- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.241
kızlar günaydın malesef malesef bu ayda olmadı dün akşam ilişkiden sonra benden kan geldı görünce morelim çok bozuldu sahurdada lekelenme başlamış şimdide devam adet oluyorum bu ayda olmadı demmekı bu ayda hayırlı degilmiş rabbımden hayırlısı diyorum inş. önümüzdeki aylara hayırlısıyla...............
kızlar günaydın malesef malesef bu ayda olmadı dün akşam ilişkiden sonra benden kan geldı görünce morelim çok bozuldu sahurdada lekelenme başlamış şimdide devam adet oluyorum bu ayda olmadı demmekı bu ayda hayırlı degilmiş rabbımden hayırlısı diyorum inş. önümüzdeki aylara hayırlısıyla...............
çok güzel demıssın canım benım...ağzına saglık...sesını çıkarmasan bunlara iflagını keserler adamın ...hakkını korumaya devam
fantastikam nasılsın canım ?
günaydın canım etmemmı herzaman...şu mübarek günlerde inşallah sırayla guzel haberler vereceksınız..ben inanıyorum...içimdende öle geliyo zaten...bu topıcte hamıle kalmayan olmayacak....2010 da hepımız kavusacagız bebeklerımıze hayırlısıyla
günaydın kızlar,havalar çok sıcak oruçla aranız nasıl ben tutuyorum ama akşama baş ağrısından gözümü açamıyorum sizin nasıl geçiyor?
saolun kızlar desteginiz için ben biraz bu ay umutluydum biraz belirtilerden dolayı ama olmadı o yüzden morelım bozuldu canımız saolsun ve rabbım hayırlısını nasip etsin diyorum ve mahallemızı bır görün bu ay hamıle kalan kalana eltım altımda oturuyo hamıle kıracımız hamıle karşı komsumuz hamıle yanında oturan hamıle halamızın gelını hamıle nere gitsem hamıle teyzemın kızı hamile rabbım hepsının bebişini hayırlısyla kucagına versin ve bizide ayırmasın diyorum ve bunlarda imtahan gibime geliyo rabbım benı sınıyo ben hep hayırlısı diyorum verende allah alanda allah.............
saolun kızlar desteginiz için ben biraz bu ay umutluydum biraz belirtilerden dolayı ama olmadı o yüzden morelım bozuldu canımız saolsun ve rabbım hayırlısını nasip etsin diyorum ve mahallemızı bır görün bu ay hamıle kalan kalana eltım altımda oturuyo hamıle kıracımız hamıle karşı komsumuz hamıle yanında oturan hamıle halamızın gelını hamıle nere gitsem hamıle teyzemın kızı hamile rabbım hepsının bebişini hayırlısyla kucagına versin ve bizide ayırmasın diyorum ve bunlarda imtahan gibime geliyo rabbım benı sınıyo ben hep hayırlısı diyorum verende allah alanda allah.............
kızlar ben yine dün gece rüyamda ne gördüm bilin :))
bebeklerim vardı hemde ikizdi ve yine erkeklerdi :))
bi tanesi hasta gibi geliyo bana ama değilmiş korkuyorum falan :))
günaydın kızlar,havalar çok sıcak oruçla aranız nasıl ben tutuyorum ama akşama baş ağrısından gözümü açamıyorum sizin nasıl geçiyor?
kızlar ben yine dün gece rüyamda ne gördüm bilin :))
bebeklerim vardı hemde ikizdi ve yine erkeklerdi :))
bi tanesi hasta gibi geliyo bana ama değilmiş korkuyorum falan :))
ay canım ne kadar güzel bir rüya...erkek çocuk murat demek...inşallah en kısa zamanda muradın olacak hemde katlayarak :)))
rüyalar bazen müjdeci olabiliyormuş hayırlısı bakarsın gerçek olur 1 isterken 2 tane oluverirmiş hadi inşallah :dance:
fantastıkam hayır olsun rüyan arkadasım....bu bence sana bir işaret guzelım biliyosun bende bi vazgectım artık dedıgım gunun aksamı rüyama gırdı...bırde testı yapmada bı gece önce rüyama girdiki hiç beklemıyodum bılıyosun....hayırlısıyla sanırım hamıle haberlerını alıcaz yakında...
hoş geldin ececiğim...bendaha başlamadım oruca kırmızılarım terk etmedi inşallah yarın arkadaşım...allah kabul etsin canım orucunuda...
evet canım benimde oruçta çok başım ağrır o yüzden sahura olabildiğince geç kalkıyorum,çok su içiyorum ve ağrı kesici alıyorum,şimdilik ilk gün dışında rahatım,ilk gün çok kötü oldum ama aldığım bu önlem paketi işe yaradı tavsiye ederim.
ececim inşallah güzelim.. 1 haftam kaldı benimde gelecek hafta bugün belli olur biraz varmı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?