Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba sızlar size bişey sorcam
ben bu ara rüyamda hep hamile olduğumu görüyordum ve dün dayanamayıp test aldım
daha adetime 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

bu arada bundan önceki hamileliğimde 4gün önce yapmıştım ve ikinci çizgi yine silik çıkmıştı ama daha erken çıkmıştı

hamilesin canım gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun ınsallah...

daha adetime 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

bu arada bundan önceki hamileliğimde 4gün önce yapmıştım ve ikinci çizgi yine silik çıkmıştı ama daha erken çıkmıştı

benim bildiğim kadarıyla 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru olmayabiliyor testlerin üstünde öyle yazıyodu
bence tekrar bi test yapsanız yarın sabah mesela bizede haber verin ama olurmu

benim bildiğim kadarıyla 5 dk dan sonra çıkan sonuç doğru olmayabiliyor testlerin üstünde öyle yazıyodu
bence tekrar bi test yapsanız yarın sabah mesela bizede haber verin ama olurmu

Canım ya kkda başka kızlarada sordum ama onlarda hamile değilsen 1saatte beklesen çıkmıyor ikinci çizgi dediler ama dediğin gibi yarın tekrar test yapıcam hatta eşime kalsa bugün yap diyo diğerini dün yapmıştım
yapınca sonucu yazarım hemen

bence hamilesin ama birkez daha tekrarlasan testi daha iyi olur yada kan testi en iyi sonucu veriyor.

Canım ya kkda başka kızlarada sordum ama onlarda hamile değilsen 1saatte beklesen çıkmıyor ikinci çizgi dediler ama dediğin gibi yarın tekrar test yapıcam hatta eşime kalsa bugün yap diyo diğerini dün yapmıştım

inşallahhh hamilesindir canım ve yarın bize müjde verirsin burda
hem evet bende bu sitede okudum testi yapmış negatif çıkmış testi çöpe atmış bikaç saat sonra tekrar bakmak istemiş ve çift çizgi :)) hamileymiş gerçekten
dilerim seninkide öyledir

off kızlar ya kendimi çok çirkin hisediyorum yüzümde biri normal biri kocaman diğeriyse devasa boyutlarda olmak suretiyle 3 tane sivilce çıktı .. ya benim ergenliğimde bile olmadı sivilcelerim 28 ime geldim yeni adetler edindim ya
sonra kilo oldım 3 kiloo az gibi gelebilir ama belli oluyo ve şişlik var üstümde davul gibiyim sanki.. beğenmiyorum hiç aynaya bakınca kendimi sanki gözzlerimin ışığı söndü
yok ya ben adet olucam galiba bu ayda ve kesin diyetede başlıcam
hatta bugün servisten inip yine yürücem anneme kadar spor yapmam lazımm benimmm
çok mutsuzummm sinirliyim

Canım netten baktım ( Hikmet.net - Düşük yapan ya da kendisine kürtaj yapılan kadın loğusa sayılır mı? )
Kanın kesilince lohusalığın sona eriyor,dolayısı ile oruç tutabilirsin diye düşünüyorum.sen kaç haftalık kürtaj oldun ?

ya regl yazmışım ama kürtaj oldum kanamam bugün daha gelmedi

bu akşama kadar da gelmesse yarın oruç tutarım inşallah teşekkürler yerimseniben

ben 9 hafta+5 günlük flndım meleğimi cennete yolladığımda

Son düzenleme:
çok gençsmişsin canım ve dediğin gibi bizkendi kendimize bile yaranamıyoruz :)) ama senin bu yaşadığın bebek isteğini tetikledi bi süre sonra eskiye dönersin bence ve bide bak düşünmediğiniz bi zaman hamile kalmışsın bide planlasan demekki hemen olucak inşallah
hoş benim bu ay 3. ayım ama önceki hamileliğimde ilk ay tutmuştu şimdide öyle olur diyodum ama hayırlısı aman sağlıklı olsunda :Saruboceq:

Bu günlerde daha iyiyim dün akşam baya ağladım döktüm içimi kocişime
ben seni anlıyorum canım zor bi dönemden geçiyorsun
sıkma canını gene olur dedi sakinleştirdi rahatlattı beni kendimi daha iyi hissediyorum
Allah nasib ederse gene olur ben şimdi iyileşmeye bakmalıyım öyle değil mi yaşım da
henüz genç sayılır.Daha neler görücez kimbilir hayatta öyle baştan pes etmek olmuyor
Bu arada da biraz kilo vermeliyim ve tekrar hamile kalıp doktora gittiğimde inşallah
doktor göbeğindeki fazla kilodan bebeği göremiyoruz alttan bakmamaız lazım demesin
hoş sonradan kilo verdim ama 67 oldum bi 5 kio fazlam var hadi hayırlısı
bu arada fantastik sanırım kilo vermek istiyosun nivea body egzersizlerini denedinmi müthiş bişey tavsiye ederim yerimseniben

ben olsam bugünde bi test yaparım baktım ikinci çizgi gene çıkıyo gidip hemen kan

testi yaptırırdım....İnşallah hamilesindir....hayırlısı olur inşallah yerimseniben

off kızlar ya kendimi çok çirkin hisediyorum yüzümde biri normal biri kocaman diğeriyse devasa boyutlarda olmak suretiyle 3 tane sivilce çıktı .. ya benim ergenliğimde bile olmadı sivilcelerim 28 ime geldim yeni adetler edindim ya
sonra kilo oldım 3 kiloo az gibi gelebilir ama belli oluyo ve şişlik var üstümde davul gibiyim sanki.. beğenmiyorum hiç aynaya bakınca kendimi sanki gözzlerimin ışığı söndü
yok ya ben adet olucam galiba bu ayda ve kesin diyetede başlıcam
hatta bugün servisten inip yine yürücem anneme kadar spor yapmam lazımm benimmm
çok mutsuzummm sinirliyim

daha öncede reglye yakın cıkarmıydı sivilce...bak buda önemlı bı belırtı canımın içi..hiç bellı olmaz yanı..bekleyelım bakalım ..sinirlilik halide varmı cok...oda çok önemlı...

çok canım sıkkın ne oluyor bilmiyorum adet dönemim yaklaştı ve benim sinir kat sayım tavan yaptı canım hiç birşey yapmak istemiyor vara yoğa ağlıyorum cumartesi yada pazar adet olmam lazım belirtiler başladı hayırlısıyla bebek gelse diyorum bu ayda kısmet olmıyacak gibi geçen ayki belirtilerin aynısı mevcut tek fark sol kasığımda ağrı olması oda iltihaptandır diye düşünüyorum kısmet kısmet kısmet bıraktım kaderime
birperi ve sabina sizlerden dua bekliyorum hepimiz için biliyorum ediyorsunuzdur
fantastika,tugbamurat,yasemin,KOBRA,sibela,eceyas,esterya,NURHAYATK,özge,volina,busem68,ay_she başka kim vardı unuttuklarım kusura bakmasın hepinizi çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız yazamasamda takipteyim aklımdasınız oyyy iyi bilem yazdım kolumu kaldıracak halim yok uykum var mirmirmirmir
Allahım yalvarırım bizlerede hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et lütfen hayırlı olana muhtacız kucağımızı boş bırakma rabbim hayılı ver sağlıklı ver onları nasıl beklediğimizi nasıl özlediğimizi sen biliyor ve görüyorsun yanlız senden diliyoruz bizlerinde yüzünü hayırlısıyla güldür hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip et AMİN

bir hafta kala benım de adetıme evde resmen terör estırmıstım sonrada kendımı yatak odasına kitlemıstım..ufak bıseyden yanı büyütmüştüm sakınlesememıstım bir türlü...ne varsa kırıp dökmek gelıyodu içimden ...kasıklarımdada agrı olmustu.hiç bellı olmaz guzelım bende adet olucam dıye bekledım ama olmamıştım işte...

guzel arkadasım benım..sakin olmaya çalıs olurmu...yavas yavas yaklasıyo bebısın sana gıbı gelıyo bana...hem bu ay olmazsa önüzmüzde kı ay ümitler heyecanlar hıc tükenmemeli...

şu mübarek gunlerde ınsallah allahım herısteyene versın bi bebiş.hayırlısından saglıklısından...aminnn insallahhhh

Back