- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #14.421
Sağol canım. İnşallah buradaki bekleyen herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar. Oğlumun acısı hala o kadar derin ki düşük yaptığıma üzülemedim bile.
bende 3 subatta kurtaj oldum..20 gun sonra adet gordum galıba..çunku zaten kanamam vardı az az..adette basladı ..kanamam 23 gun arttı sanırım adettı..10 gun surdu 2 gun oldu o da bıttı..bende yumurtlama zamanını hesaplayamadım tabe..
çunku tam adet tarıhımı kestıremedım bu kadar kanamanın içinde...bu ay olmaz zatten..ınsallah bırdahakı aya...
bana dok.korunma suresı falan soylemedı..bende korunmıycam..
bende 17 subatta kürtaj oldum, 2 gün kanama falan yoktu sonra yavas yavas , azar azar kanamam oldu ve inanki daha 2 gün önce tamamen bitti..regl i mi yoksa kürtaj sonrasi içim mi temizlendi anlamadim...dr a sordum normal, gelebilir dedi.bakalim kürtaj sonrasi ilk reglim ne zaman gelecek merakla bekliyorum!!!
dr bana da ilk adetten sonra bebek tekrar düsünebilirsiniz dedi...ama genel olarak 2-3 ay dinlenme veriyor dr lar sanirim...
:Saruboceq:BEKLEME LİSTEMİZ:Saruboceq:
-yasemin66..................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-lighlife.....................korunma süresi bitti bayram
-busem68.................korunma süresi bitti bayram
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela....................korunma süresi bitti bayram
-kobra.....................korunma süresi bitti bayram
-bulut83...................korunmasüresi bitti bayram
-suur........ ..............korunma süresi bitti bayram
HAMİLELERİMİZ
2-biperi..............:CüvCüv:
3-eceyas.......................:CüvCüv:
4-özgekrd...........:CüvCüv:
5-Fantastika...................:CüvCüv:
6-esterya............:CüvCüv:
7-yasemen.....................:CüvCüv:
8-yasmin.............:CüvCüv:
19-izmirhayal...................:CüvCüv:
a.s.DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZa.s.
1-sabina...............simay ...........09.03.2010
ilk bebeğimiz doğmuştur tahminiyle artık azalım dedim ay çok tatlı oldu bu liste
sohbetimize katılacak bizimle sevincimizi üzüntümüzü paylaşacak arkadaşları bekliyoruz topikimize
yarın nasipse birde doğum yapanlar bölümü açacağız inşallah ilk bebeğimiz geliyor yarın inşallah
evet ama ınsan sabredemıyorkı..allah saglıklı hamılelık nasıp etsın tabı..korkuyorum bende yıne aynısı olcak dıye...
ama hayat bızım ıçın ..
ne yazıldıysa kederde yasıycaz..
PREMETE cim bendede kan pıhtılasması var her gun igne oluyorum, ve folbiol kullanıuorum, su an 18 hafta 5 gunluk. sen igne kullanmana ragmen mi 29 haftalık dogum yapmak zorunda kaldın?
Benim daha once 2 tane dusugum oldu, gelismediler kalpleri atmadı, fakat 16 yasında saglıklı bir oglumda var ..
Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
eger kürtaj yapıldıysa 2 ay ama kendiliğinden düştüyse 1 adet döngüsü görmeniz yeterli kızlar...korkunun ecele faydası yok demişler..alnımıza ne yazıldıysa o canım...elimizden geleni yapacağız pozitif olacağız...sizlere tavsiyem pıhtılaşma faktörlerinize baktırın mutlaka...dr lar 2 yada 3 den sonra istiyorlar bu testi ...
canım ben netten baktım 4-6 hafta ıçınde adet kanaması olur deyor..
bılemıyorum bende tahmını bakıyorum ovulasyon hesaplamaya..
ama bazı sıteler geçtı yumurtlamam derken..amerıkanın bebek sıtelerınde geçmedıgını hesaplıyor..
amerıkadakıler baska yumurtluyo galıba..
benım kanamayla dusuk oldu..10.haftada..
ama ultrasonda 7+2 gorundu canım..kurtaj oldum.zaten kanamam çok artmıstı..ve ınanılmaz kasık agrısı oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?