merhaba canlar ben geldim nasılsınız ben hastalandım tabi aksini beklemiyordum zaten bir kereden bişey olmaz:roflol:bu sözü kanıtlamış oldumkaydirigubbakcemile3
kızlar ortalıkta grip salgını var dikkat edin kendinize ysemin canım birde diyewt yapmaın diyorlar vücut direnci zalırsa yakalanmak daha kolay oluyormuş aman dikkat et özellikle hamişlerimiz kendinize çok dikkat edin mümkün olduğunca kapalı ve kalabalık yerlerden uzak durun etrafınızda ripli varsa maske takın rabbim korusun hepimizi inşallah:Saruboceq:
bu arada benim hiç çalışma gibi bir niyetim yok kızlar :hulya:nedense iyice soğudum herhalde eşimde pek hevesli olmayınca bende iyice boşladım aman hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır geç olsunda güç olmasın dün kardeşime gittik bizim gelinin annesi ikiz bizim gelininde ikiz doğurma şansı çok yüksek bakalım ne çıkacak kısmee dua ediyor ikiz olmasın diye kız daha 4 yaşında 3 tane zor olur diyor bende getir birine ben bakarım dedim eşime döndüm bak dedim hazır bebek hiç uğraşmadan yorulmadan zahmetsiz ne dersin dedim yok yok dedi Allah herkesin kendine versin diyor bende çalışırsan verir dedim gülüştük eee işleyen demir ışıldar laelaelaelaelae