- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.581
a.s.canım inş.sınavını hayırlısıyla kazanmış olursun eee artık ehliyeti alınca bizleride gezdirirsin dimigamyoncuiremsueh kimsecikler yok bende yatıyım barii
yarın sabah erkenden çıkıcam evden direksiyon sınavım var bana şans dileyin kızlar
hadi iyigecelerrrrrrrrrrrrrr mirmirmirmir
merhaba sibelcım nasılsın benım usta başladı içerde şimdi bende başka odada bir size bakım dedim bende bilmiyorum o kutucukları:uhm:
kızlar bişey soracam bu sağ üst köşede küçük yeşil kutucuklar var puanları yazıyor,bu nedir ben anlamadım,kim puan veriyor bize niye kiminin çok kiminin az,neye göre veriliyor biri bana söylermi???????
TUĞBACIM sana çok çok kolay gelsin canım benim,işin zor ama bitincede misler gibi olacak her yer,güle güle kullab canım,kutucuklarla ilgili bilen biri çıkar elbet,o kutucukların üstüne mausu tutunca yorum çıkıyor okudunmu sen kendininkini??
canım benim hakkında hayırlısı olsun 1 kaç adet geçmen çok iyi olur bence hem bedenen hem ruhen dınlenmış olursun bak ben 7 ay korunmuş oluyorum haziranın 17 sindede adetimi olım ondan sonra bende korunmayacam inş. bu sefer allahın izniyle hepimiz muradımıza erecez:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:bu arda ben hastalandım gecikmede olsa sevindim ama bir yandanda hamiş olsaydım dedim tuhaf bir duygu tabi insan korununca hamiş kalması zormuş bunu öğrendim telaş yapmıyacağım artık ehhh artık gel temmuz gel diyorum çalışmalara başlamak için
sağol canım inşallah herşey hayırlı olur hakkımızda bir daha aynı acıları yaşamaktansa beklemeyi kabul ederim allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallaha.s.canım benim hakkında hayırlısı olsun 1 kaç adet geçmen çok iyi olur bence hem bedenen hem ruhen dınlenmış olursun bak ben 7 ay korunmuş oluyorum haziranın 17 sindede adetimi olım ondan sonra bende korunmayacam inş. bu sefer allahın izniyle hepimiz muradımıza erecez:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:....
canım onlar senin itibar puaların sana rep verildikçe artıyor ve sen mesaj yazdıkça artıyor
bn de bugun düsük yaptım kısmetse bayramdan sonra tekrar istiyoruz cok zor aglamaktan helak düstüm ama yapacak bişey yok allah verdi allah aldı aglayınca geri gelmiyo ama insan üzülmedende edemiyo ...
Bol şans Allah yardımcın olsun enrikacım..
günaydın kimsecikler gelmemiş güzel hafta sonları diliyorum hepinize enrikacım sınavın inşallah güzel geçer bunu okuduğunda büyk ihtimal sınav bitmiş olacak:)) kutlamak için burda oluruz artık
şansın bol olsun,inşallah tek seferde kaznırda kurtulursun.ALLAH Yardımcın olsun canım.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.canım inş.sınavını hayırlısıyla kazanmış olursun eee artık ehliyeti alınca bizleride gezdirirsin dimigamyoncuiremsu
bn de bugun düsük yaptım kısmetse bayramdan sonra tekrar istiyoruz cok zor aglamaktan helak düstüm ama yapacak bişey yok allah verdi allah aldı aglayınca geri gelmiyo ama insan üzülmedende edemiyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?