Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar
3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum sonrasinda bir ay korundum ve bu ay adetim gecikti evde test yaptım çift çizgi hemen gidip kanda baktırdım pozitif doktoruma haber verdim iki gün sonra tekrar yaptır iki katı olması gerekiyor dedi ve tekrar yaptırdım değer düştü ikinci resmî yaptıgım gün akşamında kahverengi lekelenme geldi doktorum kimyasal gebelik geçiriyorsun adetinle sona erecek dedi ve Suan 2. Gün oldu kanamam o kadar minik ki cok az yanı kimyasal gebelikte nasıl atılıyor anlayamadim😞 yasayan varmi aranızda ?
Canım benim sonlanan gebeliğim de aynı şekilde beta hcg önce yüksek çıktı sonra düşüşle devam etti ve tam 3.günün sonunda birden yükseldi.kendini üzme hala bir umıt vardır değilse zaten kendi kendine sonlanacaktır kimyasal gebelikte.grçmiş olsun canım

Canım bat ne zaman senin? Belki gelmez devamı
Canım bat ne zaman senin? Belki gelmez devamı
Kurtajdan sonra ilk adetimi 5 mayista oldum hamileykende son adet tarihim 8 subatti biraz kaymis olabilir tarihler bat ne olur artik hic bilmiyorum pembe ufak lekelenmelerim var ama bilmiyorum. Doktor 14unde yumurtan catlayacak dedi 15inde degerlendirdik. 9 gun geçti hamile olsam çıkardı dimi

Kurtajdan sonra ilk adetimi 5 mayista oldum hamileykende son adet tarihim 8 subatti biraz kaymis olabilir tarihler bat ne olur artik hic bilmiyorum pembe ufak lekelenmelerim var ama bilmiyorum. Doktor 14unde yumurtan catlayacak dedi 15inde degerlendirdik. 9 gun geçti hamile olsam çıkardı dimi

Normalde 10 gün sonra derler ama kanda daha erken çıkıyor. 9 gün içinde hemen çıkmayabilir idrar testinde biraz erken idrar testi için.

Kızlar benim 2 gündür sarı beyaz arası akıntım var yumurtlama ile alakalı olabilir mi sizce normalde 21. Gün falan yumurtlama olıyor bu ay inofolic şase kullanıyorum. Doktor 3 gün önce yumurtan büyüyor demişti. Bide beta hcg istemişti adetin düzensiz yine bi bakalım diyr 0.8 çıktı negatif ama hep 0.0 çıkardı bu 0.8 durumu yaşayan var mı?

Canım benim sonlanan gebeliğim de aynı şekilde beta hcg önce yüksek çıktı sonra düşüşle devam etti ve tam 3.günün sonunda birden yükseldi.kendini üzme hala bir umıt vardır değilse zaten kendi kendine sonlanacaktır kimyasal gebelikte.grçmiş olsun canım
Evet benimde malesef 2 gün arayla 3 kere yaptım düşüşte doktor bir hafta sonra tekrar kanda bakalım gerekirse ultrasondada bakarız dedi umarım kendiliğinden temizlenir ve bir sorun çıkmaz

Kizlar selam. Bende ilk dusugumu gecen sene temmuzda yasadim. Eylul basinda bir daha hamile kaldim ve malesef 4,5 aylikken gebeligi sonlendirnak zorunda kaldim. Simdi yeniden denemelere basladim. Su mubarek gunlerde Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bol sans herkese.

Kızlar benim 2 gündür sarı beyaz arası akıntım var yumurtlama ile alakalı olabilir mi sizce normalde 21. Gün falan yumurtlama olıyor bu ay inofolic şase kullanıyorum. Doktor 3 gün önce yumurtan büyüyor demişti. Bide beta hcg istemişti adetin düzensiz yine bi bakalım diyr 0.8 çıktı negatif ama hep 0.0 çıkardı bu 0.8 durumu yaşayan var mı?
Ben hamile degilken 0.6 cikmisti 5in altindakini onemsenmiyor diye biliyorum.

Selam kızlar bende 2017 de martta hamileligimi 16 gun sonra dusuk yaptim bi dahada hamile kalamadim bu son 2ay asilama yapildi ama kismet olmasi bekliyorum 6 sene bitti 7.seneme girdim bi kere hamile kaldim oda kismet olmadi😑

Selam kızlar bende 2017 de martta hamileligimi 16 gun sonra dusuk yaptim bi dahada hamile kalamadim bu son 2ay asilama yapildi ama kismet olmasi bekliyorum 6 sene bitti 7.seneme girdim bi kere hamile kaldim oda kismet olmadi😑
Herseyde vardir bir hayir dogru zamanda gelsin insallah bebis. Tum kontrolleri yaptirdin diye dusunuyorum peki esinde sperm kalitesine bakildi mi?

Herseyde vardir bir hayir dogru zamanda gelsin insallah bebis. Tum kontrolleri yaptirdin diye dusunuyorum peki esinde sperm kalitesine bakildi mi?
Evet canim hersey normal benim yumurta catlama sorunum var asilama surecimde ilk ay catlamadi 2.ay catladi dollenmedi bakalim bu ay ara verdim tup bebege yonlendirilcekmisim ne esim ne de ben istemiyoruz gebelik yasadigimda da ilac tedavisi ile kalmistim

Benimde iki düşükten sonra üçüncü hamileliğim hepsinde de düşükten bir ay sonra hamile kaldım canım .

X