Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar,boş gebelik,anembriyonik gebelik,bozulmuş gebelik; bunların hepsinin genelde sebebi o ayki siper yada yumurtanın içindeki bilgi eksikliğinden (gen probleminden) kaynaklanmakta.Ama yalnızca o siperme yada yumurtaya bağlı,yani birdaha böyle birşey yaşıyacağız anlamına gelmez.Her kadın yaşayabilir.Gebeliklerin % 50 si düşük ile sonuçlanıyor ,buda Allah'ın bir süzgeçi.Bazı kadınlar ilk gebeliklerinde bazıları 4. bazıları 5. gebeliğinde yaşayabilirler.Bizim ilk gebeliğimize denk geldi,canınızı sıkmayın çevremde bunu yaşayan çok var,yalnız değiliz...

evet kobracım tekrarlama olasılığının ilk hamilelikle hiçbi ilgisi yokmuş
ben bidahakinde kavuşucağımızı düşünüyorum zaten.. öyle doğuyo içime :)

Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.

Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:[/B][/I]

gerçekten ya dr dan duyduğumda bende kendimi çoook tuhaf hissetmiştim yani dr a ben demiştim bu hamilelikte bi terslik olduğunu hissediyorum diye :)) ama sonra ondan duyunca fena oldum
bu arada sende izmirlisin sanırım ne güzel hemşerilerim çoğalıyo topiğimizde

amin cnm çok geçmiş olsun sanada allah tekrar yaşatmasın.. kendine çok uzun zaman biçmişsin tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen

hadi bakalım hayırlısı hayalcim git yaptır kontrolünüde için rahatlar
izmirin neresindesin cnm

karsıyakadan bitanem atakent tarafında oturuyorum sendemi izmirdendin

evet kobracım tekrarlama olasılığının ilk hamilelikle hiçbi ilgisi yokmuş
ben bidahakinde kavuşucağımızı düşünüyorum zaten.. öyle doğuyo içime :)

gerçekten ya dr dan duyduğumda bende kendimi çoook tuhaf hissetmiştim yani dr a ben demiştim bu hamilelikte bi terslik olduğunu hissediyorum diye :)) ama sonra ondan duyunca fena oldum
bu arada sende izmirlisin sanırım ne güzel hemşerilerim çoğalıyo topiğimizde

Evet fıstık,bende birdahakine herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.Hiç kötü birşey geçmiyor aklımdan.

Heeeeeey toprakçılık yok yav

Amin canım bende kürtaj oldum.kalp atımı yoktu,bozulmuş gebelik yani.İlk zamanlar bende kötü hissediyordum ama şuan çok şükür toparladım kendimi.Etrafım hamile dolu,onları görünce imreniyorum tabi ama Allah tüm hamilelere hayırlı doğum hayırlı evlat versin..Bizede kısa zamanda verir İnşAllah...

Çok geçmiş olsun canımcım...

Ben de aynen o durumdayım.Her taraf hamile,yakın arkadaşlarımın çocukları var;ama onlarla yetiniyorum şimdilik.Kocişle karar aldık.Biraz para biriktirip,kendimi hazır hissettiğim zaman hamile kalacağım.Planlı bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum bu sefer..

Çok geçmiş olsun canımcım...

Ben de aynen o durumdayım.Her taraf hamile,yakın arkadaşlarımın çocukları var;ama onlarla yetiniyorum şimdilik.Kocişle karar aldık.Biraz para biriktirip,kendimi hazır hissettiğim zaman hamile kalacağım.Planlı bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum bu sefer..

Amin İnş.herşey planladığınız gibi gider

Evet fıstık,bende birdahakine herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.Hiç kötü birşey geçmiyor aklımdan.

Heeeeeey toprakçılık yok yav

hehehe komşu çıkarız belki yaw belenayla nasıl yakınmışız.. topiğimizin ilk ve tek buluşanları biz olduk, belki bi dahaki buluşma daha kalabalık olur :))

Sağol canım.Amin..

Sağol canım.Geçmiş olsun sana da...

Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.

Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:

canım bizimde ilk denememizdi cok sasırmıştım çünkü bircok arkadasımızdan duyuyodum hemen olmyo diye cok sevinmiştim amazaman gectikce problem oldugunu anladım cünkü içimde anne olma hissi yoktu sölemiştim bi sorun var diye ölede oldu kalp atısını duymaya gittim eşimin o ultrasona bakışını asla unutamam keseyi bebekmi diye sordu offf malesef görür görmez ben anlamıştım bi hafta sonrada kürtaj oldum şimdi beklemedeyiz bakalım

canım bizimde ilk denememizdi cok sasırmıştım çünkü bircok arkadasımızdan duyuyodum hemen olmyo diye cok sevinmiştim amazaman gectikce problem oldugunu anladım cünkü içimde anne olma hissi yoktu sölemiştim bi sorun var diye ölede oldu kalp atısını duymaya gittim eşimin o ultrasona bakışını asla unutamam keseyi bebekmi diye sordu offf malesef görür görmez ben anlamıştım bi hafta sonrada kürtaj oldum şimdi beklemedeyiz bakalım

Şu erkekler çok alemler yaaa,nekadar masumca soruyorlar :)
Benim eşimde ,bebek kararı alınca
-Hemen bi beşik almak lazım demişti :)))))))))))))))))))))

Canım bizimde ilk denemede tutmuş,deneme dersek tabii:kedi:
Biz testi ilk yaptığımızda inanamadık kocişle gözlerimize.Yanlışlık var diye tekrar tekrar yaptık.Nasip değilmiş canım.Allah bir dahakine daha sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versin..

Canım bizimde ilk denemede tutmuş,deneme dersek tabii:kedi:
Biz testi ilk yaptığımızda inanamadık kocişle gözlerimize.Yanlışlık var diye tekrar tekrar yaptık.Nasip değilmiş canım.Allah bir dahakine daha sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versin..

Bizimde ilk denemeydi kızlar ama işte...

kıvanç bilici canım ksk iskelenin karsısında çok iyidir memnunum söz verdi kucağıma bi bebek vercekmiş:D:D:D eşimde espirine nasıl yani falan demişti cıktıgımızda:)

hehehe nasıl yani hıı :)))
bende yakup erataya gitmiştim alsancakta muaynanesi.. çok iyi bi dr du oda
kürtajdan sonra dokuz eylülden sabahattin altınyurt diye bi dr a gittim ama yeni hamileliğimde bülent gülekliye gitmeyi düşünüyorum :))
yakup hocada kötü hatıralar var.. sabahattin hoca içinde hastanedeki arkadaşlarımdan bazı şeyler duydum :))) ondan

Şu erkekler çok alemler yaaa,nekadar masumca soruyorlar :)
Benim eşimde ,bebek kararı alınca
-Hemen bi beşik almak lazım demişti :)))))))))))))))))))))

:roflol: onlar için 10 dklık ş tabiii

CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram
16-volına....................korunma süresi bitti bayram
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram
18-samyeli26.............15 ekim kalan süre 2,5 ay
HAMİLELERİMİZ

1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEE EEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEE EEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

Back