- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.621
herkes tatil moduna girdi galiba lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kobrammm soğan suuyu bende ağrı yapmamıştı galiba hatırlayamıyorumkii.. ama bişey daha dicem sana ben eşimede folic içirmeye başladığım ay hamile kaldım.. ver hergün 3 tane folicte eşine :)9
hayalcim inşallahhh iyi çıkar herşey biraz kansızlık çıkar eminim kurtulamadım çünkü ondan, senin içtiğin beşibiyerde neee ben ilkk kez duydum neler var içinde.. çaymı ilaçmı
kobram sen iki günde bir denemeni yap reglin düzene girmemiş bile olsa yumurtlamana mutlakaki denk gelicek nasılsa.. hem kist herkeste oluyo sonra geçiyo hiiç takma sen onu.. senin adtin ilacı bıraktın diyede değişti biraz şimdi nasılsa içmiyosun artık o ilacı alışır bünyen buna.. allahım senin çocuğunu düşünemiyorum eğer sana benzerse varya herkesin sevgilisi olurr :))
hıı bide kobra ayaklarını hep sıcak tut olurmu.. sıcak su torbalarından yap evde ky ayaklarının altına ohh sıcacık, valla ayaklar çok önemli hep ordan üşütüyoruz biz
slm kıslar nasılsınız?
fantastikam meleğinin kalp atışlarını duymuşsun canım gözün aydın çokkkkkk sevindim..çok güzel bir duygu değil mi?inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder bitanem
nasılsın başladımı bulantıların oluyo?
Senin çocuğunda çok güzel olur,çok hoş bi hatunsun.Kız seninki erkek olursa benimkide kız olursa kertelim onları (Beşik kertmesi olsunlar)
Haklısın canım,yapıcam dediklerini.
ben buay yumurtam çatlamadı diye pek önemsemedim,çünki yumurtam yok galiba bu ay
valla bana uyar kız dünür oluruz ne güzell.. ama senin oğlun olur benimde kızım olursa talibi var erken davranmanız veee haketmeniz lazımmm :))))))))
orası hiiç belli olmaz blki çok akıntın olmıcak yumurtlarken belki sen uyurken olucak ve sabah baktığında yoğunluğunu farkedemiceksin... ne bileyim sen denemeni yapta sonrası allahtann
amiin sabinam allahım sağsalim kucağımıza aldığımız günüde göstersin.. acayip bi duyguymuş hemen onun annesi moduna giriverdim :)) kalbini dinlemekten çk izlemek çook etkiledi beni ne kadar hızlı atıyo.. kıyamam ya insan zaten sorgulamaya başlıyo hepmiz öyleydik ve şimdi kocaan olduk.. allahın hikmetine bakarmısın.. allah her isteyene nasip etsin hep böyle dua edyoorum her kadın hakkediyo bunu.. bulantılarım çok rahatsız edici değil akşamları artıyo biraz ve canım hiççbişey istemiyo ama yemedende duramıyorum çünkü karnım çoook çabuk acıkıyo çok tuhaf :))) ve ben ne yersem eşimde yiyo.. geçen gün turşu yedim azıcık oda yedi ama benimkinin 2 katı kadar :) bana diyoki sen aş eriyosun ben yiyorum bu nasıl iş :)))))
Kimmiş len o talibi tövbe tövbeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))
:)))))))))))))) valla bilemem biz sözleştik işte ama kız tarafı olarak heran cayabiliriz yani [/QUO
Hahahahahaha caydırıcı sebepler sunarım bende:)))))))
amin canım...allah isteyen herkeze nasip etsin gerçekten çok güzel bi duygu..hele ki ilerde onun hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha farklı oluyu..
fantastikam içimde nedense senin oğlun olucakmış gibi bi his var hayatım
sağlıklı olsun kız erkek farketmez gerçi ama bir anda öyle hissettim
kız çocukta miğde bulantıları daha erken başlıyomuş, erkekte okadar çok şiddetli olmuyomuş..
birde ben çok tatlı yiyiyorum canım..ekşiyle turşuyla hiç aram yok:))))
kendine ve bebişine çok ii bak canım...