Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızla rgünaydın bu arada ben hastalandım bu ayda olmadı meleğim bana gelmedi kısmet sağlık olsun nasip ne zamansa o zaman gelsin inşallah

ben kiseyi kırmıyorum canım daha önce soru sormuştum cevap yok ama boş şeylere gelince hepiniz birden cevap veriyorsunuzya biraz zoruma gitti

hem beğenmiyor topiği hemde ayrılmıyor....:)))) buda güzel....maksat olay çıkarmak galiba topikte ....daha çok yeni malum nasıl sivrilecek sitede....

kızla rgünaydın bu arada ben hastalandım bu ayda olmadı meleğim bana gelmedi kısmet sağlık olsun nasip ne zamansa o zaman gelsin inşallah

günaydın belenayım hoş geldin tatlım...hayırlısı olsun canım benim....inşallah senin fantastikanın melekleri öyle bir gelecekki hiç bırakmayacaklar sizi....

amin ececim ya bende dün kanama hafifte olsa başlayınca hemen içtim bekletmeden daha iyi geliyo öyle eğr beklersen pek geçirmiyo ilaç bile
umarım bu ay uğurlu gelir hepimize zaten eylülü her zaman sevmişimdir :))

inanmıyorum ya valla varmı böyle bişey ne ala memleket işte nasıl köşe döndükleri belli hainler insanların kanlarını emiyolar yasalarda genelde güçlüden yana çıkıyo nedense masum olan uğraşıyoda uğraşıyo

topiğin kaçıncı sayfasında olduğumuzuda görmüşsünüzdür umarım konuya ortadan dalmışsınız geçmişi bi okuyun sonra yanımıza buyrun ama siz burda mutlu olmazsınız burası hoşgörülü insanların topiği.. bi sorumda yok diyosunuz.. valla bende sizden bişey anlamadım

canımcım sen noldun onu söyle merak ediyorum ben seni gelmemiştir inşallah kırmızılar

fantastikam sorma canım....inan bebek düşünmesek uğraşırdım mahkemeyle ama biliyosun strese girmememiz lazım tatlım....hakkımız olsun ....

hem beğenmiyor topiği hemde ayrılmıyor....:)))) buda güzel....maksat olay çıkarmak galiba topikte ....daha çok yeni malum nasıl sivrilecek sitede....

bencede niyeti belli yasemincim

hiç kusura bakma yenide değilim sen milleti oyalıyorsun kendi boş şeylerinde gerçekleri söyledim zorunamı gitti canımm

arkadaşım begenmiyorsan çek arabanı kimse zorla tutmuyor seni burada

evet biz gebelıkle ılgılı bişe konusmuyoruz hoşumuza gidiyo var mı bi diyeceğin

veya canımızisterse konusuruz keyfimizin kahyasımısın aaa

varsa sorun sor yoksa kalabalık etme

olsun be gülüm gelecek aya daha sıkı çalışırız bizde :))
biliyomusun ben senden daha ümitliydim kendimde olmadığına emindimde... ama üzülmedim biliyomusun belenay ben nedense hatta dün baya gaza geldim soğan kürünü falan denedim bu sabah hani kasıklarım ağrımıştı ya ama fena kokuyomuş bi tek akşamları yapsam onu nolurr

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:kaydirigubbakcemile5

fantastikam sorma canım....inan bebek düşünmesek uğraşırdım mahkemeyle ama biliyosun strese girmememiz lazım tatlım....hakkımız olsun ....

evet tatlım insan acayip geriliyo iki yıl önce bizimde paralarımız uçmuştu hesabımızdan ama uğraştık aldık sonunda kayınpederim ve eşim bırakmadılar peşini :))
geçen yılda ben salon halımı yıkamaya vermştim halı bi geldi rengi değişmiş ve keçe gibi olmuş :)) tabi biz şokkk.. sonra firmaya söyledik kabullenmedi halıyı aldığımız yere gittik yüzleştirdik satıcı halıyı görünce inanamadı bu ne olmuş böyle falan yıkayıcı firma hala inanmıyo biz yapmadık falan diyo gittik tüketiciyi korumaya dilekçeler yazışmalar falan geldi bilirkişi halıyı gördü karşı tarafı suçlu buldu ve adama gönderdi bişeyler bizede evrakları verdi ve dediki gidin paranızı alın :))
yahu ben zaten alabilsem sana ihtiyaç duymazdım adamla anlaşamadık zaten sen niye beni onunla muhatap diyosun o terbiyesiz sendenmi korkucak :))
artık adam gelin görüşelim falan dedi ama sürekli yokum diyor oyalıyor lanet olsun olan halıma oldu uyduruk bişeyde değildi mısır halısıydı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…