Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın sitenin gülleri a.s.

çok canım sıkkın ne oluyor bilmiyorum adet dönemim yaklaştı ve benim sinir kat sayım tavan yaptı canım hiç birşey yapmak istemiyor vara yoğa ağlıyorum cumartesi yada pazar adet olmam lazım belirtiler başladı hayırlısıyla bebek gelse diyorum bu ayda kısmet olmıyacak gibi geçen ayki belirtilerin aynısı mevcut tek fark sol kasığımda ağrı olması oda iltihaptandır diye düşünüyorum kısmet kısmet kısmet bıraktım kaderime
birperi ve sabina sizlerden dua bekliyorum hepimiz için biliyorum ediyorsunuzdur
fantastika,tugbamurat,yasemin,KOBRA,sibela,eceyas,esterya,NURHAYATK,özge,volina,busem68,ay_she başka kim vardı unuttuklarım kusura bakmasın hepinizi çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız yazamasamda takipteyim aklımdasınız oyyy iyi bilem yazdım kolumu kaldıracak halim yok uykum var mirmirmirmir
Allahım yalvarırım bizlerede hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et lütfen hayırlı olana muhtacız kucağımızı boş bırakma rabbim hayılı ver sağlıklı ver onları nasıl beklediğimizi nasıl özlediğimizi sen biliyor ve görüyorsun yanlız senden diliyoruz bizlerinde yüzünü hayırlısıyla güldür hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip et AMİN

belenaycım biliyomusun yazdıklarını okudukça kendimi buldum canımcım.. aynen sinirlerim tepemde dokunsalar ağlıyorum, takmıcağım şeyleri takıyorum kafama son günlerde ve adet belirtilerimde başladı benimde gelecek haftanın başında gelicek, kasığımda ağrı var bi sağda bi solda ama aynen iltihaptan şüpheleniyorum dr fitil yzmıştı almamıştım bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar kullanıcam onu
allahım hayırlısını versin aratmasın bekletmesin hiçbirimizi hiçbi isteyeni

evet doğru çok şükür ki hamile kalabiliyoruz.....Ben 23 ağustos itibariyle

tam 1 yıllık evliyim canım opuyorumnanaktan

çok yeniymiş evliliğin ayshecim bencede biraz eşinle birbirinize zaman ayırın bebeğiniz nasılsa olucak bu zamanların tadını çıkarın canım
kaç yaşındasın bu arada

çok canım sıkkın ne oluyor bilmiyorum adet dönemim yaklaştı ve benim sinir kat sayım tavan yaptı canım hiç birşey yapmak istemiyor vara yoğa ağlıyorum cumartesi yada pazar adet olmam lazım belirtiler başladı hayırlısıyla bebek gelse diyorum bu ayda kısmet olmıyacak gibi geçen ayki belirtilerin aynısı mevcut tek fark sol kasığımda ağrı olması oda iltihaptandır diye düşünüyorum kısmet kısmet kısmet bıraktım kaderime
birperi ve sabina sizlerden dua bekliyorum hepimiz için biliyorum ediyorsunuzdur
fantastika,tugbamurat,yasemin,KOBRA,sibela,eceyas,esterya,NURHAYATK,özge,volina,busem68,ay_she başka kim vardı unuttuklarım kusura bakmasın hepinizi çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız yazamasamda takipteyim aklımdasınız oyyy iyi bilem yazdım kolumu kaldıracak halim yok uykum var mirmirmirmir
Allahım yalvarırım bizlerede hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et lütfen hayırlı olana muhtacız kucağımızı boş bırakma rabbim hayılı ver sağlıklı ver onları nasıl beklediğimizi nasıl özlediğimizi sen biliyor ve görüyorsun yanlız senden diliyoruz bizlerinde yüzünü hayırlısıyla güldür hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip et AMİN
canım benim bende seni çok seviyorum:1hug: halsizliklerin inşallah hayra delalettir arkadaşım...çok güzel dua etmişsin kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn diyorum duana yürekten.....opuyorumnanaktan

günaydın sitenin gülleri a.s.

