- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.841
canım daha çok taze acın zamanla alışıyorsun unutmuyorsun ama alışıyorsun canım allah bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah benimde iki ay olacak yakında hiç alışamam unutamam diyordum hatta ilk başlarda bebek bile istemiyordum çok korkuyordum zaman herşeyin ilacı güzelim a.s.:teselli:bnm 5 gü-n oldu bebegimi kaybedeli ama sadece bebegimi degil kendimide kaybettm sanki nasıl düzelirim siz ne yaptınız sanki bi bebegim olmadan atlatamam gibi gelşiyo her an aglamaya hazır dolasıyorum ...senağlama
valla ben seni okumaktan zevk aldım inan hissediklerin bana çok tanıdık
bnm 5 gü-n oldu bebegimi kaybedeli ama sadece bebegimi degil kendimide kaybettm sanki nasıl düzelirim siz ne yaptınız sanki bi bebegim olmadan atlatamam gibi gelşiyo her an aglamaya hazır dolasıyorum ...senağlama
bnm 5 gü-n oldu bebegimi kaybedeli ama sadece bebegimi degil kendimide kaybettm sanki nasıl düzelirim siz ne yaptınız sanki bi bebegim olmadan atlatamam gibi gelşiyo her an aglamaya hazır dolasıyorum ...senağlama[/
benim en büyük tesellim eger doğsaydı sakat bir bebek olacağı avuntusuydu...onunla teselli etmiştim....ve çok şükür bebeğimiz oluyor mutlaka bir gün anne olacağım dedim hep...
canım daha çok taze acın zamanla alışıyorsun unutmuyorsun ama alışıyorsun canım allah bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah benimde iki ay olacak yakında hiç alışamam unutamam diyordum hatta ilk başlarda bebek bile istemiyordum çok korkuyordum zaman herşeyin ilacı güzelim a.s.:teselli:
bnm 5 gü-n oldu bebegimi kaybedeli ama sadece bebegimi degil kendimide kaybettm sanki nasıl düzelirim siz ne yaptınız sanki bi bebegim olmadan atlatamam gibi gelşiyo her an aglamaya hazır dolasıyorum ...senağlama
selam kızlar buğün iş çıkışı eşimle dr. gittik...elevit ve coraspirin başladı günde 1 tane..tavsiyelerde bulundu ve haftaya perşembe 17.30 arandevu verdi keseyi görmek için...belirtim yok bu sefer dedim vucüt gebelge alışmış olabilir dedi...onun için belirtiler yanıltmasın kızlar sizi....dua edin teyzesi herşey yolunda gitsin ne olur bu sefer.....
selam enrikam,
nasilsin belirtilerin ne alemde..
benim bugun 28. gunum. kafamda sanki tugla var bir tuhafım
ama ne belim agrıyor bugun ne kasıklarım ne goguslerim
ne regl belirtisi var ne hamilelik :)
hayırlısıyla 31 . gun regl olayımda aşılamaya başlıyım diyorum
yaseminim ilk dr kontrolünümü oldun sen kıyamazlar
elevitede başlamış hayırlısıyla haftayada keseyi gördünmü tamammm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?