- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.101
KOBRACIM te şuraya yazıyorum sen hamilesin.. Bence bu ayın hamilesi KOBRA olacak :) :)
sorma ya çıldırcaktım akşam eve gidsiye canım çıktı yemekten önce tatlıya saldırdımGünaydın şekerlerim.
Beloş sende benim gibi tatlı krizine girmişsin:)))))))))))
kobracım valla hamişsin gibi gecen ay hangi tarihte hastalandın sen
sorma ya çıldırcaktım akşam eve gidsiye canım çıktı yemekten önce tatlıya saldırdım
eskiden adet dönemim geldimi tatlı krizim tutardı şimdi her daim krize girebiliyorum eşim aştın sen kendini diyor hadi eskiden ayda bir idare ediyorduk şimdi ocağıma incir ağacı dikecek kaddar tatlı istemeye başladın diyorlmaz:bende başlıyorum ağlamaya aman tamam sus sus yeterki ağlama alıcm diyor ben buldum kolayını:roflol:birde televizyonda duymuş eşim tatlı kriziniz tuttumu brokoli yiyin hem sağlıklı hem tatlı açığını bu şekilde kapatabilirsiniz diye canım tatlı istiyor diyorum brokoli ye diyor kaydirigubbakcemile3hiç tatlının yerini tutarmı ya:dilcikar:
Dün akşam o kadar çok tatlı tarifine baktım ki,hepsini canım istedi,koca bi çikolata yedim ama kesmedi,hayvanlaştım iyice :)))))))
kobracım inşallah hamişsindir canım, bana da öyle geliyo ki sen hamilesin, inşallah güzel haberlerini alırız canım kaydirigubbakcemile5
canım sen hamiş olabilirsin ayyy hadi hayırlısı bakalım heyecan yaptım bak kabızlık tatlı istemen sinirlilik hamişlik belirtisi gibi :Saruboceq:
hadi senin hamiş olma ihtimalin var tatlı canın istiyor ya bana ne oluyorsa tatlı tatlı diye deliriyorum ay hamilemiyim acaba:roflol:
kızlar çok fazala yazamıyorum biraz yoğunluk var burda
kobracım hadi hayırlısı canım ya saydıklarının tamamı hamilelik belirtisi.inşallah sensindir tam bayram üstü süper haber olur :)))
belenyacım noluyoruz yaw bu kadar tatlı krizi hayırdır inşallah.çok komik bişi geldi aklıma kızmak yok ama, çikolataları yedikten sonra kocana atlamadın mı panter gibi :))) yani anca gider o kocaman çikolatanın enerjisi :kedi:
Peri,ece sizinde karnınız şişmişmiydi yaa
kobram canımm yasadıkların hep hamılelık belirtisi ya..inşallah allahım..sanki belırtıler hep öle ama hayırlısı.bekleyelım bakalım.benım de karnım şişti canım gaz varmıs gibi.akıntıda vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?