- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.541
bencede yasemin hamile şimdi sıra esterya ve belenayda
aslında belenaycım sende bi test yapsan geçti baya günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede yasemin hamile şimdi sıra esterya ve belenayda
ay enrika sana 7 katlı pasta ısmarlıycam hamileysem :)
HARİKACIM senden ne haber peki,sende bi kıpırdınma yokmuuu
ay enrika sana 7 katlı pasta ısmarlıycam hamileysem :)
VAYYYYY hemde 7 katlı,biz ne olacaz,hadi hamileysek canımız çekerseeeesenağlama
VAYYYYY hemde 7 katlı,biz ne olacaz,hadi hamileysek canımız çekerseeeesenağlama
Kıııızllaaaarrr ben adet oldum :sm_cool: buarada hch değerim 65 olmuş bu hafta.. ama size bişey sormak istiyorum.. hcg değeri sıfırlanmadan adet olunurmu?? :uhm: yani değerim sıfırlanmışmı?? nolur cevap verin???
İnşallah yaa.. buarada benim korunma sürem 1 yıl esteryacım.. inşallah siz hamile kalırsınız.. Sağlıklı bi hamilelik yaşamanız benide mutlu eder ve bana da umut olur..nurhayatım ya bu konuda hic bilgim yok ama insallah oyledir bebegim ya sıfırlanmıstır..
bu ay sende hamile kalırısın insallah
nurhayatçım benimde pek bilgim yok ama mantıken adet olman bu anlamda herşeyin yoluna girdiğini gösterir bence
kız yasemin sen simdi ocak annesi mi olucan...
bu arada bişi söylemek istiyorum, hamilesin ya umarım bizi burda unutup gebelik sayfalarında kaybolmazsin dime...
canım benim inan hiç hesaplamadım :)) galiba ocak....ben sizleri unuturmuyum hiç tatlım kader arkadaşıyız biz ne olursa olsun topiğimiz devam edecek .....gideni önce ben yakalarım sonradaklava: aha böyle yaparım ona göre...çok şiştim ama nefes alamıyorum merdiveni zor çıktım öğlen....
canım benim inan hiç hesaplamadım :)) galiba ocak....ben sizleri unuturmuyum hiç tatlım kader arkadaşıyız biz ne olursa olsun topiğimiz devam edecek .....gideni önce ben yakalarım sonradaklava: aha böyle yaparım ona göre...çok şiştim ama nefes alamıyorum merdiveni zor çıktım öğlen....
canım benım ben hemen hesapladım bebegin :CüvCüv:tahmını dogum tarıhı 27 ocak 2010 yanı ocak annesi olacan allahın izniyle inş.
kova burcu bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii