tabikide ihmal etmemek lazım valla ben dusuk yaparken daha o acımla hastane hastane dolasdım sebebı neymıs dıye butun testlerımı yaptırdım allaha sukur bısey cıkmadıı... sadece hamıleyken bi ateslenme gecırmısdım yuksek atesden dolayıı hastaydım ondan dırencsız dusmusum o yuzden dusmus bebeğim ... butun hormon testlerımı ve pıhtılasma testlerımı yaptırdım ... Allah kımseye tekrar tekrar yasatmasın bu acıyıı senınde işallah bi sorunun cıkmaz sonucları cıkınca bıze yaz ....Kızlar merhaba,
Ben 6 ay içinde 2 defa,7 ve 8 haftalık düşük yaptım.Size tavsiyem 1 kere düşük olduktan sonra doktorunuza ısrar edip testlerinizi yaptırın.
İnanın 2. defa olunca artık çok yıpratıyor.
Bebekte genetiğe baktılar sorun yokmuş,sorun sende dedi doktor.Pıhtılaşma testlerim yapıldı sonuçları bekliyorum,pıhtılaşma çıkarsa hergün iğne olmam gerekecek.
İşimi şansa bırakmak istemiyorum artık.
Şu an hamile olduğumu öğrensem sevinçten ziyade korku hissederim.Psikolojik olarak çok zor.
yazarım tabi,pıhtılaşma çıkmazsa eşimden ve benden kanda kromozom analizi yapılıcak.tabikide ihmal etmemek lazım valla ben dusuk yaparken daha o acımla hastane hastane dolasdım sebebı neymıs dıye butun testlerımı yaptırdım allaha sukur bısey cıkmadıı... sadece hamıleyken bi ateslenme gecırmısdım yuksek atesden dolayıı hastaydım ondan dırencsız dusmusum o yuzden dusmus bebeğim ... butun hormon testlerımı ve pıhtılasma testlerımı yaptırdım ... Allah kımseye tekrar tekrar yasatmasın bu acıyıı senınde işallah bi sorunun cıkmaz sonucları cıkınca bıze yaz ....
Ya bende sadece parazit flan baktilar. Toksoplazma gibi mesela.. Pihtilasma olayina bakilmadi( ben de merak ettim sonralari ama.. Hayrlisi artk insallah hamile kalrsam kontrolu ihmal etmem
Kızlar merhaba,
Ben 6 ay içinde 2 defa,7 ve 8 haftalık düşük yaptım.Size tavsiyem 1 kere düşük olduktan sonra doktorunuza ısrar edip testlerinizi yaptırın.
İnanın 2. defa olunca artık çok yıpratıyor.
Bebekte genetiğe baktılar sorun yokmuş,sorun sende dedi doktor.Pıhtılaşma testlerim yapıldı sonuçları bekliyorum,pıhtılaşma çıkarsa hergün iğne olmam gerekecek.
İşimi şansa bırakmak istemiyorum artık.
Şu an hamile olduğumu öğrensem sevinçten ziyade korku hissederim.Psikolojik olarak çok zor.
amin cnm... bu arada arkadaslar 3 gün gecti adetim. ama ne test yapasim geliyo ne sevinesim geliyo... ne yapcagimi ssasirmis durumdayim birazcik sabretmem gerek....
bende 30 ocakda düşük yaptımm kanamam bitti şimdi doktora kontrole gitmelimiyim kese oluşmamıştı daha yani kürtaj olmadım kendiliğinden düşütü...nasıl bir yol takip etmeliyim...doktorlarmı mon benimkimi öle bilmiyorum ama ben soruyorum ben istiyorumm sonkez bu doktora gidicem oda gebeliğimi otakip etmişti oyüzden....ne yapmasını istiyim tam bir kan tahlili hormon tahlili mi yada başka nelerin araştırılmasını isteyebilirim...birde düşük kanaması adet kanamasımı sayılıyor yoksa ardından yine adet kanaması geliyormu...eğer varsa bilginiz tavsiyeniz lütfen paylaşımlarınızı bekliyorumm....
Canm bende de kendiliğnden düştü herhangi bi müdahale olmadı. Eğer kanaman bittiyse sana farklı gelen bir durum yoksa tekrar kontrole pek gerek kalmıyor. Tahliller konusuna gelince genelde doktorlar ilk düşüğü pek önemsemiyorlar. Normal karşılanıyor çünkü hemen hemen her 4-5 hamilelğin biri düşükle sonuçlanırmış o kadar ki yaygın yani. Ama doktorun tanıdık veya özelden senle ilgilenebilirse toksoplazma tarzı parazitlere, kan pıhtılaşma durumuna baktırabilirsin... İçin rahat edebilir en azından... Düşük kanamasından sonraki adetin 30-40 gün arası gelir yani şu an hemen peşine tekrar bi kanama olmıcak
Allah razı olsunn canımm...doktor özel ama hiç ilgili değil herşeyi ben soruyorumm...kan tahlili istemiştim hatta hamile olduğumu öğrenince ama bana yine bhcg ye bi bakalımda sonra düşünürüz demişti sinir olmuştumm ve bidahada istemedi..hormonlara felanda bakılmadıı...güvenemiyorum oyüzden ben önceden talep ediyim şimdi düşüklede sonuçlanınca belki biraz baskın çıkarımm hani istediğim halde yaptırmadınız kan sayımı ben öğrenmek istiyorum diye...
Ben de ilk öğrendiğimde özele gitmiştm ama aynı ilgisizlik.. Bu tarz durumlarla o kadar çok karşılaşıyolarki demek onlar için bize olduğu kadar önemli olmuyor sanırım... Hormon tarzı şeyler zaten bakılmıyo, hamileliğin ilk dönemlerinde b hcg takibi yapılıyor kesinleştirmek için. Sen bence içini ferah tut. kromozom anomalisi nedeniyle düşüyor genelde ilk dönemlerde. Yeniden çalşmalara başlarsınızçok fazla kafana takma
dun esim test getirmis dayanamadik yaptik negatif cikti. ama hala adet olmadim bugun 4. gunum gelismelerden haberdar edecegim sizi. ben yurtdisindayim bura turkiyeden beter onlar icin baby cok önemli degil asiri istekli olmamizi hayretle izliyorlar. onlar icin varsa yoksa kedi köpek sevdasi. kandan baktirmak icin randevum taa martta o yuzden testler ve sabir
ayy cok uzuldum biz ne yasamisizki hicc sukur vallahi rabbim artik sanada gonlune gore versin insallah bidaha hic uzulmessin gulum icim ciz etti vallahi ben ilk dusugu yaptim hic ilgilenmiyolar ne dicenki normal diyip gecistirdiler elden ne gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?