- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.861
evet canım çok zor 72 kiloyum boyuma göre fazlayım biraz 168 boy inşallah zayıflarım yaagünaydın busemcim o zaman sana kolay gelsin diyorum ve azim diliyorum canım bence diyet çokk zoooooooorrrrrr
tatlım kaç kilosun
evet ilkti teyzesi...tamam değil hayatım sadece bir etap daha atlamış oluyosun keseyi görünce....ve ben çok korkuyorum masaya nasıl yatacağım kalbim durmaz inşallah enrikam...bol bol dua ediyorum artık yapacak bişey yok....
günaydın kızlar
sibelcim dualarına yüekten katılıyorum canım teşekkürler
cnaım sibelam cok tesekkurler canım
Allah tum dualarını kabul etsin arkadasım
evet ilkti teyzesi...tamam değil hayatım sadece bir etap daha atlamış oluyosun keseyi görünce....ve ben çok korkuyorum masaya nasıl yatacağım kalbim durmaz inşallah enrikam...bol bol dua ediyorum artık yapacak bişey yok....
evet canım çok zor 72 kiloyum boyuma göre fazlayım biraz 168 boy inşallah zayıflarım yaa
aminnnn canım arkadaşlarım,
hani bende yumurtlama belirtisi yok demiştim yaa,dün sanki çok az da olsa o meşhur uzayan akıntıdan gördüm ama adetimin tam 21.günü idi,ne olur ne olmaz belki de geç yumurtlamadır diye çaktırmadan kocama sırnaştım,kocam kullanıldığını yine farkında değildi tabi,neyse işte umarım ve inşallah emelime nail olmuşumdurkötükedihüso
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
enrikacım normalda hamur işi çok yemem aramamda o yönden bi sıkıntım olmaz ama önemli olan benim için pilav ve makarna eşim çok seviyo olmazsa olmazları onları kısmalıyım bide ekmek fazla yememem lazım
harikacım,şimdi ben düşükten sonra daha tam bir adet düzeni tutturamadım,lekelenmem bittikten 15 gün sonra tekrar adet gördüm,o yüzden bu kez kaç gün sonra olurum bilmiyorum, ama mayısın 7 sinden saymaya başladım,canım benim biraz karışık,çünki adetin ilk günü ne zaman ondan bile emin değilim,pempe lekelenme ile başladı 5-6 gün sürdükten sonra tam olarak adet olmaya başladım,kısa keseyim, anlıyacağın şu gün diyemem beklicem:1no2:
merhaba arkadaşlar nasılsınız canlarım ben giremiyoruum özlüyorum dün salon boyam bitti harıka oldu yaa inş. cektıgım eziyete deyecek sizler napıyosunuz yasemınım dr gitmişin canım dr aspirini neden verdi canım inş. haftayada yegenımızın gümbür gümbür atan kalbını duyarsın teyzesı yesin onu.....
evet canım pilav çok aldırıyo makarnada öyle ama hani yağsız falanda yenebilir o
bide busemcim acıktıkça su iç beni su çok tıkıyo
o zaman inşallah şööyle bi 9 ay sonra olursun adet sibelcimm yerimseniben
evet canım pilav çok aldırıyo makarnada öyle ama hani yağsız falanda yenebilir o
bide busemcim acıktıkça su iç beni su çok tıkıyo
o zaman inşallah şööyle bi 9 ay sonra olursun adet sibelcimm yerimseniben
yok be esteryam hiçbi belirtim yok bide üstüne bağırsaklarımı üşütmüşüm biraz :)
zaten benimde kaldı 6 günümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?