Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesajını okumadan yazmısım cevabımı. Benimde yerleşme kanamam olmuştu ama çok pembe değildi. İnşallah bebektendir diye ümit edelim yine de
Hic umitlenmek istemiyorum açıkçası butun adet belirtilerim var bide benim bi onceki gebelikte yerlesme kanamam 26. Gunde olmustu bugun daha 19. Gun bu kadar erken olamaz diye düşünüyorum. Hormonlarim bozulmuş olabilir gercekten de

Selam kızlar bende 2017 de martta hamileligimi 16 gun sonra dusuk yaptim bi dahada hamile kalamadim bu son 2ay asilama yapildi ama kismet olmasi bekliyorum 6 sene bitti 7.seneme girdim bi kere hamile kaldim oda kismet olmadi
Canım çok zor bir süreç olsa da umudunu kaybetme bol bol dua et. Bal tarçın çörek otunu kullan. Tabi ki doktor kontrolleri çok önemli saten gidiyorsundur ve bol dua. İnşallah tekrar yaşamak hepimize nasip olur hayırlı ve sağlıklı gebelikler

Canım hiç belli olmaz. Her bebeğin belirtisi farklı olurmuş. Biz yine her iki sonucuda bekleyelim. Sonuçta adet için de erken lekelenme. Bakalım mübarek günler hatrına rabbim herkese hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin en doğru zamanda

Geçmiş olsun canım. Nedeni belli mi kayıplarının? İnşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip olur. Meryem suresini dinliyorum evde ben sonra elimi karnıma koyup dua ediyorum bu boş karna bebek nasip et Allah ım diye. Bir yerde okumuştum inşallah kabul olur dualarımız

Ah canim insallah dedigin gibi olur ama pek umudum yok hayirlisi insallah bi onceki gebeligimde cok erken ogrendim bu sefer adet gecikmesini bekleyecegim.

Ah canim insallah dedigin gibi olur ama pek umudum yok hayirlisi insallah bi onceki gebeligimde cok erken ogrendim bu sefer adet gecikmesini bekleyecegim.

Erken öğrenmek iyi getirmiyor herhalde ben de çok erken örğenmiştim düşük yaşadım maalesef. Oluruna bırakmak doğal düzeninde gitmek en güzeli bence

Evet canim hersey normal benim yumurta catlama sorunum var asilama surecimde ilk ay catlamadi 2.ay catladi dollenmedi bakalim bu ay ara verdim tup bebege yonlendirilcekmisim ne esim ne de ben istemiyoruz gebelik yasadigimda da ilac tedavisi
Allah gonlune gore versin canim.
Ilk planli degildi reglim gecikmisti sonra kanama olunca heh oldum dedim ama kanama durmayinca dr. Gittim dusuk olmus kurtaj oldum. Ikinci gebeligim gayet saglikliydi ancak bebegimin diyaframi yirtikmis mide ve bagirsaklari gogus kafesindeydi kalbide saga kaymis ve bu organlar yukarida oldugu icin cigerlerine yer yoktu gelismeyecekti 21. Haftada suni sanciyla dogum yaptirilip gebelik sonlandirildi. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Çok geçmiş olsun canım çok üzücü şeyler yaşamışsın. Allah her şeyin hayırlısını versin. Sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin burdaki herkese. Bugünlerde bol dua etmek lazım. Alanda verende Allah. İnşallah bayramda hepimiz çifte mutluluk yaşarız.

Saol canim aynen oyle Allahim hayirlisini versin 17 ocakta dogum yaptim. Dr. Hemen hamile kalabilirsin dedi ancak beklemek istedim simdi deneme zamani bakalim Allah yeniden nasip edecekmi. Insallah hep beraber o mutlulugu yasariz.

Saol canim aynen oyle Allahim hayirlisini versin 17 ocakta dogum yaptim. Dr. Hemen hamile kalabilirsin dedi ancak beklemek istedim simdi deneme zamani bakalim Allah yeniden nasip edecekmi. Insallah hep beraber o mutlulugu yasariz.

Eder inşallah canım. Yaşadıklarımız bir sınav Allah sevdiği kulunu bu dünya da sınav edermiş. Bu acıya sabredip tevekkül edicez yaşamayan kimse anlayamaz bunu. Sen bir de doğum yapmışsın inşallah rabbim kat ve kat daha da güzelleştirir her şeyi.
Folik asit vs. Bir şey kullanıyor musun bat ne zaman senin

Kullaniyorum canim sat 3 mayis bat yine 1-3 haz. Arasi bekliyorum. Hapi biraktim bu ay beklemedeyim. Hafiften karnim agriyor. Gogus hassasiyeti daha yok

Insallah canim bu ay ara verdim insallah haziranda baslicam naip olursa

Erken öğrenmek iyi getirmiyor herhalde ben de çok erken örğenmiştim düşük yaşadım maalesef. Oluruna bırakmak doğal düzeninde gitmek en güzeli bence
Bende oyle dusunuyorum cok pimpirikliydim sürekli bhcg baktirirdim ama birseylerin yanlis gittigini hissettim sanırım cok merak iyi degil gercekten de.

Aminnn insallah canim rabbim hepimizin yardımıcısı olsun insallah

Reactions: BYV
Kullaniyorum canim sat 3 mayis bat yine 1-3 haz. Arasi bekliyorum. Hapi biraktim bu ay beklemedeyim. Hafiften karnim agriyor. Gogus hassasiyeti daha yok
Merhaba nasılsın beni hatırladın mı senden bir gün sonra doğum yapmıştım , özelden de konuşmuştuk. Sen denemelere başlamışsın benim doktorum biraz daha beklememi söyledi sezaryen olduğum için, bu ay folik asite başlayacağım birkaç ay sonrada denemelere inş, hatta haziran sonu düşünüyorum artık nasip yani hemen olmayadabilir çünkü..

Bende de değişik bir his vardı. İnşallah tekrar nasip olurda bu sefer daha bilinçli oluruz
Bende de hep olumsuz bir his vardı en başından beri, insanın içine doğuyor sanki.. Bir sonraki gebeliğimde pimpirikli olmam diye düşünüyorum çünkü kendimi parçalasam da nasibi olmayan bebek doğmuyor malesef, herşey bizim elimizde olmuyor

Hatırlamamı canım:) Nasılsın nasıl oldun? Senin sezaryandı canım normal bekletmesi. Bana hemen yapabilirsin demişti ama psikolojik olarak biraz beklemek istedim. Allahım hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Denemeye başladık bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…