- 14 Eylül 2009
- 2.097
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.341
selam canlarımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam yasmıncımm
Ay_she cim inşl.hamileyimdir :))))daha belli değil.
Esteryayı ipleyip tes alıcam amaaaaaaaa yapmıycam :))))))))
Çünki çişim yoooooooooooookkkkkkk
ayshe evet soğan kürü rahimi temizlemek için kullanılıyo. tarifi ibrahim saraçoğlunun sitesinde var adet bitiminden itibaren başlıyosun ama en doğrusu sen yinede siteden bakmalısın. bu arada soğan kürü yaparken hafif kanama olabilirmiş korkma.
Aynı dediğim gibi oldu,bu belirtiler beni delirtcek yaaa
selam canımmm nasılsın bebişin nasıl?? canım senin bulantıların geçti değilmi cnm ne zaman geçti??
Yasemincim ben korunmayı bırakalı aylar oldu canım.
stres yapmadım hatta ben buay olmaz diye ovulasyon bile hesaplamadan düzenli ilişkiye girdim ama belirtiler ve gecikme beni yanılttı,bu belirtiler hala var piskolojikde değil,hepsi gerçek ama hamile değilim,yani demek oluyorki belirti falan hikaye,Esterya daha az belirtiden bahsetmişti üstelik...
Yapcak bişey yok,yapmasaydım test daha iyi olurdu..
Birperimmm canımmmm takvmim cok guzel olmus guzel arkadasımm cok ama cok tesekkur ederimm ayyy bayıldım..
Yasemincim ben korunmayı bırakalı aylar oldu canım.
stres yapmadım hatta ben buay olmaz diye ovulasyon bile hesaplamadan düzenli ilişkiye girdim ama belirtiler ve gecikme beni yanılttı,bu belirtiler hala var piskolojikde değil,hepsi gerçek ama hamile değilim,yani demek oluyorki belirti falan hikaye,Esterya daha az belirtiden bahsetmişti üstelik...
Yapcak bişey yok,yapmasaydım test daha iyi olurdu..
güzelim dur bakalım canım ya bi bekleyelım adetını .olursada napalım yani hem zaten ümitli değilim falan diyodun sıkma canını hiççççç hemde hiççç gerek yok çünküüü bu ay bi düzene girmiş olur hesap kıtap yaparak denersın
ama bak yine diyorum beklıycezz testlerde bazen cıkmayabılır..geç döllenme falan olduysa eger canım