- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
- #15.161
Benim aklım fantastikam da sayılı gunleri kaldı sanırım , insallah bizi haberdar eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aklım fantastikam da sayılı gunleri kaldı sanırım , insallah bizi haberdar eder
slm fıstıklar,kimse gelmemiş bugün.
esteryam 39. haftamdayım ben 40 a az kaldı. ahh o ayak şişmesi çok fena, hiç bi ayakkabımı giyemiyorum bende, bileklerime dokunduğumda parmaklarımın izi çıkıyor :) ne kadar hareket edersen okadar iyi oluyor esteryacım, sen kaçıncı haftandasın şimdi, hazırlıklar falan tamammı
ligtlifecimmmm doğurmadım henüz ama yinede çok teşekkür ederim, okuyunca bi tuhaf oldum kızzzz
suurcum sen nasılsın canım, bugünki yağmur nasıldı, tamda dışardaydık biz eşimle arabadaydık ama yinede çok kortum ben, önümüzü göremedik valla, nasıl bir yaz yağmuruydu anlamadım :)
slm fıstıklar,kimse gelmemiş bugün.
esteryam 39. haftamdayım ben 40 a az kaldı. ahh o ayak şişmesi çok fena, hiç bi ayakkabımı giyemiyorum bende, bileklerime dokunduğumda parmaklarımın izi çıkıyor :) ne kadar hareket edersen okadar iyi oluyor esteryacım, sen kaçıncı haftandasın şimdi, hazırlıklar falan tamammı
ligtlifecimmmm doğurmadım henüz ama yinede çok teşekkür ederim, okuyunca bi tuhaf oldum kızzzz
suurcum sen nasılsın canım, bugünki yağmur nasıldı, tamda dışardaydık biz eşimle arabadaydık ama yinede çok kortum ben, önümüzü göremedik valla, nasıl bir yaz yağmuruydu anlamadım :)
fantastikam ben 33+5 im bugun yani 34. hafta bitmek uzere sezeryan olacagı icin 39. haftaya kadar bekleyecekmi doktorlar bilmiyorum..
ama gercekten cok zor dime hem sıcaklar hem ayak sismeleri Allah tum hamiellerin yardımcısı olsun ve ben her gun dua ediyorum ki Allah her isteyene de hamileligi nasip etsin ozellikel topikteki arkadaslarım icim cok dua ediyorum, Allah hamilelerin duasını kabul edermişs..
Benim hazırlıklar bitti ki cokda kasmıyorum gerçi, bol kıyafeti var bebegin, sadece hastane icin gecelik falan hazırlamam lazım, gercçi daha hastane cantasını bile hazırlamadım usengeclikten daha var demekten :)
fantastikam sen normal dogumu bekliyorsun dime
alemsin kız sen sırnaşık şey okuyunca yazını gülümsedim de eşim neden gülümsüyosun diyo :))) Allah tez avazda kurtarsın fantastiğimmm Şeniz
kizlar merhaba,
evet fantastikacim deli yagdi yagmur....ben ofisteydim, disarida olmayi istemezdim yani..bir an hic durmayacak ve hep ayni tempoda yagacak sandim:bbo:
iyi haftalar kizlaaar)
fantastikacim vallahi mümkün oldugunca sik sik bisiklete binmeyi istiyorum aslinda ama cok sik olmasada binmeye çalisiyoruz..tenise henüz baslamadim.annem kayinvalidem tembihleyip duruyorlar , hamile kalmissan bisiklete binmek bebegin tutunmasi acisindan tehlikeli olabilir diye...netten arastirip duruyorum.bisiklete binilebilir ve hafif tempoda tenis oynanabilir diyor ama ben de biraz tedirginim aslinda...:uhm:
Fantastikacim bebis icin ben bile cok heyecanlandim simdi, ha geldi ha geliyor..kapida bebisimiz desene)Allah hayirli, saglikli bir dogum nasip etsin, tez zamanda kurtul sende cnm)
ececim hosgeldin, güle güle büyüt Kerem'ini...Bu arada Kerem ismini bende cok severim bu arada.Adiyla, saglikla büyüsün insallah))
gamzeliesincim hosgeldin.Cok gecmis olsun, Allah saglikli bir bebek ve gebelik nasip etsin..asagi yukari hepimiz bu yollardan gectik cnm, cok taze oldugu icin gercekten baslarda, yasadiklarin sana mutsuzluk verebilir.ama zaman herseyin ilaci..bence önce tedavini ol, sen sagligina kavus ondan sonra yeniden bebis düsünürsünüz..genelde dr lar rahimin kendini yeniden bir gebelige hazirlamasi icin an az 3 ay süre veriyorlar.mesela benim kürtajimi yapan dr, yasimi gözönünde bulundurark ilk adetten sonra bebek düsünebilirsiniz demisti ama biz yine de 3 ayi doldurduk.simdi sabirsizlikla bebisin gelmesini bekliyoruz.bu arada annelerin dedikleri ne kadar dogru bilemiyorum..kürtaj veya düsükten sonra "ayagi icerde kalir" derlermis yani hemen tekrar gebe kalabilirmissin, kolay olurmus.. ama ben 2 ay oldu henüz gebe falan kalamadim.Sonucta %25 gebe kalinabiliyor...ciftlerin psikolojileri,sigara ve alkol tüketimleri, beslenmeleri vb gibi bir sürü seyin gebeligi etkiledigini düsünüyorum. Dr neden kontrol hapi verdi sana onu anlamadim ben..hem bir ay sonra hamile kalabilirsin demis hem de hap vermis..belki de 1 ay süre ile korunmak icin vermistir, yine de kendisine sormanda fayda var))Tekrar gecmis olsun cnm..