Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar,havalar çok sıcak oruçla aranız nasıl ben tutuyorum ama akşama baş ağrısından gözümü açamıyorum sizin nasıl geçiyor?

inşallah canım benım biliyosun herzaman hayırlısını diliyoruz....dilimizden düşürmüyoruz..bu ay olmazsa önümüzdeki ay ...en kısa zamanda mutlaka dualarımız mükafalandırılacak.

canım arkadaşım benim...hep hayırlısını istemiyormuyuz rabbimden demekki hayırlısı böyleymiş...meleğin öyle bir gelecekki canım inşallah seni hiç bırakmayacak...sadece hepimizin yapması gereken sabır sabır sabır...öpüyorum seni gül yanaklarından....

tuğbacım moralini bozma ama pes etmek yok.inşallah Allahım bu mübarek ayda dualarımızı kabul edicektir. bir dahi aya inşallah yüzümüz gülecek.

çok güzel demıssın canım benım...ağzına saglık...sesını çıkarmasan bunlara iflagını keserler adamın ...hakkını korumaya devam

ay sorma ayşeciğim yaaa..güya benim dosyama aciz vesikası koymuşlar güya oda batak dosya demekmiş bana ulaşamayınca banka ödemiş tutarı ve dosya kapanmış ...ama aciz vesikalı dosyalarda faiz dondurulurmuş..bunlar bana 3.000 küsür faiz çıkarıyorlar...dün dedim bakın aciz vesikalı dosyalara faiz uygulanmaz dedim kadın şok oldu...ay çok bilgilisiniz diyor.....tabi bilgili olacağım dedim ...ay ay sormayın...

saolun kızlar desteginiz için ben biraz bu ay umutluydum biraz belirtilerden dolayı ama olmadı o yüzden morelım bozuldu canımız saolsun ve rabbım hayırlısını nasip etsin diyorum ve mahallemızı bır görün bu ay hamıle kalan kalana eltım altımda oturuyo hamıle kıracımız hamıle karşı komsumuz hamıle yanında oturan hamıle halamızın gelını hamıle nere gitsem hamıle teyzemın kızı hamile rabbım hepsının bebişini hayırlısyla kucagına versin ve bizide ayırmasın diyorum ve bunlarda imtahan gibime geliyo rabbım benı sınıyo ben hep hayırlısı diyorum verende allah alanda allah.............

fantastikam nasılsın canım ?

iyiyim yaseminim cuma olsun istiyorum her zamnki gibi :))
senin şu banka olayında böyle arkasında durduğun sürece çözülücektir inan sinir bozucu bu işlerle uğraşmak ama sonuç verir inşallah canım madem borç görünüyo ee nerde harcadığınıda söylesinler o zaman

amin pericim banada öyle geliyo inan :))

olsun tuğbacım hayırlısı diyoruz hep buymuş demek sizin için iyi olan gelecek aya çalışmalara devam güzelimmmmmmm

günaydın kızlar,havalar çok sıcak oruçla aranız nasıl ben tutuyorum ama akşama baş ağrısından gözümü açamıyorum sizin nasıl geçiyor?

allah kabul etsin ececim süre uzun olduğu için gerçekten dayanmak zordur.. hava sıcaklarıda tam muhalefet yani allah dayanma gücü versin canım

:1shok: tuğbacım desene sizin oralarda 2010 a nüfus patlaması yaşanıcak..
boşver hem onlarınki eskicek sen yeni bi heyecan olucaksın öyle düşün canım

aynı şeyi bende yaşıyorum.o kadar çok hamile varki etrafımda o yüzden beni gören hadi sizde bişi yokmu diyor kafamın tepesini attırıyolar.klava:

kızlar ben yine dün gece rüyamda ne gördüm bilin :))
bebeklerim vardı hemde ikizdi ve yine erkeklerdi :))
bi tanesi hasta gibi geliyo bana ama değilmiş korkuyorum falan :))

ay canım ne kadar güzel bir rüya...erkek çocuk murat demek...inşallah en kısa zamanda muradın olacak hemde katlayarak :)))

hoş geldin ececiğim...bendaha başlamadım oruca kırmızılarım terk etmedi inşallah yarın arkadaşım...allah kabul etsin canım orucunuda...

rüyalar bazen müjdeci olabiliyormuş hayırlısı bakarsın gerçek olur 1 isterken 2 tane oluverirmiş hadi inşallah :dance:

evet canım benimde oruçta çok başım ağrır o yüzden sahura olabildiğince geç kalkıyorum,çok su içiyorum ve ağrı kesici alıyorum,şimdilik ilk gün dışında rahatım,ilk gün çok kötü oldum ama aldığım bu önlem paketi işe yaradı tavsiye ederim.

fantastıkam hayır olsun rüyan arkadasım....bu bence sana bir işaret guzelım biliyosun bende bi vazgectım artık dedıgım gunun aksamı rüyama gırdı...bırde testı yapmada bı gece önce rüyama girdiki hiç beklemıyodum bılıyosun....hayırlısıyla sanırım hamıle haberlerını alıcaz yakında...

ay canım ne kadar güzel bir rüya...erkek çocuk murat demek...inşallah en kısa zamanda muradın olacak hemde katlayarak :)))

inşallah yasemincim ya hepimizin öyle olsun inşallah

rüyalar bazen müjdeci olabiliyormuş hayırlısı bakarsın gerçek olur 1 isterken 2 tane oluverirmiş hadi inşallah :dance:

ayy ne güzel olur hayırlısı tabi ececim sağlıklı olsunda

kızlar ama ben böyle rüyaları bikaç aydır görüyorum hepte erkek görüyorum bebeği ama sonunda adet oluyorum açıkçası bunuda adete yordum ben herhalde adet olucam tekrar (

fantastika canım ya pozitif düşün niye şimdiden kendini şartlandırıyosun ki.ben bu ay topiğimizde nufüs patlaması olacağına inanıyorum.hayırlı haberler teker teker gelicek.

hoş geldin ececiğim...bendaha başlamadım oruca kırmızılarım terk etmedi inşallah yarın arkadaşım...allah kabul etsin canım orucunuda...

amin canım hepimizinkini..

bende ağrı kesici almak istiyorum ama bir yandan da çalışmalara başladığımız için birşey varsa zarar veririm diye içemiyorum.bilmiyorum doğru yapıyorum ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…