- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.401
Gunaydın kızlar , kocam yok Almanya da fuarda , annem bende kalıyor ne kadar guzel birseymis ya..
eve geliyorum yemek hazır , ilgi alaka mukemmel cok sevdim ben bu isi :)
Sabinam icin dunden beri cok heyecanlıyım , bir haber alan lutfen hemen yazsın arkadaslar
meraba arkadaşlar dört haftalık hamileyim öğrendikten bir gün sonra kanamam oldu sadece birgün sevindim doktor düşük dedi igne yaptıktan sonra kananmam durdu şuan da bişey yok değerim 2500 çıktı bu değere göre bebek dört haftalık ama ultrasonda net göremedi belki kan tasti yanlış çıkmıştır dedi bi daha kan testi yaptırdı bilen biri varsa yardımcı olsun kanama yok bebeğim hala içimde ikin ci kan testine göre bebeğim görülmemesi normalmiş sizce kan testi yanlış çıkmış olabilirmi :sinifsinif:
:Saruboceq:BEKLEME LİSTEMİZ:Saruboceq:
-yasemin66..................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-lighlife.....................korunma süresi bitti bayram
-busem68.................korunma süresi bitti bayram
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-bulut83...................korunmasüresi bitti bayram
HAMİLELERİMİZ
2-biperi..............:CüvCüv:
3-eceyas.......................:CüvCüv:
4-özgekrd...........:CüvCüv:
5-Fantastika...................:CüvCüv:
6-esterya............:CüvCüv:
7-yasemen.....................:CüvCüv:
8-yasmin.............:CüvCüv:
19-izmirhayal...................:CüvCüv:
a.s.DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZa.s.
1-sabina...............simay ...........09.03.2010
ilk bebeğimiz doğmuştur tahminiyle artık azalım dedim ay çok tatlı oldu bu liste
sohbetimize katılacak bizimle sevincimizi üzüntümüzü paylaşacak arkadaşları bekliyoruz topikimize
yarın nasipse birde doğum yapanlar bölümü açacağız inşallah ilk bebeğimiz geliyor yarın inşallah
meraba arkadaşlar dört haftalık hamileyim öğrendikten bir gün sonra kanamam oldu sadece birgün sevindim doktor düşük dedi igne yaptıktan sonra kananmam durdu şuan da bişey yok değerim 2500 çıktı bu değere göre bebek dört haftalık ama ultrasonda net göremedi belki kan tasti yanlış çıkmıştır dedi bi daha kan testi yaptırdı bilen biri varsa yardımcı olsun kanama yok bebeğim hala içimde ikin ci kan testine göre bebeğim görülmemesi normalmiş sizce kan testi yanlış çıkmış olabilirmi :sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar ben 11 Şubatta düşük yaptım. 6 haftalıktı kendiliğinden düştü. Doktor korunmanıza gerek yok dedi biz de ara vermeden çalışmalara devam ettik. Yalnız dün bende kahverengi lekelenmeler oldu bugün kesildi. Adet olacağım desem normalde bile 32-35 günde bir adet oluyorum düşükten sonraki ilk adette bu sürenin daha da uzadığını söylüyorlar yani benim hesabıma göre adetime en az bir hafta var. Siz hiç böyle bir durum yaşadınız mı. Acaba ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim ve bunlar da yerleşme kanaması olabilir mi. Düşüğüm de böyle kahverengi lekelenmelerle başlamıştı. O yüzden biraz korktum.
geçmiş olsun canım, belki o kahverengi lekeler bebeğin hbercisidir bence dinlen kenidini yormamaya çalış, acaba bi test yapsan çıkmazmı
inşallah inşallah fantastika ...
hepimiz tez zamnda hamiş listesinde oluruz inşallahhhhhhhhhh
PREMETE canım bende 17 şubatta 7 hafta 5 günlüktü bebeğim düşük yaptım 5 yıl sonra gelen mucizemdi..ama rabbim verdi rabbim aldı...inşallah çok bekletmeden tekrar verirde kucağımıza alıp seveceğimiz günleride nasip eder sağlıkla hayırlısıyla...bizede korunma vermedi doktor ..kürtajdan 10 gün sonra çalışmalara başladık bizde...inşallah emeklerimiz boşa gitmez rabbim bebişlerimizi bize verir....
İnşallah öyledir. Test için daha erken sanırım. Belki ayın 11.1den sonra kan testi yaptırırım varsa onda çıkar zaten. Tekrar düşük yapmaktan korkuyorum. Zaten kan pıhtılaşmasına eğilimim var. Hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor.
Sağol Bulutcum. Bu benim ikinci gebeliğimdi. İlk bebeğimi 29 haftalık sezeryanla dünyaya getirmek zorunda kaldım. Oğlum 71 gün yaşayıp melek oldu. Doktor 9 ay korunma süresi vermişti ama bu da nasip olmadı. Allah hiçkimseyi evladıyla sınamasın, isteyen herkese anneliği nasip etsin.
Çok çok geçmis olsun canim, allah bir daha göstermesin, saglikli bir bebisle seni ödüllendirsin insallah en kisa zamanda...
merhaba kıslar bn yeni üye oldum 2 hafta önce bebeğimin kalp atışlarının olmamsından dolayı kürtaj oldm bebeğim 8hft 6 gnlük görünüodu sat göre ama 6. hftada durmuş doktorum gebelk içn3 ay bekle dedi bide kansız çıktım....
bidaha aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum 3 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum daha erken hamile kalan varmı ?
:Saruboceq:BEKLEME LİSTEMİZ:Saruboceq:
-yasemin66..................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-lighlife.....................korunma süresi bitti bayram
-busem68.................korunma süresi bitti bayram
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-bulut83...................korunmasüresi bitti bayram
-suur........ ..............korunma süresi bitti bayram
HAMİLELERİMİZ
2-biperi..............:CüvCüv:
3-eceyas.......................:CüvCüv:
4-özgekrd...........:CüvCüv:
5-Fantastika...................:CüvCüv:
6-esterya............:CüvCüv:
7-yasemen.....................:CüvCüv:
8-yasmin.............:CüvCüv:
19-izmirhayal...................:CüvCüv:
a.s.DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZa.s.
1-sabina...............simay ...........09.03.2010
ilk bebeğimiz doğmuştur tahminiyle artık azalım dedim ay çok tatlı oldu bu liste
sohbetimize katılacak bizimle sevincimizi üzüntümüzü paylaşacak arkadaşları bekliyoruz topikimize
yarın nasipse birde doğum yapanlar bölümü açacağız inşallah ilk bebeğimiz geliyor yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?