- Konu Sahibi tugbamurat
- #7.281
günaydın sitenin gülleri a.s.
belenaycım biliyomusun yazdıklarını okudukça kendimi buldum canımcım.. aynen sinirlerim tepemde dokunsalar ağlıyorum, takmıcağım şeyleri takıyorum kafama son günlerde ve adet belirtilerimde başladı benimde gelecek haftanın başında gelicek, kasığımda ağrı var bi sağda bi solda ama aynen iltihaptan şüpheleniyorum dr fitil yzmıştı almamıştım bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar kullanıcam onu
allahım hayırlısını versin aratmasın bekletmesin hiçbirimizi hiçbi isteyeni
çok yeniymiş evliliğin ayshecim bencede biraz eşinle birbirinize zaman ayırın bebeğiniz nasılsa olucak bu zamanların tadını çıkarın canım
kaç yaşındasın bu arada
çok canım sıkkın ne oluyor bilmiyorum adet dönemim yaklaştı ve benim sinir kat sayım tavan yaptı canım hiç birşey yapmak istemiyor vara yoğa ağlıyorum cumartesi yada pazar adet olmam lazım belirtiler başladı hayırlısıyla bebek gelse diyorum bu ayda kısmet olmıyacak gibi geçen ayki belirtilerin aynısı mevcut tek fark sol kasığımda ağrı olması oda iltihaptandır diye düşünüyorum kısmet kısmet kısmet bıraktım kaderime
birperi ve sabina sizlerden dua bekliyorum hepimiz için biliyorum ediyorsunuzdur
fantastika,tugbamurat,yasemin,KOBRA,sibela,eceyas,esterya,NURHAYATK,özge,volina,busem68,ay_she başka kim vardı unuttuklarım kusura bakmasın hepinizi çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız yazamasamda takipteyim aklımdasınız oyyy iyi bilem yazdım kolumu kaldıracak halim yok uykum var mirmirmirmir
Allahım yalvarırım bizlerede hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et lütfen hayırlı olana muhtacız kucağımızı boş bırakma rabbim hayılı ver sağlıklı ver onları nasıl beklediğimizi nasıl özlediğimizi sen biliyor ve görüyorsun yanlız senden diliyoruz bizlerinde yüzünü hayırlısıyla güldür hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip et AMİN
belenaycım biliyomusun yazdıklarını okudukça kendimi buldum canımcım.. aynen sinirlerim tepemde dokunsalar ağlıyorum, takmıcağım şeyleri takıyorum kafama son günlerde ve adet belirtilerimde başladı benimde gelecek haftanın başında gelicek, kasığımda ağrı var bi sağda bi solda ama aynen iltihaptan şüpheleniyorum dr fitil yzmıştı almamıştım bu ay adet olursam yazdırıcam tekrar kullanıcam onu
allahım hayırlısını versin aratmasın bekletmesin hiçbirimizi hiçbi isteyeni
evet doğru çok şükür ki hamile kalabiliyoruz.....Ben 23 ağustos itibariyle
tam 1 yıllık evliyim canım opuyorumnanaktan
çok yeniymiş evliliğin ayshecim bencede biraz eşinle birbirinize zaman ayırın bebeğiniz nasılsa olucak bu zamanların tadını çıkarın canım
kaç yaşındasın bu arada