- 14 Eylül 2009
- 2.097
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.361
yasmincim sen kac haftalık oldun
yarın 9. haftaya giriyoruz canım seninki ne kadar hesaplarına göree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasmincim sen kac haftalık oldun
ay inşallah perim ya şu kalp atısını bir göreyim te şuraya yazıyorum KK nın ortasında gobek atıcam
ay canım kıyamam ya valla aynen yazdıklarına katılıyorum ama kısmetten ötesi olmuyor canım sabretmemiz lazım sende umudunu kesme bakarsın glivermiş meleği he ne dersinyerimsenibenmerhabalar. bende daha önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. o hamileliğim ilk denememizde kalmıştı. ama şimdi gelin görün ki 1 yıl geçti yok hala. bende doktorun verdiği zmanın dolmasını bekldim nedense. şimdi keşke beklemeseydim diyorum. eskiler beklemişlermi hiç. vücut kendini topladımı kalmışlar. vucut toplamadıysa kendini zaten hamile kalamıyorsun. ne derlermiş düşün ayağının biri içerde kalırmış. gerisi çabul gelirmiş. yok anacım yok biz yok 6 ay yok şu kadar derken olmuyo. 6 ay doktor dedi diye bekledim. sonra rahimde enfeksiyon olmuş. 1 ay tedavi. hadi sonra yıllardır düzenli olan adetim(düzensiz adet nedir bilmedim) düzensizleşti. neydi şuydu derken kist 2 ay da ona tedavi derken al sana 9 ay. doktor 3 ay kendiniz deneyi dedi denedik yok. bu ay çatlama iğnesi oldum ama gene tuttuğunu sanmıyorum öünkü ağrım ve kahverengi akıntım başladı. geriside gelir zaten. umarım ne demek istedğimi anlatabilmişimdir. allahım herkes için hayılırısını versin.
günaydın canım nasılsın uykuyu sorma ya aynen bende öyleyim sürünerek kalkıyorum yatktan gün boyuda böyle gidiyormirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirkıslarrr uykumm varrrrr kürdan koyucam valla gözkapaklarıma yaaa açamıyorummm aaa
oyyy oyyy esterya klava:dersiz başına dertmi arıyorsun kızım ne güzel işte rahat bir hamilelik geçireceksin yok yok bizim kızlara rahat batıyor şöle olacak 24 saat mide bulantısı baş dönmesi aşerme anca kendilerine geliyorlarnaniknanikkız esterya man gece yarısı aşereyim deme enişteyi biliyon yorgun yazık kolunu kıpırdatacak hali olmuyor bide senin aşermenle uğraşmasınkaydirigubbakcemile3walla benim ne uykum var ne midem bulanıyor nede goguslerim agrıyor :) :) midem falan bulansa yemin ederim göbek atıcam :)
hayır ne bişi canım istiyo nede bişiden tiksiniyorum tuhaf garip bir durum
zemuszemus zemuszemus zemuszemusohhhh yandan yandanay inşallah perim ya şu kalp atısını bir göreyim te şuraya yazıyorum KK nın ortasında gobek atıcam
ay kafana bişeymi düştü yoksam ne bu sakinlik aferin normale dönüyorsun yvaş yavaşkaydirigubbakcemileinsallah guzelim Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, zaten biz ne kadar evham yaparsak yapalım Allah nasip etmedikçe içbişi olmaz herseyde bir hayır var , karar verdim gonumu ferah tutucam canım asla stres yapmıycam :) :)
canım yasom iyiyiz sen nasılsın bebegim
hoşgeldin yasemincim nasılsın