ben hemen tup bebek diyorum dedi, yani benim amh dan ziyade yumurtalara takıldilar , mart ayı muayenemde direk tüp bebek merkezine gittim prof bi tane sağda bi tane solda 2 yumurta var Hemen şimdi başlayalım dedi. Senin kaç yumurtan gözüküyor birde fsh vs. Nasıl? Birde amh 0.5 olan arkadaşımın biri de catlatma ignesi ile ilk andan 2 iz gebe kaldi, aşılama bile değil sadece iğne yapıldı sonra doktor deneyin yumurta olgunlaşmış dedi 2 iz hamile kaldi hatta doğurdu suan. Bide tam kac aydır deniyorsun?

Adetim 28 günde bir 7 gün oluyor , duzenliydi senin kısa mı sürüyor

Bir buçuk Aydır deniyoruz deniyoruz fsh 7.53 benimde geçen ay 4 yumurta görüldü bu ay doktor baktı ama sayı söylemedi ama doktorun biri bakar bakmaz yumurtalar zayıf dedi yani ben birden çok doktora gittim ne tanesi direk tüp dedi biri kromozom testi istedi biri rahim testi istedi önümüzdeki ay birini tercih edip yolumu çizmem gerekiyor Ama denemek beni pişman etmezse bi 3 ay denemek istiyorum ama bitecek diye çok korkuyorum

Ama son gittiğim güzel görünen bir yumurta var rahat ol bunu değerlendir dedi

Adetleriniz düzenli mi idi

Benim fsh im daha kötüydü 14 tu, canım takdir senin ama en az 3 ay dene derim şahsi fikrim, bak bide güzel yumurtan var demişler o yumurta ile çok rahat hamile kalırsın bu ay bile tutar belki Allahin izniyle , saglikli beslen avakado ye,tek sağlıklı yumurta gebelik için yeterli, Allah gönlüne göre versin

Ben çok fsh falan ne işe yarıyor hiçbirşey bilmiyorum tek bildiğim çok panikledim birde yaşınız kaç

Herkese merhaba, benim de amh 0,30 çıktı sonra bi daha yaptırdım 0,95 çıktı ama değerden çok yumurtalara bakılması önemli ben de 3 yumurta görüldü yani bu 0,30 doğru dedi doktorlar maalesef o 3 yumurta ile tedaviye başladık biri alınana kadar çatlamış diğerleri kalitesizmiş yani olmadı. Bu ay tekrar gittiğinde ise hiç yumurta gözükmedi doktor olabilir bazen olmaz diğer ay önemli dedi. Yani rezerviniz azsa çok oyalanmayın. Ben şimdi keşke 6 ay önce başladaydım diyorum.

İkisinide aynı yerde mi yaptırdınız

Bende tüp bebek tedavisi görüyorum yumurta toplama işlemindemi üç yumurta görüldü sizde bende 7 yumurta toplanmıstı 4 kaliteli embriyo oluştu benimde amh 0,9 cıkmıstı sonra birdaha yaptırdım 1,68 cıktı bir doktor muaynesinde doktor yumurtalarımın 0,9 ile uyumlu oldugunu söylemişti

Cnm benımde fsh 14.5 gebe kalabıldınmı sen

Ozel hastanede deıl de unıversıte hastanesinde şansınızı deneyin, maliyeti buyuk oranda düşürmüş olursunuz, amh degerınızden dolayi rapor hakkınızı kullanırsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…