- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.701
Kızlar,boş gebelik,anembriyonik gebelik,bozulmuş gebelik; bunların hepsinin genelde sebebi o ayki siper yada yumurtanın içindeki bilgi eksikliğinden (gen probleminden) kaynaklanmakta.Ama yalnızca o siperme yada yumurtaya bağlı,yani birdaha böyle birşey yaşıyacağız anlamına gelmez.Her kadın yaşayabilir.Gebeliklerin % 50 si düşük ile sonuçlanıyor ,buda Allah'ın bir süzgeçi.Bazı kadınlar ilk gebeliklerinde bazıları 4. bazıları 5. gebeliğinde yaşayabilirler.Bizim ilk gebeliğimize denk geldi,canınızı sıkmayın çevremde bunu yaşayan çok var,yalnız değiliz...
evet kobracım tekrarlama olasılığının ilk hamilelikle hiçbi ilgisi yokmuş
ben bidahakinde kavuşucağımızı düşünüyorum zaten.. öyle doğuyo içime :)
Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.
Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:[/B][/I]
gerçekten ya dr dan duyduğumda bende kendimi çoook tuhaf hissetmiştim yani dr a ben demiştim bu hamilelikte bi terslik olduğunu hissediyorum diye :)) ama sonra ondan duyunca fena oldum
bu arada sende izmirlisin sanırım ne güzel hemşerilerim çoğalıyo topiğimizde