- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 28
İnşallah canıımBeyaz akıntı oluyor bende de hamileliklerimde,inş güzel haberlerini duyarız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canıımBeyaz akıntı oluyor bende de hamileliklerimde,inş güzel haberlerini duyarız canım
Canım benim sonlanan gebeliğim de aynı şekilde beta hcg önce yüksek çıktı sonra düşüşle devam etti ve tam 3.günün sonunda birden yükseldi.kendini üzme hala bir umıt vardır değilse zaten kendi kendine sonlanacaktır kimyasal gebelikte.grçmiş olsun canımMerhaba hanımlar
3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum sonrasinda bir ay korundum ve bu ay adetim gecikti evde test yaptım çift çizgi hemen gidip kanda baktırdım pozitif doktoruma haber verdim iki gün sonra tekrar yaptır iki katı olması gerekiyor dedi ve tekrar yaptırdım değer düştü ikinci resmî yaptıgım gün akşamında kahverengi lekelenme geldi doktorum kimyasal gebelik geçiriyorsun adetinle sona erecek dedi ve Suan 2. Gün oldu kanamam o kadar minik ki cok az yanı kimyasal gebelikte nasıl atılıyor anlayamadim yasayan varmi aranızda ?
Canım bat ne zaman senin? Belki gelmez devamı
Kurtajdan sonra ilk adetimi 5 mayista oldum hamileykende son adet tarihim 8 subatti biraz kaymis olabilir tarihler bat ne olur artik hic bilmiyorum pembe ufak lekelenmelerim var ama bilmiyorum. Doktor 14unde yumurtan catlayacak dedi 15inde degerlendirdik. 9 gun geçti hamile olsam çıkardı dimiCanım bat ne zaman senin? Belki gelmez devamı
Kurtajdan sonra ilk adetimi 5 mayista oldum hamileykende son adet tarihim 8 subatti biraz kaymis olabilir tarihler bat ne olur artik hic bilmiyorum pembe ufak lekelenmelerim var ama bilmiyorum. Doktor 14unde yumurtan catlayacak dedi 15inde degerlendirdik. 9 gun geçti hamile olsam çıkardı dimi
Amiiin insallahGeçmiş olsun canım kimyasal gebelik gebelik hakkında bir bilgim yok ama inşallah rabbim tez zaman da sağlıklı gebelik ler nasip eder sana da bize de
Evet benimde malesef 2 gün arayla 3 kere yaptım düşüşte doktor bir hafta sonra tekrar kanda bakalım gerekirse ultrasondada bakarız dedi umarım kendiliğinden temizlenir ve bir sorun çıkmazCanım benim sonlanan gebeliğim de aynı şekilde beta hcg önce yüksek çıktı sonra düşüşle devam etti ve tam 3.günün sonunda birden yükseldi.kendini üzme hala bir umıt vardır değilse zaten kendi kendine sonlanacaktır kimyasal gebelikte.grçmiş olsun canım
Ya zaten lekelendim adet icinde cok erken ama bekliyorum artik :)Normalde 10 gün sonra derler ama kanda daha erken çıkıyor. 9 gün içinde hemen çıkmayabilir idrar testinde biraz erken idrar testi için.
Ben hamile degilken 0.6 cikmisti 5in altindakini onemsenmiyor diye biliyorum.Kızlar benim 2 gündür sarı beyaz arası akıntım var yumurtlama ile alakalı olabilir mi sizce normalde 21. Gün falan yumurtlama olıyor bu ay inofolic şase kullanıyorum. Doktor 3 gün önce yumurtan büyüyor demişti. Bide beta hcg istemişti adetin düzensiz yine bi bakalım diyr 0.8 çıktı negatif ama hep 0.0 çıkardı bu 0.8 durumu yaşayan var mı?
O lekelenme yerlesme kanamasi olabilirmi? Sat ne zamandi?Ya zaten lekelendim adet icinde cok erken ama bekliyorum artik :)
Herseyde vardir bir hayir dogru zamanda gelsin insallah bebis. Tum kontrolleri yaptirdin diye dusunuyorum peki esinde sperm kalitesine bakildi mi?Selam kızlar bende 2017 de martta hamileligimi 16 gun sonra dusuk yaptim bi dahada hamile kalamadim bu son 2ay asilama yapildi ama kismet olmasi bekliyorum 6 sene bitti 7.seneme girdim bi kere hamile kaldim oda kismet olmadi
Evet canim hersey normal benim yumurta catlama sorunum var asilama surecimde ilk ay catlamadi 2.ay catladi dollenmedi bakalim bu ay ara verdim tup bebege yonlendirilcekmisim ne esim ne de ben istemiyoruz gebelik yasadigimda da ilac tedavisi ile kalmistimHerseyde vardir bir hayir dogru zamanda gelsin insallah bebis. Tum kontrolleri yaptirdin diye dusunuyorum peki esinde sperm kalitesine bakildi mi?
5 mayis fakat daha onceki yerlesme kanamam gibi degil koyu kahvelesti dun pembeydi. Bide gebelik belirtim yok adet belirtim var.O lekelenme yerlesme kanamasi olabilirmi? Sat ne zamandi?
Belki yerleşme kanaması olabilir mi?Ya zaten lekelendim adet icinde cok erken ama bekliyorum artik :)
5 mayis fakat daha onceki yerlesme kanamam gibi degil koyu kahvelesti dun pembeydi. Bide gebelik belirtim yok adet belirtim var.
Zaten şuan Bat 12 haziran orda ki bayanlar hormonlar dan kaynaklı olabilir Vs. Dedi de 0.0dan yüksek cıkınca neden olabilir diye merak ettim ama olabiliyor demek kiBen hamile degilken 0.6 cikmisti 5in altindakini onemsenmiyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım snaa da. Nedenini araştırdılar mı? Şimdi nasıl gidiyor gebeliğin bir de herhangi bir ilaç Vs kullandınnmı acaba?Benimde iki düşükten sonra üçüncü hamileliğim hepsinde de düşükten bir ay sonra hamile kaldım canım .