Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayyy dogum günün kutlu olsun canım benım...daha nice yaşlara insallah bebegınle bırlıkte tede seneye kutlarsın gülüm benım...:1hug:

teşekkür ederim ayşeciğim..inşallah hepimiz yeni yaşlarımızıyavrularımızla kutlarız ...en güzel doğum günü hediyesi olur inşallah meleklerimiz bize...

ayyy maşallah yaaa nası doğurcak acaba ben onu merak ettim şimdi fisfisfis fisfisfis fisfisfis
canım bence nasıl bu kadar bebek oluştu onu merak ediyorum doğuma ne var sezeryan cırt cırt kesecekler alacaklar yanlız vay doktorun haline sabah başlasa akşama kadar anca bitirir o kadar bebek çıkar çıkar bitmezkaydirigubbakcemile3

canımsın ya pasta mükemmel görünüyor....teşekkür ederim belenaycığım.....
canım ya biraz arsızlık olacak ama ucundan bizede vercenmi pastanın:kedi:

Canım sürükleyici bir kitap,bazı yerlerinde Ahmet Ümit saçmalamış ama,güzel bir kitap,sona yaklaştıkca heyecanlanacaksın.Ayrıca kitabın kahramanıda hamile,ben onu okumaya başladığımda yeni kürtaj olmuştum.

evet hamile ama aldırmak istiyo daha doğrusu o istemesede sevgilisyle ortak karar :)
aldırcakmı peki

Kızlar ben kayınvalideye iftara davetliyim yine :) eheheeheh,yemek yapmakdan yine kurtuldum,dünde kocişin doğum günüydü,dışarıda yedik,ben alıştım bu olaya hee,sıra ile sizlerede gelicez :)))))

pericimmmmmm nasılsın hayatımmmmm varmı bi şikayetin
seninde böyle kasık ağrın falan olmuşmuydu hamile olduğunu öğrenmeden vajinada ağrı falan :)))

pericimmmmmm nasılsın hayatımmmmm varmı bi şikayetin
seninde böyle kasık ağrın falan olmuşmuydu hamile olduğunu öğrenmeden vajinada ağrı falan :)))

birhafta kala kasık ağrım çok olmustu. sonra bi hafta öncesi bi gün normalde ben üşürüm.eşim farketmıstı vücudum yanıyomus mesela....

günaydın kızlar
pericim belenaya katılıyorum çıkarmaya çalış aklından şu düşünceleri hamilesin işte varmı ötesi tadını çıkar neler olacağını bilemeyeceğimize göre bari aklımıza iyi şeyler getirelimde anın tadını çıkaralım ( söyleyene bak :1no2: sanki elimizde :gitme: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…