belenaycım biliyomusun yazdıklarını okudukça kendimi buldum canımcım.. aynen sinirlerim tepemde dokunsalar ağlıyorum, takmıcağım şeyleri takıyorum kafama son günlerde ve adet belirtilerimde başladı benimde gelecek haftanın başında gelicek, kasığımda ağrı var bi sağda bi solda ama aynen iltihaptan şüpheleniyorum dr fitil yzmıştı almamıştım bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar kullanıcam onu
allahım hayırlısını versin aratmasın bekletmesin hiçbirimizi hiçbi isteyeni

canım benim sağol bu ay düşünmemeye çalıştım ama nedense koca ay aklıma gelmiyor ne zaman adetim yaklaşıyor basıyor bi heyecan ama bu ayda olmıyacak gibi çünkü geçen ayki belirtilerin aynısı kısmet zaten ben dinlenmeye karar verdim bu ay kızamıkçık aşısınıda yaptıracağım bide doktora giderim ilaç verirse kulllanırım eylül ayını es geçmeyi düşünüyorum kısmet bakalım

çok yeniymiş evliliğin ayshecim bencede biraz eşinle birbirinize zaman ayırın bebeğiniz nasılsa olucak bu zamanların tadını çıkarın canım
kaç yaşındasın bu arada

günaydın canlarım...nasılsınız bakalım...ben buğün orucuma başladım çok şükür.....
Allah kabul etsin canım benim

canım benim bende seni çok seviyorum:1hug: halsizliklerin inşallah hayra delalettir arkadaşım...çok güzel dua etmişsin kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn diyorum duana yürekten.....opuyorumnanaktan

:teselli::1hug:Şeniza.s.

kızlar çok mutluyum.....kocaman bir buket çiçek geldi aşkımdan......çünkü buğün doğum günüm......:)))))

amandaaaaaa doğum günün kutlu olsun için neşe dolsun tüm dileklerin yerini bulsun hayatımm alkisalkisalkis
yeni yaşın uğurlu gelsin seni mutluluklarla dolu bir yıl bekliyor olsun a.s.
gelecek yıl şöyle kucağında bebekle kutla doğduğun gününü innnşalaaahhh :ecrin_bebek:
güzel arkadaşım benimmmmm Şeniz

amandaaaaaa doğum günün kutlu olsun için neşe dolsun tüm dileklerin yerini bulsun hayatımm alkisalkisalkis
yeni yaşın uğurlu gelsin seni mutluluklarla dolu bir yıl bekliyor olsun a.s.
gelecek yıl şöyle kucağında bebekle kutla doğduğun gününü innnşalaaahhh :ecrin_bebek:
güzel arkadaşım benimmmmm Şeniz

canım arkadaşım benim çok telekkür ederim...ne kadar güzel dilekler onlar inan çok mutlu oldum amin canım amin hepsinede....

kaç yaşındasın bu arada

evet yeni sayılır..Daha öncede dediğim gibi biz bebek düşünmezken gelmişti bebeğimiz
ama bebeğimizi kaybettikten sonra şimdi hemen bebek sahibi olmak istiyorum onun için
yani...Doğru söylüyorsun hamile kalıncada ay acaba çok mu erken diye düşünmüştüm
yaa biz hatunlar böyleyiz napıcaksın yerimseniben 22 yaşındayım ben :kahve:

günaydın canlarım...nasılsınız bakalım...ben buğün orucuma başladım çok şükür.....

