Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim sinirlenme sen kıymetli hamlilemiz belliki canı aksiyon istiyo ama bence fırsat vermeyelim lütfen cevap vermeyelimmm kızlar gider birazdan

ay canım kıyamam ya olan güzelim halına olmuş....aman bunlar yalan dünyadaki sınavlarımız tatlım ne yapalım...

bu senin bize yazdığın

bunlarda sana iyi niyetle verilmiş cevapların bi kısmı sadece.. hala ne istiyosun belliki iyi niyetli değilsin

zaten sizden bilgi almak istemiyorum canım sadece konuştuklarınız bana boş geldide gebelikle ilgili kimse bişey ndemiyor evde neler yaptıyınızı söylüyorsunuz

Arkadaşım konumuzu iyi oku.
"Düşük yapıp hamile kalmak için ZAMANIN DOLMASINI BEKLEYENLER buraya "
Biz şuan zaman doldurmaya çalışıyoruz.Umarım anlamışsındır.

Kızlar lÜtfen sakın olun herkes burdan almak ıstedıĞını alır arkadaŞ boŞ kı boŞ Şeyler gÖrÜyor sız aldırmayın cevap vermeyın lÜtfen sevıyeyı dÜŞÜrmeyelım bu bızım topıĞımız beĞenmeyen gelmesın

ablam canım ben seni beğeniyorum :asigim: arkandan geldim

ay canım kıyamam ya olan güzelim halına olmuş....aman bunlar yalan dünyadaki sınavlarımız tatlım ne yapalım...

aynen yasemincim zaten varya konu açılır açılmaz eşim acayip geriliyo bıktı bu konudan istemiyorum artık halı falan diyo :)
bide o eski iş yeriylede mahkemelik alacağı vardı alamadı onunlada uğraşıyo varya canım kocam isyanlardaa :)) ama sonuçlanınca süper olucak değicek uğraştığımıza :)

ayrıca arkadaşım bir sürü gebelik bölümü var burada düşük yapıp tekrar hamile kalmaya çalışan arkadaşların paylaşım alanı biz evet boş şeylerle uğraşıyoruz sen dolu olan bölümlere git istersen

esteryamın hepinize selamı var kızlar msn den konuştuk çok yoğun olduğu için k k ya giremiyormuş...ve buğün regli olmuş kürtajdan tam 30 gün sonra....iyiymiş merak etmeyin olur mu :)))

CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram
16-volına....................korunma süresi bitti bayram
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram

HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEE EEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEE EEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

ben çıkıyorum canlarım....öğlen arkadaşıma gideceğim....meleğini mıncıklayacağım biraz....öptüm hepinizi...iyiki varsınız....

vildancım canım kardeşim hoşgeldin benim kırmızılar geldi tatlım ama sağlık olsun

hoşbuldum ablam
sağlık olsun kısmet napalım
çalışmalara birlikte başlarız inşallah önümüzdeki ay bebiş gelir
sen nasılsın daha iyimisin ...nasıl hissediyon kendini Şeniz

haklısın belenayım keyfimizi kaçırmak istedi sabah sabah.. boşverelim gitsinn

ablam canım ben seni beğeniyorum :asigim: arkandan geldim

hoşgeldin canım senin hikayen nasıl

zaten öteki topiklere giriyo ama istiyoki biranda herkesle kanka olsun :)) biraz mesafe görünce deliriyo:)) belli... halbuki cevapta vermişiz sorusuna taa bu ayın başında gelmiş :))

hoşbuldum canım
ben topikte kalıcı değilim misafirim cnm
beloşun peşinden geldim :kedi:
ben hiç kendi kendime hamile kalamıyorum
tedavi görüyodum onuda bıraktım
boş boş dolanıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…