- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.001
herkeze günaydın,
hayırlı cumalar diliyorum,
nasılsınız bugün arkadaşlarhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze günaydın,
günaydın canım sağol iyiyim şükür sen nasılsın bakalım
selam kızlar bende bu ay korunuyorum Allah izin verirse 1 hafta sonra adetim bitecek ve korunmamayabaşliicam hadi hayırlısı
herkeze günaydın,
bugün dr a kaçta gitçen canım
5 te randevum harikacım.Aslında benim önceden beri gittiğim doktoruma gitmek istedim,o çok bilgili bir doktor,ama o kadar yoğunki bana ancak pazartesiye randevu verebiliriz dediler,bende o zamana kadar beklemek istemedim,bu doktora 2.gidişim olacak,düşük yaptığımda bu doktora gitmiştim,ilaçlarıda bu doktor vermişti.Ama kimyasal gebelik nedir bilmeyen bir doktora açıkçası güvenim azaldı, çok içimden gelerek gitmiyorum.:1no2:
olsun sibelcim eğer bu tatmin etmezse seni kendi dr una gidersin ama aslında dra güvenmek çok önemli bi sürü ilaç falan veriyolar çünkü fisfisfis
sağol enrikam iyiyim şükür şimdi ev işlerine başlıyacam aynı hergün aynı işler.
enrika İnşallah canım bundan önceki 2 düşüğümde kazara olmuştu korunmadığım bir an yani normalde hemen kalabiliyorum bakalım bu sefer nasıl olacak inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza aslında hiç aklımdan çıkmıyor sanki 3. de düşecekmiş gibi hissediyorum hep
harikacım doktordan geldim,evet tamamen haklısın,doktorunu iyi seçmek lazım.
canım adet oluyormuşum,yara felan yok dedi,yalnız 2 adet nurtopu gibi kistim varmış,çocuk düşündüğüm için doğum kontrol hapı vermiyorum dedi,kistler yumurtalığın 1 tanesinin üstünde imiş,eğer diğerinden yumurtlarsan bebek olur dedi,ara ara kontrollere gel dedi,yani gerçektende doktordan doktora fark var bana önceki doktorum mutlaka gün verip o gün kistleri kontrol ederdi,amaann boşver bişeyim yokmuş işte o 2 tane kisti yok edeyim yeter,macunlara devam..
hem iyi tarafından bakarsam olaya adet için bi sürü zaman beklemem gerekmedi bu adetten sonra çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3
canım bak bişeyciğin yokmuş o kistler kolay kayboluyo sen merak etme bi akrabamızın da vardı kısa sürede kayboldu kistleri sen çalışmalarına devam et canım arkadaşım.
harikacım doktordan geldim,evet tamamen haklısın,doktorunu iyi seçmek lazım.
canım adet oluyormuşum,yara felan yok dedi,yalnız 2 adet nurtopu gibi kistim varmış,çocuk düşündüğüm için doğum kontrol hapı vermiyorum dedi,kistler yumurtalığın 1 tanesinin üstünde imiş,eğer diğerinden yumurtlarsan bebek olur dedi,ara ara kontrollere gel dedi,yani gerçektende doktordan doktora fark var bana önceki doktorum mutlaka gün verip o gün kistleri kontrol ederdi,amaann boşver bişeyim yokmuş işte o 2 tane kisti yok edeyim yeter,macunlara devam..
hem iyi tarafından bakarsam olaya adet için bi sürü zaman beklemem gerekmedi bu adetten sonra çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3
busemcim sen nasilsin iyimisin.....canımcım hadi geçmiş olsun bak korktuğun gibi değil o kistler çok kolay kayboluyo kısa sürede kaybolur sen çalışmalarına devam et canımdelikafadulden