Allah kabul etsin yasemin ya şey ben geçen hafta çarşamba günü regl yazmışım kürtaj oldum pardon bugüne
kadar kanamam vardı dün akşamdan beri kanamam yok bitti de mi gelmiyo yoksa
bi terslik var pis kanı mı atamıyorum ya ağrım sızım da yok ama ne bileyim :uhm: çok acaip kafam karıştı
bi de kan gelmezse ben oruç tutayım mı yoksa lohusalar gibi sayıldığımız için
beklemem mi gerekiyor karar veremiyorum napayım kızlar yaaa

Bu arada rahim ve üreme sağlığı için ne yemem içmem gerekiyo eski sağlığıma geri
dönmek istiyorum...Birde doktor 15 gün sonra gel muayeneye dedi ama ben özel bi
hastaneye gitsem yarın öbürgün herşey yolundamı diye bakmaya nasıl olur acaba
çok evhamlı oldum ya ben böyle değildim kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

Canım benim yaaaa, bende aynılarını yaşıyorum,bu ay hamile kalsam şuay doğum yaparım diye hesap bile yapıyom :) Kardeşim bile neredeyse 3 aylık oldu.Hamile olduğunu size söylemiştim,o zaman 5,5 haftalıktı ,düşün zaman ne çabuk geçiyo,Dün eşimin doğum günüydü,ben biraz buruktum,ama umutlarımızı yitirmemeliyiz.

bizde seni çok kocaman seviyoruz. :1hug: duana en içten aminnnnnnnnn diyorum.
daha adet olmadın ki o yüzden şimdiden germe kendini.Allah hayırlısını bilir umut kırmak,kesmek yok lütfen daha olumlu olmaya çalış.

yasemin doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun.tüm dilediklerin en kısa zamnda gerçekleşmesi dileğiyle.
bu arada kaç oldun ? :))

evet yeni sayılır..Daha öncede dediğim gibi biz bebek düşünmezken gelmişti bebeğimiz
ama bebeğimizi kaybettikten sonra şimdi hemen bebek sahibi olmak istiyorum onun için
yani...Doğru söylüyorsun hamile kalıncada ay acaba çok mu erken diye düşünmüştüm

Allah kabul etsin yasemin ya şey ben geçen hafta çarşamba günü regl oldum bugüne
kadar kanamam vardı dün akşamdan beri kanamam yok bitti de mi gelmiyo yoksa
bi terslik var pis kanı mı atamıyorum ya ağrım sızım da yok ama ne bileyim :uhm: çok acaip kafam karıştı
bi de kan gelmezse ben oruç tutayım mı yoksa lohusalar gibi sayıldığımız için
beklemem mi gerekiyor karar veremiyorum napayım kızlar yaaa

Bu arada rahim ve üreme sağlığı için ne yemem içmem gerekiyo eski sağlığıma geri
dönmek istiyorum...Birde doktor 15 gün sonra gel muayeneye dedi ama ben özel bi
hastaneye gitsem yarın öbürgün herşey yolundamı diye bakmaya nasıl olur acaba
çok evhamlı oldum ya ben böyle değildim kafamçokkarıştı

Canım netten baktım ( Hikmet.net - Düşük yapan ya da kendisine kürtaj yapılan kadın loğusa sayılır mı? )
Kanın kesilince lohusalığın sona eriyor,dolayısı ile oruç tutabilirsin diye düşünüyorum.sen kaç haftalık kürtaj oldun ?

çok gençsmişsin canım ve dediğin gibi bizkendi kendimize bile yaranamıyoruz :)) ama senin bu yaşadığın bebek isteğini tetikledi bi süre sonra eskiye dönersin bence ve bide bak düşünmediğiniz bi zaman hamile kalmışsın bide planlasan demekki hemen olucak inşallah
hoş benim bu ay 3. ayım ama önceki hamileliğimde ilk ay tutmuştu şimdide öyle olur diyodum ama hayırlısı aman sağlıklı olsunda :Saruboceq:

merhaba sızlar size bişey sorcam
ben bu ara rüyamda hep hamile olduğumu görüyordum ve dün dayanamayıp test aldım
daha adetime 5gün var evde idrar testi yaptım 15 20 dakika sonra silik ikinci çizgide çıktı ama testin üzerinde 5dakika bekleyin yazıyorki benim ikinci çizgi 15 20 dakika sonra çıktı acaba hamilemiyim hiç böyle bişey yaşayan oldumu aranızda

bu arada bundan önceki hamileliğimde 4gün önce yapmıştım ve ikinci çizgi yine silik çıkmıştı ama daha erken çıkmıştı

Back