- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.441
sağolasın canım teşekkür ederim buğün 1 kaldı :))bence bekle bir 10 gün daha olmazsan ama mutlaka dr agit..çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın canım :)))
canım benim kürtajdan sonra ilk adetimdi 3 gün sürdü ama çok ağrılı oldu normalde benim 5 gün sürerdi aslında stres de yapmadım ama :1no2:
kıyamam sana bozma moralini bekleyip görcez cnm eğer kist olmuşsa yokolur gider sende sonra aşılama yaptırırsınKİZLARRRRRRR
bir arkadas dr bana dedigi 23mm yumurta ebatının cok buyuk oldugunu
muhtemelen yumurtlamadıgımı kiste donusebilecegini soyledi cok moralim bouzldu
ya arkadaşlar adetim 3 gün sürdü normalda 5 gün olması lazım niye böle oldu acep:1closedeyes:
haklısın canım bende öle düşünüyorum vücut bu dengeye girmesi zaman alır tabikikıyamam sana bozma moralini bekleyip görcez cnm eğer kist olmuşsa yokolur gider sende sonra aşılama yaptırırsın
busemcim kürtajdan sonraki ilk adet dimi bu nomal cnm ya bütün dengen değişti sonuçta hamileydin bi anda hamileliğin son buldu vucudun bunu kabullenmesi zaman alırmış hem ayrıca sende bitti zannediyo olabilirsin bana olur öyle 3 gün sürer 4. gün gelmez 5. gün biraz daha geliverir tatlım takma kafana adet oldun ya sen ona bak yerimseniben
bir doktora sor istersen yinede.Kürtaj sonrası regl ağrılı olurmu bilmiyorum.Kafanda soru işareti kalmaması için doktorunu bir arayıp sor eğer gel derse git muayene ol.Yoksa da zaten düzene giriyordur hormonlar belki o yüzden bunlar oluyordur...
Geçmiş olsun canım....
Canım inanırmısın bende bıktım muayeneden ama düşününce 1-2 dk lık bir olay gevşe unut diyorum kendime.Başka türlü ha gideyim ha gitmeyim içimiz içimizi yiyor.Bende bazen bıkkınlıktan muayenelerimi geciktiriyorum gitmek istemiyorum ama napalım işte.Hayırlısı diyelim ...
iyiyim sagol yasemincim ya sen nasilsingünaydın kanarya nasılsın....
sanada günaydin canim.iyiyim tatlim senin durumunu biliyorum.kiyamam sana..............canım arkadaşım günaydın nasılsın ben bildigin gibi canım.....
sanada günaydin canim.iyiyim tatlim senin durumunu biliyorum.kiyamam sana..............
iyiyim sagol yasemincim ya sen nasilsin
sanada günaydin canim.iyiyim tatlim senin durumunu biliyorum.kiyamam sana..............
korunan arkadaşlar ne ile korunuyorsunuz
valla o kadar isin icinde burayida boslamayip arada ugruyosun ya nedeyeyim canim sana her yere yetisiyorsun.kuzumcanım arkadaşım benim saol....
hadi hayirlisi yasemincim.insaallah güzel haberler aliriz...........bende iyiyim kanaryacığım son 1 sayıyorum bakalım yarın belli olacak :CüvCüv:
valla o kadar isin icinde burayida boslamayip arada ugruyosun ya nedeyeyim canim sana her yere yetisiyorsun.kuzum...........
aynen canim.bende isimi gücümü halledip buraya daliyorum.burasi yüzünden elisi yapmayi cok sevdigim icin onu bile yapamiyorum yaniiicanım şuanlık bir işim yok ustayı beklemekten başka hem ben burasız yapamam arkadaşlarımsız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?