Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

beklemek ne sıkıcı dimi :)
benimde hesaplamalara göre yumurtlamama 2 gün kaldı :)) kazı çalışmaları derinleşecek :))

haklısın arkadasım. ama allahım hayırlısını nasıp etsın...inan bana hanı çalısıyoruz çalısıyoruz sonra beklıyoruz ya onun heyecanı ayrı sonra bısey cıkmasada sonuc olarak olsun bu sefer dıyoruzkı önümüzdekı aya ve tekrar yenı bı heyecanla baslıyosun çalısmalara...benım ılkınde öle olmustu hiç karamsarlıga kapılmamıstım...hep yenıden heyecanlanarak baslamıstım olaya...ve rahat olmustum...rahatlık çok önemlı bak...hiç kasmadan bırlıkte olun...bırde çalısmanın ardından mutlaka bı dua okuyun arkadaslar hanı abdestsız ne kadar dogru olur bılmıyorum ama olsun eşimede okutmustum kendımde okumus ve dua etmıstım...duanın sonundada hayırlısını dıledım..

sabina nasılsın canım...bende de bulantılar fena sekılde bastırdı....işyerınde çok zor oluyor..gece uykumdan uyandırdı...napıyosun bulantı ıcın gülüm bi çaresı varmı tuzlu krakerler sankı dahada bulandırıyo benı.

benimde bir ay önce 11 haftalık kalbi durdu.benim daha önce de iki düşüğüm olmuştu toplm bununla beraber 3 tane.ve daha hiç çocuğum yok.
benim problemim kanın pıhtılaşma problemi.bence sende bir dr'a git ünversitede olursa varsa yaşadığın yerde daha ii olur.bu tahlili iste.ama ilk düşüklerde yapmıyolar 2. veya 3 ten sonra yapıyolar.sende 2. bu der yaptırırsın bence tedbiri elden bırakma.
geçmiş olsun.bence 2 ay sonra gene dene.sevgiler

geçmiş olsun canderya kürtaj olalı bir hafta oldu ama bebek fikrini söküp atamıyorum

aklımdan...bebeğimiz biz beklemezken gelmişti ve o zaman keşke az daha

birikimimiz olsaydı napsak ne etsek derdine düşmüştük onun için şimdi eşim askere gitsin

gelsin daha çok birikimimiz olsun diye beklemek istiyorum mantıken ama içimdende hemen

bebek sahibi olmak istiyorum çok kararsızım.Eşim bunları kafaya takma deneriz sen

bir iyileş diyor ama işte...onun yaşamı bizim sorumluluğumuz

mutluluğu geleceği hepsi için iyi şeyler sunmak istiyorum.ıdeal şartları beklemek saçma

gelir bana aslında çünkü şartlar hiç ideal olmaz ki….ay saçmalıyorum gene ama çok sıkılıyorum

elimi karnıma koyduğumda bomboş olduğunu bilmek o kadar kötü ki

Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasib eder inşallah bana ve herkese

sabina nasılsın canım...bende de bulantılar fena sekılde bastırdı....işyerınde çok zor oluyor..gece uykumdan uyandırdı...napıyosun bulantı ıcın gülüm bi çaresı varmı tuzlu krakerler sankı dahada bulandırıyo benı.

tebrik ederim birperi....sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin yerimseniben

ay ay minik bamyacık uyanmışta annesini uyutmuyormu :)) ya sen böle bulantım var falan diyorsun ya ben acaip mutlu oluyorum :)) sana kendini hissetirmesi bile süper bir duygu dimi canım ya...:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canderya kürtaj olalı bir hafta oldu ama bebek fikrini söküp atamıyorum

birikimimiz olsaydı napsak ne etsek derdine düşmüştük onun için şimdi eşim askere gitsin

gelsin daha çok birikimimiz olsun diye beklemek istiyorum mantıken ama içimdende hemen

bebek sahibi olmak istiyorum çok kararsızım.Eşim bunları kafaya takma deneriz sen

mutluluğu geleceği hepsi için iyi şeyler sunmak istiyorum.İdeal şartları beklemek saçma

gelir bana aslında çünkü şartlar hiç ideal olmaz ki….ay saçmalıyorum gene ama çok sıkılıyorum

canım çok geçmiş olsun.ama inan burdakilerin hemen hemen hepsi seninle aynı duyguları yaşamıştır.zamanla alışıyosun duruma unutman mümkün değil ama dedim ya alışıyosun ve önündeki aylara bırakıyosun umudunu."elimi karnıma koyduğumda bomboş olduğunu bilmek o kadar kötü ki " bunu yapma sadece kendini daha fazla üzersin.akışına bırak hayatı ...

