- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.321
kızlarrr yaaa burası hamıle dolacak yakında sankiiiii
Bu günlerde daha iyiyim dün akşam baya ağladım döktüm içimi kocişime
ben seni anlıyorum canım zor bi dönemden geçiyorsun
sıkma canını gene olur dedi sakinleştirdi rahatlattı beni kendimi daha iyi hissediyorum
Allah nasib ederse gene olur ben şimdi iyileşmeye bakmalıyım öyle değil mi yaşım da
henüz genç sayılır.Daha neler görücez kimbilir hayatta öyle baştan pes etmek olmuyor
Bu arada da biraz kilo vermeliyim ve tekrar hamile kalıp doktora gittiğimde inşallah
doktor göbeğindeki fazla kilodan bebeği göremiyoruz alttan bakmamaız lazım demesin
hoş sonradan kilo verdim ama 67 oldum bi 5 kio fazlam var hadi hayırlısı
bu arada fantastik sanırım kilo vermek istiyosun nivea body egzersizlerini denedinmi müthiş bişey tavsiye ederim yerimseniben
canım benım.. bugünleri hep geçirdik..ama öle ama böle yavas yavas atlattık ..ama bak çok dogru bıyerdesın...ben bebegımı kaybettiğim 2.gunu burada arkadaslarımla tanısmıstım..bana okadar cok destek oldukı hepsıde..hep zamanla geçecegini söledıler...
ben acımdan hemen bebek sahıbı olmak istedıgımı söleyıp durdum..aklım gıdıp gelıyodu...bi yandan dıyodumkı ki burdakı arkadaslarımda söledı onu doktorunun sözünü dinle sürenin dolmasını bekle...biyandanda ne süresi ben okadar bekleyemem dıyodum içimden...ama zaman gectıkce daha mantıklı düşünmeye basladım...en saglıklısı bıraz beklemektı..neyse uzatmayayaım..
allah hıcbırımıze bırdaha bu acıyı yasatmasın...çok zor...ama hayırlısını diliyoruz ya hep allahtan guzel rabbımde mutlaka hayırlısını verıyordur...ilerde üzülmemek için herseyde bır hayır var demesını öğreniyoruz olgunlastıkca.
bi bakıcaksın yenıden hamılesın....o yüzden bugünlerini güzel degerlendır...kafanda yarım kalan veya bebek olmadan yapmak ıstedıgın herseyı hallet canım....o günde gelecek...
selam kızlarrrr
ayyy ne güzel hamile ihtimali olan arkadaşlarım çoğalıyor,belenayımızda hamile inşallah,hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım benim.
büşracım çok büyük ihitimalle hamilesin canım benim,hadi bakalım kesin sonuç bekliyoruz.
Arkadaşlar geçen gün kitaplardan bahsediyorduk,ben Eyüpte kitap çadırı var demiştim,hani indirimli ....
O kitap çadırı bu sene kurulmadı,belediye başkanı değiştiği için Eyüp'ün tüm düzeni değişti.Feshanede ufak bi çadır var,o çadırdada incik,boncuk falan satıyorlar,2-3 tane kitapcı var ama dini içerikli kitaplar satıyorlar bilgilerinize...
Amin amin inşallah kimse bu acıyı yaşamaz gerçekten çok zor bişeymiş....Belkide Allah
olgunlaşmamaız ve bu nimetin farkına daha iyi varabilmemiz için yaşattı bunları
ve doktorumda demişti yaşasa daha kötü olabilirdi gelişme bozukluğu varsa doğsada
daha çok üzülüceksin demişti haklı belkide....Umarım hepimiz sağlıklı bebeklere sahip
oluruz ve en önemlisi hayırlı bebekler nasib olur bizlere...Bir süre dinlenicem eşimle
gezmek istediğimiz yerler vardı oralara gidicez inşallah ve biraz daha birikim yapıp
kendimizi evet tamam diyebileceğimiz bir zamanda bilinçli bir şekilde bebek sahibi
olmaya çalışıcaz inşallah he arada bize gene sürpriz yaparsa onu bilemem ama
ne olursa olsun biz onu her durumda tüm şefkatimizle kucaklıycaz inşallahh :)
Bu arada sağlıklı ve rahat hamilelikler dilerim İnşallah sağlıkla mutlulukla
alırsın bebeişini kucağına o cennet kokusunu sonuna kadar içine çekersin inşallah :asigim:
Farkettimde hamileyken bazen içimde bir canlı var diye heyecanlansamda bazen
sanki yokmuş gibi onu ciddiye almıyormuşum gibi davrandığım düşündüğüm
zamanlar olmuş...Hani bi değişiklik yok ki aynıyım diyordum mesela ama şimdi o
yokken görüyorum ki onun varlığı belliymiş ben öyle sık sık farkına varamamışım sadece
eğer tekrar hamile kalırsam inşallah çok daha başka geçicek zamanlarım mesela bunun farkına
varmak bile çok güzel...geçirilenler acı olsada....bir musibet bin nasihattaen iyiymiş
Allah bütün annelere yavrularını bağışlasın inşallah...sağlık huzur mutluluk versin yuvalarına...opuyorumnanaktan
amin canım benım aminnnn....
aynen bende senıngibi hissetmıstım...meğer ne cok alısmısım ben kuzuma diye diye agladım hep.... sonra bulantılarda şikayet ederdım...keşke olsaydıda yaşasaydıda bulansaydı hep dedım.... şimdi asla ve asla şikayet etmıyorum......
sanada zamanı geldıgınde hayırlısıyla güzel saglıklı sıhhatlı bı bebek nasıp etsın allahım..
Doğumm günün kutlu olsun,iyiki doğudun iyiki varsın,ikiyi burdasın...Şeniz
yasemin doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun.tüm dilediklerin en kısa zamnda gerçekleşmesi dileğiyle.
bu arada kaç oldun ? :))
birpericim aferin kız sen sen düzeltmişsin takvimi ben fırsat bulupta yapasıya ohooo
sibelacım keşke dediğin gibi olsa ama benim adet belirtilerim başladı vajinaya sancı vurur benim adetime yakın hepsi adet belirtisini gösteriyor o güzel kalbinin güzel dilekleri için sağol tatlım ama ben inanıyorum bir gün bizde o duyguyu sonuna kadar yaşayarak tadıcaz
kızlar dün gazetede okudum tunuslu bir kadın tam 12 bebek bekliyormuş:1shok: vay anasına be biz bir taneye hasretken maşallah ablam nasıl becerdi aslında adamı tebrik etmek lazımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?