- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.461
canım benim bende bebek istiyorum hemde çok ama doktorum erken 3 ay korunun dediği için endişelendim tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısı oluray biz hamile kalalım diye dua ediyoruz hatunun dedigine bak :) : )
saka guzelim eger rahim kendini toparladıysa aslında beklemeye gerek bile yokmus
canim kanamanin basladigi ilk günden itibaren sayabilirsin,pembe kanama ve hatta kahverengi lekeleme oldugu zaman saymaya baslayabilirsin.ben öyle biliyorum.kızlar benim ilk adetim pembe lekelnmeye başlamıştı,1 hafta devam ettiktan sonra kana dönüştü,bu yüzden ben tumurtlama zamanını tahmin edemiyorum,akıntım da bi varr bi yok anlamak mümkün değil,anlıyacağınız benim durumum hasbel kaderCADIARZU
canim kanamanin basladigi ilk günden itibaren sayabilirsin,pembe kanama ve hatta kahverengi lekeleme oldugu zaman saymaya baslayabilirsin.ben öyle biliyorum.
anladim canim ama sen yinede bir bilene danis diyecegim ama bana öyle denmisti ki dogru cünkü hamileligimde ovilasyonum tam 13.günüydü.ve o siralar 2 gün arayla iliski oldu.13 15 18 diye.lekelemeye basladigi andan itibaren sayiyorum.zaten 13 14 catlama zamani.oluyor.kanaryacım o zaman çoktaaaaannn iş işten geçti,arada 1 hafta oynuyor,şimdi ben 18-19.günlerde oluyorumsenağlama,
canım benim bende bebek istiyorum hemde çok ama doktorum erken 3 ay korunun dediği için endişelendim tekrar aynı acıları yaşamak istemiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısı olur
hem sıra sizde canım:jeyyar: sizler bi hamiş kalın ben arkadan yetişirim sizealkisalkisalkis
birde akşam eşimle konuştuk dedim 3 yıl korunmadık istedik bebeğimiz olsun diye şimdi korunduğumuz halde hamiş kalırsam çok gülerim diyorum şaka bir yana allah hepimiz hakkında hayılısını nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
Benim aynı senin dediğin gibi oldu işte. Dört sene boyu iğne ilaç tedavi hamile kalmak için uğraştık. İkinci aşılamayla hamile kaldığım bebeğimin 9+1 günlükken kalbi durdu kaybettim. Kürtajdan sonra 23. güne kadar korunduk. Sonra nasıl olsa bunca zaman olmadı şimdi mi olacak zaten yumurtlama günü de geçmiştir diye korunmadık vee sonuçta ben 44 gün boyu adet olamayınca eyvah dedim kesin yapışıklık oldu ondan olmuyor diye üzülürken hamile kaldığımı öğrendim.
Öncesinde de çok araştırmıştım. Her doktor farklı bir şey söylüyor bu konuda kimi rahim hazır değilse zaten embriyo tutunamaz diyor, kimi altı kimi de üç ay korunma süresi veriyor. Ben de tabii endişelendim ilk başlarda tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama şimdilik iyi gidiyor çok şükür. Allah herkese fazla bekletmeden bu duyguyu yeniden yaşatır inşallah.
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende hamileyke silik cıkmıstı
gozunadyın guzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benim ilk adetim pembe lekelnmeye başlamıştı,1 hafta devam ettiktan sonra kana dönüştü,bu yüzden ben tumurtlama zamanını tahmin edemiyorum,akıntım da bi varr bi yok anlamak mümkün değil,anlıyacağınız benim durumum hasbel kaderCADIARZU
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn kader arkadaşlarııııımmmmm cumanız mübarek olsun tüm hayırlı gönüllerimiz kabul olsun amiiinnnn nasılsınız ....
günaydın hepinize....sanada tuğbacığım...seninde ve diğer arkadaşlarında cuması mübarek olsun....hala adet olmadım...test yaptım ve hafif silik çıktı....eger gebelik yoksa bembeyazmı kalıyordu ikinci çizgi yanıtlarsanız sevinirim....
yarın koyulasır yaseminim merak etme bende de oyle olmustu
lat lay lay lay
canımmm inan kendim hamile kalmıs gibi sevindim..
bence hemen git bi kan testi yaptır. sen nerde oturuyorsun. ??
Benim aynı senin dediğin gibi oldu işte.(Gerçi siz hep korunmuşsunuz sanırım.) Dört sene boyu iğne ilaç tedavi hamile kalmak için uğraştık. İkinci aşılamayla hamile kaldığım bebeğimin 9+1 günlükken kalbi durdu kaybettim. Kürtajdan sonra 23. güne kadar korunduk. Sonra nasıl olsa bunca zaman olmadı şimdi mi olacak zaten yumurtlama günü de geçmiştir diye korunmadık vee sonuçta ben 44 gün boyu adet olamayınca eyvah dedim kesin yapışıklık oldu ondan olmuyor diye üzülürken hamile kaldığımı öğrendim.
Öncesinde de çok araştırmıştım. Her doktor farklı bir şey söylüyor bu konuda kimi rahim hazır değilse zaten embriyo tutunamaz diyor, kimi altı kimi de üç ay korunma süresi veriyor. Ben de tabii endişelendim ilk başlarda tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama şimdilik iyi gidiyor çok şükür. Allah herkese fazla bekletmeden bu duyguyu yeniden yaşatır inşallah.
hatuna bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bizi pztesiye kadar bekletecekkkkkkkkkkkk
inannamıyorum bilmiyorum kızlaaaar.....kanda buğün baktırmam galiba ...pazartesi baktırırım :))))inşallah dediğiniz gibidir esteryacığım ve enrikacığım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?