canım çok geçmiş olsun.ama inan burdakilerin hemen hemen hepsi seninle aynı duyguları yaşamıştır.zamanla alışıyosun duruma unutman mümkün değil ama dedim ya alışıyosun ve önündeki aylara bırakıyosun umudunu."elimi karnıma koyduğumda bomboş olduğunu bilmek o kadar kötü ki " bunu yapma sadece kendini daha fazla üzersin.akışına bırak hayatı ...

teşekkür ederim... evet eceyas doğru söylüyorsun ama bilmem unutamıyorum

üzülüyorum...takıntılı mı olmaya başladım bilmiyorum...Hamile kalmadan önce

hani bebeğimiz olsun neden olmadı hadi deneyelim fln aklımdan bile geçmiyordu

ertelemek kolay dı ama şimdi yani kürtajla sonuçlanan kısa bir hamilelikten

sonra hemen bebeğimiz olsun istiyorum...Daha önce hiç bebek düşünmezken sonradan

neden böyle oldum onu da bilmiyorum...Zaman sadece biraz zaman lazım galiba

hayatı akışına bırakıcam en kısa sürede....İnşallah

mutluluğu geleceği hepsi için iyi şeyler sunmak istiyorum.İdeal şartları beklemek saçma

geçmiş olsun arkadaşım ve bu son olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bir dahakini
senin şuanki acelenin sebebi, acaba tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım yada aslında böyle olmazdı bi dahaki olmıcak diye kandine ıspat çaban bence canım yani benimki öyleydi..
inan bunada alışıyosun hepsi anı oluyor zamanda hızla geçiyor
hakkımızda hayırlısını versin rabbim bekletmesin hiçbirimizi

geçmiş olsun arkadaşım ve bu son olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bir dahakini
senin şuanki acelenin sebebi, acaba tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım yada aslında böyle olmazdı bi dahaki olmıcak diye kandine ıspat çaban bence canım yani benimki öyleydi..
inan bunada alışıyosun hepsi anı oluyor zamanda hızla geçiyor
hakkımızda hayırlısını versin rabbim bekletmesin hiçbirimizi

Amin Amin inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla.....

teşekkür ederim...Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyor gerçekten.

evet belkide böyle düşünüyorum.Çünkü herşeyim o kadar normal ve yolundaydı ki

birdenbire kalbinin durduğuna inanamıyorum doktor hatta ultrasonla bakmadan

tahlillerime baktı aa maşalalh çok sağlıklı gözüküyorsun bak değerlerin düzelmiş

demişti ondan öncek hafta gittiğimde gebeliğimle ilgili olumsuz birşey söylememişti

geç döllenme olmuş demişti ( bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum )

herşey çok yolundaydı yani birden nasıl oldu inanamıyorum ve belkide dediğiniz gibi

aslında böyle olmazdı bifahaki olmıcak diye düşünüyor ve bunun kanıtlanmasını istiyorum

evet galiba böyle düşünüyorum ama hem bedenen hemde manen dinlenmem ve

kendime gelmem lazım değil mi....Hiç değlse..Diğer meleğim daha sağlıklı olsun diye

hayırlısı inşallah..Amin amin..alışıcam bende zamanla...

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba
Birperi çok çok sevindim,Allah hayırlı doğum sağlıklı evlat versin ınşAllah canım benim.
Tuğbamurat canım aynı şeyleri yaşıyoruz,çevremde herkez hamile,hatta çocuk istemeyen kardeşim bile son anda karar verdi o da hamile,Abim eşi yeni doğum yaptı,yakın çevrede de hamile çok...
Ben bunları görünce daha bi kötü oluyorum.Bu gün eşimin doğum günü,bu ay belki hamileyimdir ve ona doğum günü hediyesi veririm diye düşünüyordum ama regl oldum ve yeni bittim.Bu ayda olmadı hayırlısı ,hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.

