• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya bende iki gece ust uste calısmaya kalkınca esim once bir tuhaf baktı sonra uyum sagladı ama bu gecede kurcalarsam diycen noliyiiiii

ben bu isi yarın aksama erteleyim kızlar walla..
zaten benimde fena uykum var...
bekar bi arkaasım var isyerinde gecen gun laf arasinda diyorki iste bende evli olsam her gece calisirdim diyor.
kizim dedim yok oyle sakin hayaller kurma , sevgililige benzemez bu is :)

bu gece off kullan esteryacım :)) yarın akşam devam edersin:)) bende nasıl yanaşcam bilemiyorum roller değişti:)) önceden o peşimde dolanırdı ben yorgunum derdim şimdi ben sırnaşıyorum çakıyo hemen köfteyi tabi oda :))

fantastikacım bu gece sende süpriz bekliyoruz .sakın kaçırmaşu yumurtlama günelrini ne kadar çakarsa çaksın :)) onlar her daim hazırlar unuttma.sen sırnaşmaya devam :)))

ben bu isi yarın aksama erteleyim kızlar walla..
zaten benimde fena uykum var...
bekar bi arkaasım var isyerinde gecen gun laf arasinda diyorki iste bende evli olsam her gece calisirdim diyor.
kizim dedim yok oyle sakin hayaller kurma , sevgililige benzemez bu is :)

:)) bekarken hep öyle denir zaten :))
ama 3 gece üst üste oldumu ertesi sabah biraz zor kalkıyosun işe 10:00 da geldiğimi hatırlıyorum.ilk zamanlar bünye alışık değil dağıldım :)))

selam arkadaslar bende pazartesi doktordaydim.bebegin e$i büyüme yaptigi icin kaybetmisiz büyük ihtimal bebegi.ultrasalla bakti üstten rahime iyi dedi.simdi kan aldilar onda bir hormona bakcaklarmis o hormon 0 olmaliymis.iki kez kan alincak mecburiymis.simdide doktordaki kadin aradi ilk alinan kanda test sonucu gelmis daha 0 degilmis ayin 31 ine randovü vermislerdi simdi öne cekecekeler.simdi yazarken gene aradi 17 sinde gene kan vercem insallah sifirlanir su hormonda kurtulurum.rahmi kürtajla iyice temizlediler ama hormon tamanen gitmemis daha.doktor dediki bir kez adet gördükten sonra tekrar hemen hamile kalabilirmisim :)) cok uzun beklememe gerek yok buna sevindim istehihoyyyt

ececim benim biraz sızlama var suan heralde ymurtlama döneminden yeni çıktıgım için belirti için cok erken hemde cokkkkkkkkk :)

selam arkadaslar bende pazartesi doktordaydim.bebegin e$i büyüme yaptigi icin kaybetmisiz büyük ihtimal bebegi.ultrasalla bakti üstten rahime iyi dedi.simdi kan aldilar onda bir hormona bakcaklarmis o hormon 0 olmaliymis.iki kez kan alincak mecburiymis.simdide doktordaki kadin aradi ilk alinan kanda test sonucu gelmis daha 0 degilmis ayin 31 ine randovü vermislerdi simdi öne cekecekeler.simdi yazarken gene aradi 17 sinde gene kan vercem insallah sifirlanir su hormonda kurtulurum.rahmi kürtajla iyice temizlediler ama hormon tamanen gitmemis daha.doktor dediki bir kez adet gördükten sonra tekrar hemen hamile kalabilirmisim :)) cok uzun beklememe gerek yok buna sevindim istehihoyyyt

çok sevindim canım hormonlarında düzene girer hiç merak etme.. bencede kendini hazır hissediyosan hiç bekleme ki zaten dr da öyle söylemiş

fantastikacım bu gece sende süpriz bekliyoruz .sakın kaçırmaşu yumurtlama günelrini ne kadar çakarsa çaksın :)) onlar her daim hazırlar unuttma.sen sırnaşmaya devam :)))

hehehe bencede, hoş asıl bende derman yok ama napalım bebeşimiz için herşeye değer :)) bu haftada böyle yorgun geçsin..

gözün aydın kendini ne zamn hazır hissediyorsan yap bence doktorda sorun yok demiş.en kısa zamanda hamiş heberlerini bekliyoruz.

skorpion bende seni hatırlıyorum bemde o topicte idim hatta ikiz gebeydim hatta topic in ilk hamilesi bendim

izmirhayal sen daha önce mart 2010 annelerine mi yaziyodun öyle okumustum sanki yanli$ hatirlamiyosam bende o forumda yaziyodum :( (artik degil)

evet canım yaaa bende ordaydım 24 agustosta kürtaj oldum şimdi göbişim bile cıkmış olcaktı:( bu arada sanada cok gecmiş olsn allah bidaha yasatmasın canım

Back
X