- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.641
kızla rgünaydın bu arada ben hastalandım bu ayda olmadı meleğim bana gelmedi kısmet sağlık olsun nasip ne zamansa o zaman gelsin inşallah
fantastikacım hayırlıs olsun canım önümüzdeki ayda istediğimiz olur inşallah.benimde bu ay çok ağrılı geçmişti çok hap içtimayaklarını sıcak tutmaya çalış ağrını dindirmede faydası var.
canım çok sıkkın kızlar....malesef parayı ödeyeceğim bankaya....4200 den yasa kapsamında 2700 e düşürdüler....büğün gidip başvurumu yapacağım lanet olsun...hakkım olsun öbür dünyada..asla hakkımı helal etmiyorum...
ben bişey anlamdım burası gebelik linkimi yoksa sohbetmi sizin neler yaptıyınızı bilmek zorunda değiliz birazda gebelikle ilgili bilgi verin bazen sortu soruyoruz cevap bile vermiyorsunuz ama iş sohbete geldimi hepiniz katılıyorsunuz anlamadım sizden bişey
canım hoşgeldin eğer geçmişi okusaydın burada neler paylaşıldığını gayet iyi görürdün ayrıca soru sorduysan cevabı mutlaka verilir insanların işi gücü oluyor öle pat diye giremiyoruz bir çoğumuz ama kimsenin sorusu cevapsız kalmadı burda ayrıca beğenmediysen başka topiklerede bakabilirsin senin tercihin kimseyi yargılama kırma olurmu tatlımŞeniz
hem beğenmiyor topiği hemde ayrılmıyor....:)))) buda güzel....maksat olay çıkarmak galiba topikte ....daha çok yeni malum nasıl sivrilecek sitede....
hiç kusura bakma yenide değilim sen milleti oyalıyorsun kendi boş şeylerinde gerçekleri söyledim zorunamı gitti canımm
kızla rgünaydın bu arada ben hastalandım bu ayda olmadı meleğim bana gelmedi kısmet sağlık olsun nasip ne zamansa o zaman gelsin inşallah
bencede niyeti belli yasemincim
arkadaşım begenmiyorsan çek arabanı kimse zorla tutmuyor seni burada
evet biz gebelıkle ılgılı bişe konusmuyoruz hoşumuza gidiyo var mı bi diyeceğin
veya canımızisterse konusuruz keyfimizin kahyasımısın aaa
varsa sorun sor yoksa kalabalık etme
bakıyorumda kimse katılmıyor size çünkü boşşşşşş
fantastikam sorma canım....inan bebek düşünmesek uğraşırdım mahkemeyle ama biliyosun strese girmememiz lazım tatlım....hakkımız olsun ....
bana düştü canım varmı bir diyeceğin
sana ben bi laf sölerım şimdi ama....yeterınce ılgılenılmedı galıba senle aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?