• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Canım netten araştır,şikayetim.com dan falan.
Hakkında güzel şeyler yazıyor mu bi bak.Ben önce araştırıyorum sonra gidiyorum.
Bu arada ne alemdesin,regl oluyorsun değil mi?

evet canım kanamam başladı ...araştırıyorum ama şikayetim var dan bakmadım ...çoğunluk olumlu şeyler diyo canım ....

:Saruboceq:BEKLEME LİSTEMİZ:Saruboceq:

-yasemin66..................korunma süresi bitti bayram
-fantastika...................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx.............korunma süresi bitti bayram
-esterya....................korunma süresi beklemede
-lighlife.....................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................1 kasım
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55.............korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-volına.....................korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal................korunma süresi bitti bayram
-skorpion74...............22 kasım

:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına................... :nazar:
2-biperi....................:nazar:
3-eceyas..................:nazar:
4-özgekrd................:nazar:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

listemizi hatırlayalı dedim hani 1000, sayfaya geliyoruz ya belkim bir hamiş haberi gelir bellimi olur:)))

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm

bakalım calıstık ettik 14 gun sonra sonuc alacagız :)
bu arada bugun kasıklarımda belirgin bir agrı var ..

Yaseminim sana bahsettigim gurgan kliniginide arastirdin mi?
fantastikam fantastik hatunum benim naber??

ececim sana bi tavsiyem takıntılara insan bir kere saplanmaya gorsun tekrar ede ede inan basına gelmeyecek olumsuzlukları bile cagiriyor. O nedenle bence potizif ol guzelim. Kendini guzel dusunmeye sevket ve bol ama bol bol dua et , her sey cok guzel gidecek buna inan..

KOBRA cım senin adını okudukca urepiyorum walla.. ben yılandan cok korkarımda hatta fotosuna bile bakamam :)

esteryam ağrı bendede var ama dünkü kadar değil.. aman gülüm kaçırma sakın bugünüde boş geçme:))tabi bende yanii

Son düzenleme:
hayalcim şimdiden ehliyetin hayırlı olsun daha alamamılsın ama olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.

esteryacım çok haklısın bundan sonra karar aldım artık hiçbirşeyi takmıcam ve hep pozitif olucam.

kız yok bu aksamda calısma istersem kocam kacacak evden :) zaten zar zor buldum 2. kocayı sonra naparım ben :) yarın aksam olsa olmaz mı?

yasemin azıcık netten baktım doktor hakkında olumsuz bişi diyen yok.sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun.bu kimyasal gebelikten sonra beklemek gerekiyormu?

hayalcim benim cantam calındı ehliyette gitti bir senedir ehliyetsiz kullanıyorum :)

hayırlı olsun arkadasım Allah guzel gunlerde arac kullanmayı ansip etsin.

Ecem bol bol da kitap oku guzelim hakkaten kitaplar insanı aydınlatıp huzur veriyor

kızlar bende dün calışmadım tandım atrık adama sırnaşmaya uyuyup kalmışız :D insallah tutmuştr kızlar bu arada hepimizin bir denk geldi farkındamısınız beraber hamiş haberi verelim insallahhhhhhhh

kızlar bende dün calışmadım tandım atrık adama sırnaşmaya uyuyup kalmışız :D insallah tutmuştr kızlar bu arada hepimizin bir denk geldi farkındamısınız beraber hamiş haberi verelim insallahhhhhhhh

:))) inşalalh en hamişi bol topik biz olalım .

Back
X