- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.481
sanada canım hayırlı cumalar.inşallah güzel haberler verir.
senin şafak kaç kaldı ne zaman belli olucak bebişimiz?
ececim merhaba,
dun sanki hafif bir kıpırdanma hissettim gibi yine tam olarak bisi diyemem. dr zaten 19+0 dan sonra net olarak hissedersin dedi :)
ececiğim şafak 1 hafta kaldı...:))
evet maalesef alttan bakıyo suurcum. ama sağlık için napalımhadi kız inşallah hayırlısıyla beraber hamiş kalırız.. sen henüz adet görmedin sanırım.. 40 gün içinde adet görmen gerekiyo görmezsen doktorunla görüş.. ben 38.gündü sanırım adet gördüm.
fantastıkam kuzucuk büyüyo maşallahh allah nazarlardan saklasın ınsallah ...
diyet sıkıntılı gercekten fantastıkammm..ama bıraz dıkkat edersen sıkıntı olmaz merak etme..tuzu kes beyaz ekmegı falan azalt.bol meyve ve sebze muhtemelen bunları sölemıstır doktorun.hersey bebişler içinnnnnnn :))
oy maşallah yerim ben onu büyümüş annesi.birazcık dikkat etsen yeticek canım canıı sıkma .özellikle tuzdan uzak durman gerkicek.inşalalh bu yolu sağ salim atlatıcaz.
fantastikacım geçmiş olsun canım.. Ben şuan diyuet yapıyorum ama hamileler için diyet farklıdır.. ama benim yaptığım diyette herşeyi yiyebiliyosun. monticnag diyeti adı. linkini vereyim de bi incele.. un yok yani tambuğday ekmeği yiyosun çok sağlıklı diyolar.. her öğünde yoğurt (süt ürünü) ve yeşillik yiyosun.. yanında ne istiyosan onu yiyosun ama şeker hiç yok kahve hiç yok patetes yok pişmiş havuç yok..tuz ve yağ var.. bence hamilelerin de uygulayacağı bir diyet olabilir.. linki vereyimde bi incele..
ececiğim şafak 1 hafta kaldı...:))
yasemincim kusurumu bağışla ama bu şafak nedir? tüp bebek yada aşılama sonucumu bekliyoruz.. hadi bakalım inşalllllaaaahh hayırlı haberlerini alırız tontişimm.. :Saruboceq:
yasemincim kusurumu bağışla ama bu şafak nedir? tüp bebek yada aşılama sonucumu bekliyoruz.. hadi bakalım inşalllllaaaahh hayırlı haberlerini alırız tontişimm.. :Saruboceq:
günaydın esteryacım.. ne güzel korunma süresi bitmiş benimde önümüzdeki ay bitecek :) yasemincim kesinlikle stres yapma kafandan at şu hamilelik işini ozaman geliyomuş bebiş :) sana diyom ama bakalım ben bunu yapabilecekmiyim..bi de diyet yap yasemincim diyet yaparken hamile kalanlar çok var nedense :)Canım Yasemin bu ay korunma suresi bitti ve calısmalara basladı ve bu cuma belli olacak hersey :)
Allah tum isteyenlere saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Gunaydın Kızlar, Istanbul da gunes var fakat fena halde soguk , elektrik sobasının basından kalkamıyorum :) :)
aşkollssuuuunnn:))) canımsın yaa...tatlım adet gününün şafagı...doğal yoldan hamile kalabiliyorum ben güzelim...ee topiği bu kadar az ziyaret edersen birşeyden haberin olmaz :)))
sağol sana da güzel bir hafta diliyorum yasemincim.günaydın kızlar..güzel bir hafta diliyorum hepimize...sabinadan hala haber yok...çok merak ediyorum yaaa...kızlar aklımızda olsun bir daha doğuma gidenin telefon numarasımı alalım...
Hanımlar gene ben bişiy sorucaktım size adet gecikmesi var bende ama azda olsa beyaz akıntı var adet habercisimi acaba? cevap bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?