- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.441
güzel hamişimiz ağzın bal yesin bebişin ay parçası kadar güzel olsun inşallah sağol canım ama ben hiç sanmıyorumgeçen ay belirtilerim daha fazlaydı bu ay kasık ağrısı eklendi o kadar cumartesi yada pazar gelir benim kırmızılar ama inşallah Allahım hamişimizin duasını kabul ederde sana arkadaş oluruzzemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar ben dayanamadım doktorumu aradım.. olabılır herzaman aynı olmayabılır dedı kanaman varmı dıye sordu yok dedım ama öncekınde bulantı hıssetmedıgımde artık bebegımı kaybetmıstım dedım...eger cok endıselendıysen gel bakalım dedı eşimi aradım ve gıttık çok şükür hersey yolunda ...sonra doktorum eşime dönüp hem senın hem benım çekecegımız var allah kolaylık versın dedı.
hangisi güzel olur bebeğinin ay parçası gibi güzel olmasımı yoksa bizim hamile kalmamız mı:jeyyar:kaydirigubbakcemile3ne güzel olur hemde biliyomusun ....delikafadulden
hangisi güzel olur bebeğinin ay parçası gibi güzel olmasımı yoksa bizim hamile kalmamız mı:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
fantastıka ve belenay bu ay siz sankime peşimden gelıyosunuz benım yanı belırtılerınız kasık agrıları sinirlilik durgunluk sankı bunlar bana öle gelıyo ya nedense içimden geçiyo
Canım yumurtlama döneminde ağrı olabilir,normal tabide,bence sen bi doktora git,belki düzelmişsindir,boşuna ilaç kullanma yada sana farklı bişey önerebilir,başka ilaç verir.Doktorun yazdığı ilaç o günki durumun içindir.Aradan bayağı zaman geçmiş,şuan aynı tedavi işe yaramayabilir canım.
hayır olsun canım ama ben hiç umutlanmıyorum dedim ya geçen ay bundan daha fazla belirti vardı ama olmadı kısmet be arkadaşım Allah büyük
soğan kürü:bir ane orta boy soğanı dörde yada altıya böl 2 bardak suyu kaynat kaynayan suyun içine soğanı at ve 5 dakika daha kaynat sonra soğumaya bırak günde iki kere aç karnına iç yemeklerden 15 dakika önce canım su çeşmeden olmasın arıtılmış suyla yap daha etkili işe yarıyor iltihap varsa akıntın çoğalıyor
:)))emin gibiyim hamile olmadığıma pericim ondan azalttım foliği.. yüzümde sivilceler falan çıktı.. bişeyler ağır geliyo bana anladım bari dedim şunu biraz azaltayım ama merak etme depom baya dolu :))
Yaw balım ay parçası gibi olacagı kesinnn zatii.sengözlerimebaksanab
sizin hamıle kalmanız canımmmmmmm tabıkedeeee:sm_cool:
canımsın benim inşallah ama bende hiiiç sanmıyorum hatta öyle hiç sanmıyorumki folici bile günde 1 e düşürdüm :))
haklısın kobracım ama inan insan bi süre sonra kendi kendinin dr u oluyo.. bide benim sorunum ne biliyomusun en ufak şeyleri bile netten araştırmak ve büyük şeylere bağlamak.. bide dr a gitmeye vakit bulamasamda belki bi idrar testi veririm haftasonu belki idraryolu enfeksiyonudur bide o son günlerde salgın sanırım çevremde bi sürü kadın sistit olmuşş :)))
tamam canım yapayım bende adet süresince içsek yeter dimi bide akşamları iki bardak içsek sabah işe giderken kokmazmı :sinifsinif:
çok az kalmış canım ya zaten ağustos bitti sayılır bi eylül :)) kaç ay olucak toplam korunma süren
galiba birazda mevsim değişiminden sonbaharın etkisi :gitme:
ilkbahara girerken ne kadar neşeli oluyo insan heyecanlı kıpır kpır
ama sonbahar hüzün mevsimi biraz o çöktü sanırım üstümüze
kızlar ben dayanamadım doktorumu aradım.. olabılır herzaman aynı olmayabılır dedı kanaman varmı dıye sordu yok dedım ama öncekınde bulantı hıssetmedıgımde artık bebegımı kaybetmıstım dedım...eger cok endıselendıysen gel bakalım dedı eşimi aradım ve gıttık çok şükür hersey yolunda ...sonra doktorum eşime dönüp hem senın hem benım çekecegımız var allah kolaylık versın dedı.
bence ii yapmışsın enazından için rahat etmiştir pericim.
Nasılsın şimdi iyi misin?
birperi Allah seni iyi etsin emi güldürdün beni pekde mütevaziyiz canım :dilcikar:
fantastikacım soğan suyunu sadece akşam olmaz sabah akşam iç 15 gün devam et birde taze taze yapacaksın sabah yaptın diyelim bir bardak içeceksin kaldıysa dök akşam bir daha yapacaksın taze olacak canım çalışan için biraz zor oluyor ama çok etkili ayrıca su olduğu için kokmuyor canım varıpta millee hoh yapacak halin yok dimi güzel arkadaşım benim hadi bakem kolay geleŞeniz
4 ay korunun dedi, ben 4 mayısda doğum yaptım. doktor 4 ay rahimi dinlendirelim demişti.
işallah üşenmem :mymeka: benden beklenir :icecream:
şu dr larında kimi 3 ay kimi 4 ay kimi 6 ay kimi 1 ay veriyo ayyyy kafamızı allakbullak ediyolar yaa
canım benim ilk bebeğimi kaybettiğimde doktor 1 sene bekle dedi ve bekledik. 2. hamileliğimde yaş ileriye gitmesin diye herhalde 4 ay dedi...
sana ne dedi doktorun canım..
canımsın benim inşallah ama bende hiiiç sanmıyorum hatta öyle hiç sanmıyorumki folici bile günde 1 e düşürdüm :))
haklısın kobracım ama inan insan bi süre sonra kendi kendinin dr u oluyo.. bide benim sorunum ne biliyomusun en ufak şeyleri bile netten araştırmak ve büyük şeylere bağlamak.. bide dr a gitmeye vakit bulamasamda belki bi idrar testi veririm haftasonu belki idraryolu enfeksiyonudur bide o son günlerde salgın sanırım çevremde bi sürü kadın sistit olmuşş :)))
tamam canım yapayım bende adet süresince içsek yeter dimi bide akşamları iki bardak içsek sabah işe giderken kokmazmı :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?