- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.921
:)))) evet olabilir bende çok üşüyorum hala eşim evde kısa kollu geziyor ben kalın eşofmanla hatta üzerime battaniye alıyorum....
Bende iki gündür aşırı üşüyorum hatta eşim gülüyor halime ne soğuğu diyor bana ama ben donuyorum resmen inş. hamilelik belirtisidir. aminnnn
canım kese zaten o kadar ufakken ustten gozukmez , alttan yapılan usd en net gostereni..
bu arada bende idrar testi yaptım biraz once yine negatif. adetime 2 gun var. sanırım butun belirtilerim psikolojik
fatimacım önümüzde güzelmi güzel bi örnek var bak yaseminde üşüyomuş :dance:
hadi inşallah umutlandım bak şimdi kaydirigubbakcemile3
ama benim ateşimde var bi kaçgündür o yüzden üşütmüş olma ihtimalimde yüksek fff :uhm: ne düşünücemi şaşırdımm :bbo:
Biraz fazlamı inceliyoruz ne enrikacım:1rolleyes: Ama ben şimdide çok üşüyorum
Ben çok taktım, düşükten sonra bir ayı zor geçirdim şimdide 7 haziran gelsin geçsin hemen diye dua ediyorum, adet olmadan geçsin tabiki:CüvCüv:
Allahım hayırlısını verir inş. tüm isteyen herkese nasip etsin hamişliği:Saruboceq:
enrika cım nerden baktın şu cin takvimine
ya iyice dengem psikolojim bozuldu heralde sanki bebegim gitmedi hala benle bügünde aklıma ya bebegim düsmediyse diye geliyo carsamba günü altt an görmüstü pazar baska doktora gittim kanamam var die ama utrasonla baktı kalınlasma var ama kese yok düsmüş dedi ya düsmemşsse ya oda üstten göremediyse hala cok istehım var canım bişeyler isteyip duruyo normalde bn en ufak canım sıkılsa hayatta yemek yeyem 3 gün yemek yemedigimi bilirim simdi 7 gündür aglıyorum ama istahımda n bi şey eksilmedi bide ögüslerim hala sis kasıgım da batma hala var
Biraz fazlamı inceliyoruz ne enrikacım:1rolleyes: Ama ben şimdide çok üşüyorum
Ben çok taktım, düşükten sonra bir ayı zor geçirdim şimdide 7 haziran gelsin geçsin hemen diye dua ediyorum, adet olmadan geçsin tabiki:CüvCüv:
Allahım hayırlısını verir inş. tüm isteyen herkese nasip etsin hamişliği:Saruboceq:
kizlar ben bugun regl oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?