slm kızlarr nasılsınız bakalımm
esteryam tekrar tebrik ederim canım allah sağsalim kucağına almyı nasip etsin
kobram çok geçmişi okuyamadım ama adetmi oldun hayatım,öyleyse olsun tam vaktinde gelmeside çok güzel, hayırlı sağlıklı gelsinde inan bu ay yada öbür ay hiç farketmez nasılsa gelicekk, çok özledim bu arada seni tatlı dillim benim
yasemincimmmm 7 sine çok az kaldı hep aklımda güzelim allahım şansını bol kılsın, her aşama sana huzur versin meleğine yaklaştırsın güzelim benim
eceeeeeeeeeeeeeeee fıstığım ben seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorum nolcakk yaaa bekleyemicem gelecek aya kadar gelip götürcem seni dr a kendi ellerimlee
hayalcim sen nasılsın senide çok özledim tatlı hemşerim bnim
perim belenayım sizler ikinizde birbirinizi öpün benim için :))) yarın görüşürüz
sıra bana gelirse biraz önce dr dan geldik, gördük minik yaramazımızı :)) büyümüş kocaman olmuş :) hareket ederken görmeyi çok istemiştim şansıma şöyle bi sıçradı yerinden :)) rahatsız oldu paşamm ultrasondan :)) iki hafta sonra ense kalınlığı için gidicez testlerde yapılıcak, allahım sağsalim kucağıma aldığımı göstersin, hala midem fena iştahım yok ama geçer muhtemelen iki haftaya kadar
hepimiz allaha emanetiz canım arkadaşlarım benim çok seviyorum hepinizi, iyiki taımışım sizleri çokta özledim, akşamları girmeye çalışıyorum bazen ama açılmıyo site neyseki bugün size ulaşmama engel olamadı :)) öpüyorum hepinizi