- Konu Sahibi tugbamurat
-
evet canim bencede hamilelikte valla koltuga cakilcaz gibi.ben simdiden karar aldim.hamileligimi yatarak gecirmeyi düsünüyorum.tabi ev isleri falan Allah kerim.esim sagolsun yavas yavas yapar artik.ahhh simdiden esime aciyorum.yazik kiyamamda kocisime ama mecbur.oldugu kadar olacak valla.dr.um hamileligimde ev islerini falan yapabilirsin demisti.bende yavas yavas yapmistim.ama artik akillandim.dr.larin da her dedigini yapmamak gerekiyor.oturup sinirimden aglarim artik.yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal misali.Allah simdiden yardimcimiz olsun.................günaydiin benim canim arkadaslarim a.s.
aynen kanaryacim benimde dikkatsizligim üzerimde bu ara her trafimda morluklar var :sm_confused: ama hamile kalinca extra özen göstericez kendimize tabi allah korusun düsmek falan ne kadar tehlikeli olur hamileyken
ah sibelacim hiç zannetmiyorum açikçasi pekte istemem bu ay kendimi hazirladim gelecek ay baslicam diye ama yine hayirlisi tabi bide bu ay basima bi sürü kaza geldi o yüzden korkarim :çok üzgünüm:
a.s.a.s.saol canım benim evet kötü oluyo baş agrısı maffetti beni sankı başımda yüz kılo agırlık var gibi başımı kaldıramıyorum bide burun akıntısı durmadan silmekten yara oldu ilaçlarada hemen başladım biraz iyiyim gibi bakalım inş. tamamen iyileşirim evet canım az vaktım kaldı demiştim ya size akıntım çogaldı diye iltahabtanmış benden böyle canım sen nasılsın :1hug:kiyamam ben arkadasima geçmis olsun sinüzitin ne kadar menem bisey oldugunu ben iyi bilirim :1no2: canim benim kafani sicak tut ben öyle sinüzit agrisi çektigim zaman saç kurutma mak. tutuyorum basima :sm_confused: çaresizlik iste :bbo: dikkat et kendine iltihabin içinde ilaçlarini mutlaka kullan az zamanimiz kaldi biliyosun alkisalkisalkis nisan içinde hiç merak etme güzelim sen o mutlulukla bi anda iyilesiverirsin :teytey::teytey:
a.s.a.s.saol canım benim evet kötü oluyo baş agrısı maffetti beni sankı başımda yüz kılo agırlık var gibi başımı kaldıramıyorum bide burun akıntısı durmadan silmekten yara oldu ilaçlarada hemen başladım biraz iyiyim gibi bakalım inş. tamamen iyileşirim evet canım az vaktım kaldı demiştim ya size akıntım çogaldı diye iltahabtanmış benden böyle canım sen nasılsın :1hug:
canim cok gecmis olsun.hasta mi oldun.aman dikkat et canim....a.s.a.s.saol canım benim evet kötü oluyo baş agrısı maffetti beni sankı başımda yüz kılo agırlık var gibi başımı kaldıramıyorum bide burun akıntısı durmadan silmekten yara oldu ilaçlarada hemen başladım biraz iyiyim gibi bakalım inş. tamamen iyileşirim evet canım az vaktım kaldı demiştim ya size akıntım çogaldı diye iltahabtanmış benden böyle canım sen nasılsın :1hug:
a.s.canım benim bu pazar nişanımız var ya koşuşturma bide tam nişan üstü üşütmüşüm dr gittim sinüzit olmuşum 2 gündür yatıyorum bide akıntım çok fitille antıbıyotık yazdı dr iltahab olmuş öyle işte canım halım yok hiç nişan günü ayakta durabılseydim hayırlısı allahtan sen nasıl oldun canım öpt senı Şeniz
evet canim bencede hamilelikte valla koltuga cakilcaz gibi.ben simdiden karar aldim.hamileligimi yatarak gecirmeyi düsünüyorum.tabi ev isleri falan Allah kerim.esim sagolsun yavas yavas yapar artik.ahhh simdiden esime aciyorum.yazik kiyamamda kocisime ama mecbur.oldugu kadar olacak valla.dr.um hamileligimde ev islerini falan yapabilirsin demisti.bende yavas yavas yapmistim.ama artik akillandim.dr.larin da her dedigini yapmamak gerekiyor.oturup sinirimden aglarim artik.yukari tükürsen biyik asagi tükürsen sakal misali.Allah simdiden yardimcimiz olsun.................
a.s.a.s.saol canım benim evet kötü oluyo baş agrısı maffetti beni sankı başımda yüz kılo agırlık var gibi başımı kaldıramıyorum bide burun akıntısı durmadan silmekten yara oldu ilaçlarada hemen başladım biraz iyiyim gibi bakalım inş. tamamen iyileşirim evet canım az vaktım kaldı demiştim ya size akıntım çogaldı diye iltahabtanmış benden böyle canım sen nasılsın :1hug:
günaydın canlarım.....dün adet oldum ..biraz erken geldi buay...süre falan yok bitti artık....allahıma sonsuz şükürler olsun artık özgürüz...adetim bitince çalışmalara son hız devam...öpüyorum hepinizi darısı tüm bekleyenlerin başına :))))
hosgeldin can arkadasim hadi hayirlisi olsun bakalim belki bu son adetindir hamilelik öncesi alkisalkisalkis bakalim simdi sira bende ama haftaya bekliyorum ben
GÜNAYDIN arkadaşlar
Hafta sonu kimsecikler yoktu gene,yalnız başıma dolaştım durdum.Çok üzgünüm çoook
Sibela cim canım naislsin?
ah canım kıyamam sana...benim suçum yok ama yalnız kalmanda evde netim yok çünkü :)))):1hug:
GÜNAYDIN arkadaşlar
Hafta sonu kimsecikler yoktu gene,yalnız başıma dolaştım durdum.Çok üzgünüm çoook
[/QUOTE
yanlizmi kaldin sen canim benim ben haftasonlari evde olursam giriyorum ama pek canli olmuyo bizim buralar gerçektende o yüzden bakip çikiyorum ama bundan sonra sana bi slm yazicam girdigimde söz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?