Ya dünden beri elektrikler kesiliyor ,bugün sabah bi gitti saat 2 de ancak geldi.Benimde aklımda birperi vardı hep,bitürlü güzel haberi alamadım.Nihayet mutlu haberi bende öğrendim

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

noldu kıız :) uykunmu geldi laelaelaelaelae

Amin Amin inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla.....

teşekkür ederim...Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyor gerçekten.

evet belkide böyle düşünüyorum.Çünkü herşeyim o kadar normal ve yolundaydı ki

birdenbire kalbinin durduğuna inanamıyorum doktor hatta ultrasonla bakmadan

tahlillerime baktı aa maşalalh çok sağlıklı gözüküyorsun bak değerlerin düzelmiş

demişti ondan öncek hafta gittiğimde gebeliğimle ilgili olumsuz birşey söylememişti

geç döllenme olmuş demişti ( bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum )

herşey çok yolundaydı yani birden nasıl oldu inanamıyorum ve belkide dediğiniz gibi

aslında böyle olmazdı bifahaki olmıcak diye düşünüyor ve bunun kanıtlanmasını istiyorum

evet galiba böyle düşünüyorum ama hem bedenen hemde manen dinlenmem ve

kendime gelmem lazım değil mi....Hiç değlse..Diğer meleğim daha sağlıklı olsun diye

hayırlısı inşallah..Amin amin..alışıcam bende zamanla...

alışıcaksın tabiki bizim gibi bıdahaki için uğraşıcaksın böyleeee zamanda şııp diye geçicek canım

slm kızlaaarr :) nasılsınız?

iyiyim ben nurhayatçım sen nasılsın canım özletiyosun kendini

Ya dünden beri elektrikler kesiliyor ,bugün sabah bi gitti saat 2 de ancak geldi.Benimde aklımda birperi vardı hep,bitürlü güzel haberi alamadım.Nihayet mutlu haberi bende öğrendim

valla ben göremedimmi merak ediyorum sizi nerdeler acaba diye benimde bugün misafirim geldi buraya onunla beraberim ondan pek giremiyorum

aynennn mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

amiiin ayshecim bence mutlaka olucaz yani hepimiz en az bir kere hamile kaldık demekki bunda bi sorun yok allaha şükür :)) belki zaman alıcak ama olucak inşallahhhhh
sen ne kadarlık evlisin

çok canım sıkkın ne oluyor bilmiyorum adet dönemim yaklaştı ve benim sinir kat sayım tavan yaptı canım hiç birşey yapmak istemiyor vara yoğa ağlıyorum cumartesi yada pazar adet olmam lazım belirtiler başladı hayırlısıyla bebek gelse diyorum bu ayda kısmet olmıyacak gibi geçen ayki belirtilerin aynısı mevcut tek fark sol kasığımda ağrı olması oda iltihaptandır diye düşünüyorum kısmet kısmet kısmet bıraktım kaderime
birperi ve sabina sizlerden dua bekliyorum hepimiz için biliyorum ediyorsunuzdur
fantastika,tugbamurat,yasemin,KOBRA,sibela,eceyas,esterya,NURHAYATK,özge,volina,busem68,ay_she başka kim vardı unuttuklarım kusura bakmasın hepinizi çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız yazamasamda takipteyim aklımdasınız oyyy iyi bilem yazdım kolumu kaldıracak halim yok uykum var mirmirmirmir
Allahım yalvarırım bizlerede hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et lütfen hayırlı olana muhtacız kucağımızı boş bırakma rabbim hayılı ver sağlıklı ver onları nasıl beklediğimizi nasıl özlediğimizi sen biliyor ve görüyorsun yanlız senden diliyoruz bizlerinde yüzünü hayırlısıyla güldür hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip et AMİN

amiiin ayshecim bence mutlaka olucaz yani hepimiz en az bir kere hamile kaldık demekki bunda bi sorun yok allaha şükür :)) belki zaman alıcak ama olucak inşallahhhhh
sen ne kadarlık evlisin

evet doğru çok şükür ki hamile kalabiliyoruz.....Ben 23 ağustos itibariyle

tam 1 yıllık evliyim canım opuyorumnanaktan

Back